218

демокрация

преди 5 години

Сега да очакваме да пусне парче по темата, и да събере няколко милиона гледания в тубата, що не, политиците къде по долни неща правят и прибират милиони от народа.

217

Анонимен

преди 5 години

Кой е тоя Мишо Шопара че да му давате гласност!!!

216

Анонимен

преди 5 години

Михо шамаруха е гледал Кание Уест като нарича не. грите че били доброволно останали роби в Америка за 400 години, и Шамандура и той решил да се пробва с тоя номер .ТЪРСИ ВНИМАНИЕ ЧЕ НЯКАК ДА СИ ВЪРНЕ СЛАВАТА И ИЗВЕСТНОСТТА ,ама не виждам как ще стане след големия гаф с БСП -то там като ходи да протестира с тях . Не казвам горното от злоба а като факт .Не може да ходиш при Слави (същият тарикат) да рекламираш ГЕРБ след което като ти забранят парчето да почнеш да плюеш по тях . Егото му е голямо без покритие , жалко че някой млад ще го види това и ще му се хване на дрънканиците .

215

Анонимен

преди 5 години

До ninaЛяв е Нина. Клипа го е снимал огледално за това си мислите че е десен волана.

214

Анонимен

преди 5 години

На Балканите за най-хитри съм признал гърците. 100 години ядат и пият и сметката я плаща Меркел накрая. :) Българите също са умен народ, най-глупави са турците и сърбите.

213

Анонимен

преди 5 години

Кой ти слуша глупостите на Мишко Шамара.

212

nina

преди 5 години

Какъв емигрант в Америка,като седи зад десен волан,не ляв?

211

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са смели войни, но глуповати като руснаците и поляците. От това са страдали векове. Ние сме една идея по-умни. Но най-умни са гърчолята, на които меркел им плаща масрафа. Заедно с евреите които пък цоцат САЩ. Кой как се уреди.

210

Анонимен

преди 5 години

Хан Крум е бил български владетел. Клал е наред враговете на България. А това, че е направил чаша от черепа на импертора е измислица на византийските историци. Много са лъгали, много са плюли по българите, защото сме по-умни и по-силни от тях. Българите са най-умните и силни хора въобще на света.

209

До Сърбомана

преди 5 години

Така се готвите за Косово поле, че от Сърбия скоро ще остане само Белград. Сърбите нямате акъл за 5 стотинки...

208

Василев

преди 5 години

Този Шамара къв го дава в САЩ, кенефите ли мие или рап таланта мие чиниите в пицариите и сервира на американците!!!???От това по-комплексирана линост няма, да седне да дава оценка на български владетел, който е затвърдил и увеличил българската територия , и е воювал на всички фронтове с византийците, а не с римляните както казва ***!!!Агент Кери Гослинг!ЦРУ!!!

207

Анонимен

преди 5 години

Ние сърбите се готвим за КОСОВО ПОЛЕ....Как точно се готвите? Епилирате се и мажете с вазелин ли?

206

Анонимен

преди 5 години

Ние сърбите се готвим за КОСОВО ПОЛЕ....То докато се готвите и Косово се роди.

205

Сърбоман

преди 5 години

Да направиш чаша от черепа на византийския император е не комплексарщина, а диващита характерна за най-варварските народи. От черепа на чаша пият в Алтай - родината на хуни, монголци, турци и техните роднини - българите. Турци и българи са говорили тюркски езици и са имали една и съща религия. Елитът ви отдавна е разбрал че сте братовчеди с турците, затова така се умилкват на Ердоган. Ние сърбите се готвим за КОСОВО ПОЛЕ.

204

До шамара.

преди 5 години

Шамара с изсказванята си в почти всяко от интервютата показва, че обича да надува балони и да привлича внимание, няма покритие на думи и делата, би продал родината за пари, не ми е интересен пак да се губя времето, чел недочел писал съчинявал и написал песен, то като си залязьл веднъж, каквото и да правиш след това няма да изгрееш. Не се занимавайте с поредният комплексар.

203

този още жив ли е?

преди 5 години

Тоя дето имаше дългове,избяга в САЩ,където работи като таксиметров шофьор какво се обажда пак? Нито беше певец като певец,сигурно си е върнал дълговете и пак ще запее тук.Хан Аспарух е основал българската държава,Хан Крум е разгромил Никифор в поход,а на Мишо най-много да са му ударили един шамар,тъй че той си е комплексар.

202

ИЗВИНЯВАМ СЕ

преди 5 години

ОТ =Да се чете ИМАЛО Е ТАКИВА ПРАКТИКИ, а не ИМА ТАКИВА ПРАКТИКИ. Що се отнася до Кан Крум - той е бил ХРИСТИЯНИН.

201

Анонимен

преди 5 години

Българите са наследници на един от синовете на Ной.Тоест пряко имаме връзка с бога като народ праведен и спасен от самия Бог.По време царуването на Калоян Папата пише до латинските рицари "да не воюват с българите защото те са най-опасният народ в Европа". Доста неща са скрити от нашата история и ние самите не предполагаме колко сила е скрита в нас! Трудно се обединяваме заради индивидуализма ни!

200

ер малък ю я

преди 5 години

за сетен път се убеждавам,че коментиращите *** могат да се манипулират,саботират и нокаутират съвсем лесно ...

199

Анонимен

преди 5 години

Мишо шамара лъже като българин. Не е вярно, че хан Крум е пиел вино от чаша направена от черепа на Никифор. Пиел е чиста чешмяна вода защото е изкоренил лозята и ако е имало вино то е било импортно и го е имало само в корекомите срещу ромейски долари.