106

Анонимен

преди 5 години

Буресов е предложил бг поток срещу двата реактора на Белене обратно.

105

СатаНАТО

преди 5 години

До Зора е голям При такива условия и аз съм ЗА Южен поток с две ръце.

104

Анонимен

преди 5 години

В средата на юни ТАНАП започва подаването на газ. Русия пак закъсня и всичките и напъни в момента ще я вкарат в още по-големи и ненужни разходи без да могат да се изплатят в разумни срокове.

103

Зора е голям

преди 5 години

Спестяват се важни подробности по русофилски причини.Първо Турски поток се реализира само на 25% капацитет и повече вяма да има. От блянуваните от Путин 63 милиарка куб.м. остана на 15.75 милиарда куб.м.Второ. Турция не ввложи и един долар в Турския поток нито в морската му част нито в сухоземната.Трето. Сухоземната част ще се строи от Боташ а ще се плаща от Газпром и ще остане собственост на Турция. Парите $1 милиард ги дава Русия като отстъпка за 2015-16г за купения от Турция тогава газ

102

Анонимен

преди 5 години

ама за бг поток няма да подпише

101

Анонимен

преди 5 години

ДоГАЗПРОМДУХАЗадно, а кой ще ги плаща тези 40 милиарда? Този , койтоа потребява газа май.И второ, по турските закони газът, който влиза на територията на Турция става автоматично турска собственост,2 т.е3 Турция го изкупува и после тя решава къде и на каква цена ще го продава.

100

Анонимен

преди 5 години

А КАКВО СТАНА С ЕВРОПЕЙСКИЯ ПРОЕКТ НАБУКО?ТОГАВНА БОРИСОВ С НАБУКО ЛЯГАШЕ, С НАБУКО СТАВАШЕ.

99

Анонимен

преди 5 години

ГАЗПРОМ ИМА 50 % УЧАСТИЕ В ДОБИВА НА ГАЗ И В Туркмения, като изкупува цялото добито количество.

98

Ezip

преди 5 години

До АнонименДоларът е китайски

97

Анонимен

преди 5 години

Браво на Газпром, да са живи и здрави дълго време да ни дерат.

96

Анонимен

преди 5 години

Борисов подписа хъб с Украйна.

95

Мишо

преди 5 години

До газпром духаМъдрия китайски народ е казал много умни неща и едно от тях е:"Радвай се когато спечелиш, а не когато някой губи."За жалост не си на ясно, че Газпром по мое мнение има около 25% участие в добива на газ в Азербайджан, прави си изводи.

94

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitФедералния резерв на САЩ, всъщност не е техен а на 4-5 банки. Американския долар, дори не е на САЩ а на Федералния резервДори и да няма тунел, Морган са едни от собствениците на ФЕД

93

газпром духа

преди 5 години

Азерски газ потича към Европа до 2020 година.Вицепрезидентът на държавната петролна компания на Азербайджан обяви, че работатапо изграждането на Южния газов коридор, по койтоще се транспортира природен газ от находището Шах Дениз през Турция до Европа,върви по план.Стойността на газопровода ще е 40 милиарда долара.Първите количестваазерски природен газ ще достигнат до Европа до 2020 година. Още през юли тази година обачеАзербайджан ще започне да изпраща газ за Турция по газопроводаТрансанадолски газопровод (TANAP), известен още катоЮжния газов коридор.

92

Един от Северозапада

преди 5 години

Какво стана с черноморския газ, с газовия хъб Балкан? Банкянския чой пи пак студена вода.....А Европредседателството му се вижда вече края, и нищо съществено ...Само потупване по рамото и голи обещания, пардон, чесане между ушичките като послушно пуделче, което като уе командата, се изправя на задни лапички, в очакване на лакомство или погалване между ушичките...

91

Св. Ястреб Ефенди

преди 5 години

Канада съще е прецакана от еврейската пасмина, и то как!! Ако някой знае, чул или видял канадска златодобивна мина или канадска банка, която да не е собственост на евреите, да ми се обади!

90

Анонимен

преди 5 години

От там е източено злато на стойност 30 трилиона евро.От 1999г. до сега.Това е резултата от продажните ни политци.

89

Анонимен

преди 5 години

Канада ,най големия производител на злато.Нали имат за 30 години сключен договор с БГ. в Челопеч.Най голямото златно находище в Европа.Вложиха милиони в машини и техника.Сега българското злато пътува за Канада.Имам познати които работят там.

88

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Жалко е когато спори със стена. Виждал съм федералния резерв на САЩ, няма нищо об! що с с долусписващия. И ако мислиш, че това с тунела е истина, то тогава имаш нужда от продухване. Евреите и без тунел са на върха на пирамидата. Това с тунела го възприемам като не чак толкова актуален виц!

87

Анонимен

преди 5 години

Винету ще оправи нещата другарки и другари.Той е велик държавник.