9

Анонимен

преди 5 години

До сигурно "За това ще сме най-бедната и корумпирана страна в света , тъй като политиката в *** е само за пари и собствена облага на царулите !!"И С Т И Н А !

8

Верно бе!

преди 5 години

Ние кога научихме за нато кога стана Референдумът - лъжете ни и помежду си също като дърти римляни!

7

Анонимен

преди 5 години

"Не трябваше от Москва да разбираме за посещението на Борисов. Тази новина трябваше да дойде от МС."ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХХАХХАААААААААААААААА.................

6

Анонимен

преди 5 години

Вицепрезид. Е научила от Москва.На оснаналите ни каза Папата на Ватикана.

5

?!?

преди 5 години

Простотията на президентска двойка е неограничена. Те не уведомоли министерски съвет защо ще ходят по нейни думи, а иска да са уведомени за посещенията на министър председателя? *** ама от сърце!

4

Обективно

преди 5 години

това предаване стана поредната политическа говорилня, характерна за българия от ер. Телевизията не е лоша, но просто с малки изключения-всички предавания са еднакви.Нито гостуващите са опорни хора, чисто политическо интервю.

3

сигурно

преди 5 години

За това ще сме най-бедната и корумпирана страна в света , тъй като политиката в *** е само за пари и собствена облага на царулите !!

2

Анонимен

преди 5 години

А ние някога не трябваше ли да научим, че влизаме в НАТО чрез референдуми ?

1

отвратен

преди 5 години

Борисов е долна библиотекарка , която търси само изгода за себе си ,и да е в светлината на прожекторите !! Той се вживя в ролята на слънцето !!