7

Вай вай рибоците....

преди 5 години

Миролюбиви, наивни, работливи са риби, но чак пък най- мъдри е силно казано. Мъдростта на човека е строго индивидуална и не зависи от зодията му. Може би това е една характеристика над зодиите , която да се вкара към тази или онази зодия е грешно. Всеки талант от бога може само да се надгражда. Или го имаш и го развиваш или въобще си си късметлия...Каквото и да правиш може да развиеш нещо да научиш и толкова. Иначе всички на 80г ще сме мъдреци с дълги бради и голи глави , които да почесваме :-)

6

Анонимен

преди 5 години

Доверяваш им се и си свършен.Вие си преценявате, дали да паднете толкова ниско.

5

Анонимен

преди 5 години

Най- първични непремерени в своите действия и изказ. Необмислените им постъпки, първичното животинското в тях т. е първо действат, след това ще обмислят своите действия, които вече са дали крайния резултат. А той е пълен крах. Истински мъдрия човек е житейски обигран. Той не залага на първичните си инстинкти и необмисления изказ. За това са в губеща позиция всеки път.---"Не може да правиш една и съща грешка всеки път и да очакваш различен резултат!" АйнщайнИзвода за вас!!!

4

Fallschirmspringer

преди 5 години

Това за водолеите не се отнася или поне не за мен.Както казваше една колежка"Душицо,толкова си умен,а същевременно толкова житейски глупав и наивен.Всяка средно интелигентна жена може да те моделира по свое желание,и в ръцете и ще си по-мек от восък".Съпругата ми е лъв и е наистина мъдра ,може би поради вродената И недоверчивост и винаги смята ,че никой не ти мисли доброто,та не случайно тя е успял техн.директор.

3

Dimitrina

преди 5 години

Все се питам: А бе не си ли четете нещата като ги напишете? Толкова е дразнещо с тези правописни грешки... Това е неуважение към нас, които ви четем. Дори и не ми се коментира мъдростта на някакви зодии... Много сте "дълбоки", а неграмотни.

2

edin

преди 5 години

Няма да коментирам правописните грешки в статията, но хората от зодия риби които познавам са баш хора със силно его и мъдроста нещо им липсва като цяло.

1

Анонимен

преди 5 години

"Не раждаме с мъдрост. Придобиваме я с времето, опита, образованието, средата..."---Не е ли по-правилно да се каже: Не СЕ раждаме с мъдрост?Последващото изречение предполага, че става дума за нас, как СЕ раждаме, а не КАК раждаме. Ние, от мъжки пол, само СЕ раждаме, не раждаме.