4

Анонимен

преди 5 години

Няма "бели" Скорпиони.Точно скорпионите НЕ са никакви реалисти. Прикритите и потайни хора не са реалисти. Скорпионите винаги имат някаква своя истина, която е пречупена през егоизма, личния интерес и жестокостта им към другите, и през призмата на снизходителността им към собствените им грешки.Постоянно хвалите Скорпионите. Никаква обективност в тия статии.

3

Анонимен

преди 5 години

До азСкорпионите се делят на "черни" и "бели". На това се дължат различните мнения относно Скорпионите.

2

аз

преди 5 години

Какво е вярно за скорпионите??Те не лъжат някога, за да се почувства о-добре, те лъжат за да се почувства човека по-зле. Те въобще не обичат да гледат истината в очите, защото са най-големите маниполатори, злосторници, лъжци и злобари! Така че-грешна ви е статията!

1

За СкорпионитеЕвярно

преди 5 години

За Рибите - донякъде. Някои от тях си въобразяват разни неща и стигат до пенсионна възраст,като очакват да им се случи това, което според тях им се полага. Но не си дават много зор със свои сили да постигнат някои от бляновете си.Не познавам много Водолеи, но знам един, за когото понякога се питам дали е с всичкия акъл.Висшист е, не е глупав, но си измисля разни истории, в които той е главен герой и така се вживява, че май наистина забравя кой е всъщност.Неколкократно си изпати,обвинен в измама