43

ХА,ХА,ХААА...РЕЗИЛ !

преди 5 години

РУСКИЯ *** ЗА ПРЕЗИДЕНТ---ЩЕ МИ ГОВОРИ ЗА "НЕВЕЖЕСТВО"!!!САМО ГЛУПАЦИТЕ , МОГАТ ДА МУ ВЯРВАТ!

42

Анонимен

преди 5 години

Сидеров се ползва с по-голям респект в Кремъл отколкото Радев !

41

ПОЯСНЕНИЕ:

преди 5 години

ДНЕШНОТО -НЕРЕФОРМИРАНО ПСЕВДО-КОМУНИСТИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ ---СЪЗДАВА САМО "НЕВЕЖЕСТВО" В БЪЛГАРИЯ!!КОЙТО ИСКА ДА УЧИ --ДА ХОДИ НА ЗАПАД!!!/..там са само деца --на БИВШИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ВЕЛМОЖИ../НЕ БЪДЕТЕ--ПО-ПРОСТИ ОТ КОМУНИСТИТЕ!!!!

40

Анонимен

преди 5 години

Именно русофилите като него са проповедници на невежеството.

39

Анонимен

преди 5 години

Радев нарича българите неграмотни и невежи и ние трябва да му ръкопляскаме за това. Същото като "лошия материал" на Борисов.

38

НЕПРИМИРИМИ КЪМ:

преди 5 години

РУСОФИЛСКОТО ВЛИЯНИЕ В БЪЛГАРИЯ И ПСЕВДО -КОМУНИСТИЧЕСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ! ИМЕННО ТЕ--ВОДЯТ ДО НЕВЕЖЕСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

37

53300

преди 5 години

Калинките са облечени във власт и те дават тон за всичко в държавата, пречат на знаещите и ги прогонват. Съвсем близо е моменттът, в който държавните и общинските инситтуции ще спрат поради липса на компетентни служители. Но... началници с високи запати винаги ще има, винаги...

36

Сократис

преди 5 години

Не "Според президента" защото Президентът и Институция! Това клише "според този" и "според онзи" е недопустимо да се използва, когато има изказване на институции като Президентство, Прокуратура, Съд и др. Ако ще слушаме мнения и изказване на няколко милиона българи е друг въпрос, но тук няма място за полемики-особено, когато става дума за ясни и неподлежащи на съмнения факти.

35

Анонимен

преди 5 години

Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила. По-добре да бъдем непримири към времена, където идеалите се опорочават и се превръщат в демагогия.

34

Анонимен

преди 5 години

Г-н Румен Радев - Достоен Български Президент!

33

Анонимен

преди 5 години

Радев призова на 24 май: Да бъдем непримирими към невежеството!=Що не го каза на попа с нашивките и / или на пътин, да им набиеш канчето и да знаят веднъж за винаги - с чии букви пишат и кой им е дал "писмо и четво" ?Що не им каза, а мълчеше кату мутка с наведена главица! Сега щеше да първи по рейтинг, а не в дъното!

32

До 40

преди 5 години

Прости сте всички Болшевики и никога няма да поумнеете А за да живеем и работим в Европа се борихме доста с вас и вашите номенклатурчици чак до 1997г на 4 февруари сдадохте багажа иинак що лобут щяхте да ядете няма те си представа а тоя плешив селянин си го вземете у вас и си го кичете с лаври ние 4 милиона не го искаме

31

Анонимен

преди 5 години

Фигуранта Радев, вече много олекна след посещението си в Русия!

30

Увредиха МАЙКИТЕ

преди 5 години

СЛед проучване се доказа че НАгли престъпници на власт София държат нарочно младите в детеродна възраст придително в учебни заведения за да от четат по МАЛКО БЕЗРаботни..МЛАдите се държат до 20 че и до 25 години БЕЗ ДОХОДИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ.ЗА първи път откакто се развъждат домашни хора на нашата планета след 2000 година у НАС НЕ МОЖЕ ДА СИ ЗАДОМИМ ЧОВЕШКИТЕ МАЙКИ.НЯМА РАЖДАНИЯ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА БЪЛГАРО ГОВОРЯЩИТЕ ..

29

шматка

преди 5 години

До 41И ти си от тях.Увредените

28

Увредиха МАЙКИТЕ

преди 5 години

СЛед проверка от ООН се доказа, че нагли престъпници на власт в София са сринали раждаемоста на Българските майки главно чрез нагло ненужен престой в училищата до 12 клас.Родени за ЧОВЕШКИ МАЙКИ И БАЩИ СЕ малтретират вкл с терористични и педофилски камери до 12 клас включително.Всички получават ТРАЙНИ НЕЛЕЧИМИ УВРЕЖДАНИЯ ..След това им ВНУШАВАТ ЧЕ НЯМАТ ОБРАЗОВАНИЕ и ги мамят да седят още 5 години в университети

27

уволнения!

преди 5 години

Как да бъдем непримирими към невежеството, г-н Президент!? Като учители се назначават не според знанията и професионализма им, а според МЛАДОСТТА им.Как ще има грамотност и просвета, като критерият е "МЛАД"? И нищо друго няма значение.Г-н Президент, държим във всички професии да има един критерий- МЛАД, така както е при учителите. Лекари, инженери, съдии, прокурори, следователи, военни, мед.сестри, областни и общински администрации, кметове, министри, депутати да бъдат само хора до 29 години!

26

До 34

преди 5 години

Защото съм"***"затова работя в Европа. А ти Болшевишка *** понеже си"умен"работиш като *** за Кутев нали аре баста леваци . Нали Путин му натри носа а пак беснейте

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Той да не напада нашите деца и да не ги нарича невежи има си МОН ако има претенции с невежестото при децата да се обърне към МОН, а не да ни изнася лекции като първокласници да си геда там гей-парадите и самолета и да не се занимава с децата.

24

Анонимен

преди 5 години

....Aко искаме децата ни да растат в страна на знанието и просветата, трябва да сме непримирими към невежеството. А това започва още с правописа....Прав е Радев. Но Без'просветното министерство вече 29 години умишлено създава неграмотници от подрастващите,също и *** защото историята ни е изопачена толерастно и усложливо за чужди интереси.На това трябва да се сложи окончателен КРАЙ.