63

Анонимен

преди 5 години

Браво!

62

Анонимен

преди 5 години

Българската култура и духовност е унищожена на 9-ти септември 1944 г. Избити и хвърлени в комунистическите концлагери са хиляди учители, университетски преподаватели, свещеници, лекари, писатели... обезглавена е българската интелигенция. Държавата се управлява от един пропаднал алкохолик-Георги (Тарабата) Димитров, който е завършил пети клас и шайка комунистически главорези.

61

Анонимен

преди 5 години

Без българската писменост, книжнина, религия и култура, руснаците още щяха да живеят в землянки. То и сега има такива, които живеят така, но все пак за 1000 години са направили малка крачка напред.

60

Анонимен

преди 5 години

В Германия започна строителството на "Северен поток-2"

59

Анонимен

преди 5 години

Който иска мир се готви за война!Русия си играе с огъня и сигурно ще се опари. Не е задължително да има военни действия. Соц. лагера и СССР се разложиха без военна намеса на НАТО - факт! Ум царува, ум умува,ум патки пасе!!!!

58

България е велика

преди 5 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе - народ.

57

Анонимен

преди 5 години

Русофилията е синоним на невежество, необразованост, изостаналост и ниска култура. Именно по време на руско-съветското робство ни управляваха масови убийци с прогимназиално образование. Оттогава е и практиката един милиционер, *** или партиен секретар да взима по-голяма заплата от един инженер или учител.

56

Анонимен

преди 5 години

Путин е политически труп - факт. Със сигурност може да се каже. че времето на Путин изтече. Санкциите ще са бавни и постепенни, но жестоки и неотменими във времето. Русия ще бъде задушена икономически и скоро ще стане страшно! Все повече ще затъват в едно голямо "кримско блато", което сами си изкопават. Путин и компания ще продължават да "съскат и хапят", но вече са пътници! Вече са пътници!

55

Анонимен

преди 5 години

Този бългРски президент,трябваше да си беше останал в Русия,но да беше повикал и целият негов червен електорат,да си празнуват там така наречената от руснаците Славянска азбука ,а ние тук в България ,ще празнуваме нашата българска азбука...Да живей България и всичко българско ..,

54

Анонимен

преди 5 години

Руската агентура пак с големи изказвания.

53

Тим

преди 5 години

Едно време от 1ви до 4ти клас се оставаше да се повтаря класа и имаше някакъв стимул да се учи а сега децата нямат стимул за нищо едно време имаше също и стимул да се освободиш при определини и ясни критерии от матура а сега няма но по лошото е че децата сега системата ги смята не за ученици а за бройки за пари в делегирания бюджет,на училището на никой не му пука че немогат да пишат или четат защото са изпуснали основата от 1ви до 4ти клас.

52

Анонимен

преди 5 години

Русофил да говори за невежество-крадецът вика дръжте крадеца.

51

Анонимен

преди 5 години

Изкривеното присъствие на Русия в българската история ни прави за смях в Европа.

50

Анонимен

преди 5 години

Той сега се върна от инструктаж при своя съветски господар!

49

Ха-ха-ха...

преди 5 години

Всъщност Р.Радев отиде в Москва за да лъсне ботушите на Путин и да го подготви за предстоящата среща с Б.Борисов.

48

ист

преди 5 години

Делегирано образование - делегирани неграмотни.

47

Анонимен

преди 5 години

Русия има най-голям респект към Плевнелиев, затова и не посмяха да го поканят, защото той не коленичи пред Кремъл !

46

Анонимен

преди 5 години

Не мисля, че е особено уместно един човек завършил военно училище да се изказва на 24-ти май. Поне на този ден можеше да замълчи. На 6-ти май-да, но днес... някак си е смехотворно.

45

Ха,ха,хаа..СМЕШНИК

преди 5 години

ЕДИН ПАРЯСНИК НА ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ---ЩЕ МИ ГОВОРИ ЗА "НЕВЕЖЕСТВО" И МОРАЛ!

44

Анонимен

преди 5 години

Именно комунистите са невежи и необразовани. Да припомним:Алкохоликът Георги Димитров, известен като Тарабата, има завършен 5-ти клас.Правешкият овчар Тодор Живков е с 8-ми клас.Комунистическият агент и съратник Симеон е със средно образование...Това са те-комунистите!