83

g

преди 5 години

На *** плаща единствено партия БСП, забравихте ли че в пощата на сегашната вицепрезидентка имаше списъци на *** на които БСП плаща.

82

До 79 Сано

преди 5 години

Като ти е неразбираем Президента, значи нещо сериозно си пропуснал в развитието си. Ако е непреодолимо можеш да слушаш по-прости и разбираеми речи (ББ).

81

Анонимен

преди 5 години

Дами и господа ***! Честит празник! Невежеството и злобата вървят ръка за ръка и точно това ви вдъхновява, освен дребните хонорарчета. Прав е Президента във всяка дума и за що годе по-умните от вас това слово е като плесница. Останалите пък никога няма да го схванат!

80

Радев

преди 5 години

Другарке Нинова, какво да кажа, че да не се изложа пак?

79

Коментар

преди 5 години

Клепоухия пак бръщолеви глупости! Срамота е този чичка нелуцеприятен да бъде президент. Пълна пародия, държи се сякаш сме президентска република, пъха си кривия нос където не му е работата. Дайте му на тоя една Конституция да си прочете права и задължения, ако може?!

78

ДА ТЕ СВЕТНА 87...

преди 5 години

ПЛИСКА И ОХРИД---ТОГАВА СА БЪЛГАРСКИ!!!!!ка ПУТИНА --ЗЕЛЕ ДА ДРОБИ ЗА САМОГОНА.

77

Иванас

преди 5 години

Това не е президент, той е *** на Нинова, нейната послушна слуга!!!

76

Анонимен

преди 5 години

При президент и премиер васали на Путин, България наистина няма бъдеще.

75

Анонимен

преди 5 години

До ДА ВИ СВЕТНАТака е азбуката е тракийско-охридска създадена в Плиска и Охрид Путин не излъга

74

НЕ РАЗБИРАМ...

преди 5 години

...КАКВО ТЪРСЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ В РУСИЯ ПРИ УБИЙЦИТЕ НА ПУТИН!ЯВНО САМО ...ПАРИ, ОБЛАГИ И ПОДКРЕПА НА ВЛАСТТА!!!!ТОВА Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!!!ПЪЛНО УНИЖЕНИЕ ЗА НАЦИЯТА БЪЛГАРСКА ОТ 1300-г!

73

коко

преди 5 години

Умрях от срам от пренебрежителното и откровено досадно отношение на Путин към Радев при посещението му в Сочи ..Това си е чиста подигравка , В България поп Кирил се кара на летеца , сега джуджи се подигра с него .Лошо , много лошо Радев ..

72

Анонимен

преди 5 години

Доста глупости е наговорил, като например: "..., а голямата буква е само първа сред равни." Малко ни е премиера с неговите махленски бисери, а сега и тоя. Поне на днешния ден можеха да се поскрият малко, че от техните комунистическо-русофилски мутри ни се повръща! Това, което убива България са именно празноглавите и управници, до един бивши комунисти и/или агенти на ДС.

71

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 80Е, Банкянският Тиквун владее и ПРАВОПИСА, и РЕЧНИКА (най-вече, хи-хи!), и ЗНАНИЕТО (тук няма равен, енциклопедична "персона"). :)Затова "най-просветеният" м-р преЦедател се изявява на международния "терен" в Деня на славянската култура и просвета.

70

Анонимен

преди 5 години

НЯМА НИЩО ПО-СТРАШНО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО МРАКОБЕСИЕ И НЕВЕЖЕСТВО. РОДИТЕЛИТЕ НА ДНЕШНИТЕ ***, КОИТО РАЗПРОСТРАНЯВАТ ФАЛШИВИ НОВИНИ (КАТО ЛЪЖЕЦА ТАСКО), НАВРЕМЕТО ГОВОРЕХА, ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН СЕ ВЪРГАЛЯТ МЪРТВО ПИЯНИ ЗАЩОТО СЕ НАЛИВАТ С... КОКА-КОЛА.

69

Черноризец

преди 5 години

Този ден е огромен фалшификат и предателство спрямо България и постиженията на Българите....Празнувайки т.нар славянска писменост и култура, единсвено лъжем себе си. Нашата писменост не е създадена от Кирил и Методий, нито е славянска - те създават едни йероглифи по заръка на Византия, докато нашето Българско писмо е създадено от Свети Климент в школите на Плиска и Охрид, така че празника е подменен и лъжовен и в угода на московци, сърби и гърци...

68

Анонимен

преди 5 години

"Ако искаме децата ни да растат в страна на знанието и просветата, трябва да сме непримирими към невежеството."А това започва още с правописа ...Следващата стъпка е речникът...Третата стъпка е знанието ...---По-вярно и точно не би могло да се каже!

67

сано

преди 5 години

Този Радев е срам за България !!! От година всичките му изявления са абсолютно неадекватни , неразбираеми, безсмислени и много популистки , Къде са журналистите , защо мълчат, а не поставят на мястото този вреден човек ??????

66

Анонимен

преди 5 години

Невеж е неговият кремълски господар и слугите му защото не знаят кой е създателят на азбуката им и кой спаси евреите в България.

65

Анонимен

преди 5 години

Що не каза на джуджии, че е невеж? Не знае горкия откъде му е дошъл езика :)) Трябваше да му кажеш, че Македония не е имало 800ната година.

64

Р.Радев за смях...

преди 5 години

Дори Болен Сидеров се ползва с по-голям респект в Кремъл отколкото Р.Радев !