103

Анонимен

преди 5 години

Правописа се зубри, мъдростта се учи. Човек може да е мъдър и без правопис.

102

А СЕГА ДЕ

преди 5 години

ЖИВ ДА НЕ БЯХ-УЖ РАДЕВ Е РУСКИЯТ АГЕНТ, ПОСТАВЕН НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ОТ МОСКВА, РЕШЕТНИКОВ И КОЙТО ТИ ДОЙДЕ НАУМ, А СЕГА,ТИ ДА ВИДИШ,БИЛ АМЕРИКАНСКИ ПРОЕКТ. И ВИЖТЕ, ГЕРБАВИТЕ СИ ПРИЗНАХА.ТОВА ЗА НЕВЕЖЕСТВОТО СЕ ОТНАСЯЛО ЗА БОРИСОВ. И КАТО ТАКА,РАЗЧИТАЙКИ ДУМИТЕ НА РАДЕВ ЗА НЕВЕЖЕСТВОТО, ЧЕ БОРИСОВ Е ***, А ТОЙ И САМ СИ ГО ПРИЗНА:"АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ...", ПРЕЗИДЕНТЪТ РУШАЛ ДЪРЖАВНОСТТА. ОЛЕЛЕ, ОЛЕЛЕ

101

Ханс

преди 5 години

Куклата от ку-ку пак пелтечеше наизустената си реч, написана знаем от кого...

100

Анонимен

преди 5 години

добре че имаме такъв сведтен президент , визита в Русия след Меркел и преди Макрон... е голямо признание ...герб само биха си мечтали за това..

99

Онзи

преди 5 години

По принцип Радев не е човек, от който бих приел какъвто и да е съвет или не бих се вслушал в това което казва. Безличен е, още повече че е марионетка на Нинова.

98

Жалко за Р.Радев

преди 5 години

Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Всъщност Р.Радев отиде в Москва за да лъсне ботушите на Путин и да го подготви за предстоящата среща с Б.Борисов.

97

Анонимен

преди 5 години

АЗ ПЪК НА ТОЗИ ДЕН ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ИНТЕЛИГЕНТНИ И ОБРАЗОВАНИ ХОРА ДА БЪДАТ НЕПРИМИРИМИ КЪМ РАДЕВ, БОРИСОВ, КАРАЯНЧЕВА, ЕРМЕНКОВ, НИНОВА, КАРАКАЧАНОВ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ***, КОИТО СА В ОСНОВАТА НА РАЗРУХАТА НА ТАЗИ СТРАНА.

96

Анонимен

преди 5 години

тоест да сме непрвмирими към тиквата !

95

До не може да бъде

преди 5 години

Ти първо се научи да пишеш, че си пълна скръб. Намерил се кой да дава акъл.

94

не може да бъде

преди 5 години

Трудно ще стане образованият,културният,интелигентният и толерантен човек да бъде непримирим към невежеството-по-скоро ще се опита да поправи дискретно щетите и да накара невежият да се замисли!?Но невежите се непримирими към всички ,които знаят повече и могат повече от тях-та това го гледаме в България вече поне 20 г!?Сега в ръцете на невежите са и парите и властта!?Няма да кажа какво да очакваме в бъдеще!

93

аман

преди 5 години

Чудесна реч,в която всяка дума си беше на място, при това не написана на хартийка! А повечето драскачи тук с ограничения си речник на злобари и ограничени мозъци, правят някакви жалки напъни да изкажат "умни мисли".Скрийте се там,откъдето сте излезли ,по-добре .

92

така

преди 5 години

Путин си направи подигравка с Радев , защото знае че той е проект на американците .А ПРОСТОВАТИТЕ *** ВИКАХА УРА ..преди година и половина ......

91

Анонимен

преди 5 години

Избрахте го ...хванахтев се пак на лъжите от левоо за човека от народа....сегаа плюете :))Ама късно е...сегаа ще го храните 5 години и ще му плащате самолетите и резиденциите и толкова. Като не се учите 30 години, как да разпознавате.

90

168

преди 5 години

Абе, този *** може да ходи на вечерна гимназия и да се образова .... Има достатъчно свободно време .

89

Да

преди 5 години

Някой , ако знае за нещо добро за България да е свършил , това недоразумение Радев , да НАПИШЕ !!! А колко милиони се харчат за Президенството , а резултат -НУЛА ....

88

Анонимен

преди 5 години

Прав е президента,ама как да накараш гетото да се образова,като са в непрекъснат размножителен период и за нищо друго не мислят.

87

КЛИЗМА НА КОМУНИЗМА

преди 5 години

Комунистите са убийци на българския народ, българския дух и култура. Нямат място на днешния ден, както и на всеки български празник. Да празнуват на 7-ми Ноември в любимата Масква.

86

Край

преди 5 години

"Непримирими към НЕВЕЖЕСТВОТО" - пак за война с Б Борисов агитира. Не се спря да руши държавността.

85

Анонимен

преди 5 години

Доста ни е недодялан президента, но простолюдието си го харесва защото се припознава в него, а и нищо по-добро не се предлагаше. Същото важи за премиера-пожарникар.

84

Решетников

преди 5 години

Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.