49

Да добавя

преди 5 години

Най отвратителната жена която познаваме. Без никакъв принос за политиката и България. Куха лейка , лицето на БСП.

48

Как Сийка

преди 5 години

Йотова,верно казваш,разбираш!Съгласна с теб :да-а,да-а !Бойко трябва да се отчита и да прави заявките за посещения насам-натам,къде ще открива обект,кой ресторант ще посети,кога и кой концерт или културна изява ще види,може ли да проведе заседание на МС ... чрез твоята милост до президенто,нали така?!Жалко!Ние си мислех ме,че е добро момче,а той излезе вироглаво?Че хич тъй бива ли да не зачита г,син президента, теб,г-жа Лъжа и най вече ПАРТИЯТА НА ПАРТИИТЕ -БСП,да не каже къуде закусва барем ?!

47

Активист на БКП

преди 5 години

Срам го е да си признае,че Володя ще го мъмри ! Не се справя с ролята на клоун...

46

Анонимен

преди 5 години

Може да е всякаква, ама държи генерала за... на каишка да речем.

45

Waso

преди 5 години

Тази е много зле куцо и сакато взе да търси сметка и да иска обяснения. Психичноболни червени мекотели.

44

Име

преди 5 години

йотова, защо си толкова mъпа? м? кой позволqва такива mъпачки да са начело на народите? бах ти квотите!

43

Анонимен

преди 5 години

Кифла

42

Иван

преди 5 години

Таз е от на Ердоган харема

41

Анонимен

преди 5 години

Г-жа Йотова няма никакво право да рекламира БСП! Тя в момента е вицепрезидент и както и Президента олицетворява ЕДИНСТВОТО НА НАЦИЯТА!!!

40

Анонимен

преди 5 години

Ми и самият Борисов научи от Москва, че ще ходи там. Един час преди да излезе новината разправяще, че нямяло да ходи. Ама нещо го спешиха. ДА СИ ВЗЕМЕ ВАЛЕРИАН И ПАМПЕРСИ. Че като се знае какъв ни е мъжкар току виж дигне кръвно.

39

Анонимен

преди 5 години

Избираш коремното, получаваш рунтавото.

38

Антисоциалист

преди 5 години

Господа, от г-жата научаваме: "Има алтернатива на управлението и тя е БСП".От изказването и следва, че БСП не е управление, а нещо друго. Така е - партия и управление са различни неща, но соцневежата счита инак, а и че сме невежи и ни се полага тя да ни поучава.Какво следва от алтернативата - управлението на БСП?Луканов - дърважен фалит.Виденов - също.Живков 1989 - също.Преди това и пак негови - още два.Алтернатива, а?- Български Социални ***!

37

Me

преди 5 години

Тая дрта *** я *** доста мои другари от БСП. Но който ниско се навежда, високо се издига и резултата не закъсня. Въпреки това погрозня с времето и вече не става за нищо.

36

Анонимен

преди 5 години

Saharieva 2 m gotveli na boiko piseschtenieto ami daschto se kriete moskva vi isdade besobresie prava ijotova boko na ma4a v kiev a bg pensioneti go 4akat s 100 eur miserni pensii ba4varova na ma4a li e hahaha

35

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че Москва не се нуждае от посещение от Борисов.....

34

Радев смешен

преди 5 години

Дори Болен Сидеров се ползва с по-голям респект в Кремъл отколкото Р.Радев !

33

Ivan

преди 5 години

Йотова, не си ти когато те удари критическата! Вземи си хапчетата и не се изказвай. Нито си интересна, нито ни трябва твоето жалко мнение. Аре мърдай!

32

Венко

преди 5 години

Тази пък коя е и защо изобщо се изказва. Тя е слуга на клепоухия, който е пешка на госпожа лъжа.

31

До Йотова

преди 5 години

Йотова, ти си никоя, че да изказваш мнение. Всеки трябва да ти дава отчет къде ходи и какво прави ли, в грешка си лелче. Скрий се защото си нелуцеприятна, никому нужна и общо взето ти си ми никаквица.

30

Анонимен

преди 5 години

До 29И не само в САЩ , стана му тясно и сега ще ходи да се моли и закусва в Албания, ама тоя май и вярата е сменил, за пари на всичко е способен Цецо к...радецо