17

Анонимен

преди 5 години

Само като видя каква омраза от целия народ се лее към ГЕРБ и ги псуват,повече няма какво да говорим!Некадърници!Насила хубост не става!И с фалшифициране на избори не става,хората не могат да ви гледат!

16

kukla

преди 5 години

Като са изтъпанили тоя индивид с неговата умна физиономия, просто ти се отщява да му слушаш приказките. Европа е умряло понятие. Бъдещето й се решава в Афганистан и Либия. Тия дни германците са в несвяст. Разпространява се една снимка, където се прегръщат Ердоган с героите на днешния германски футбол Йозил и Гюндоган. Германските спонсори на тия футболисти пикаят газ и реват като ущипани госпожици, но двамата горди германски футболисти се прегръщат още по-силно с Ердоган. Това е бъдещето.

15

ГАДОРЯН

преди 5 години

Бъдещето е на Китай, Русия, Япония, Корея, Индия. Тюрлюгювеча САЩ и по малкото имамбаялдъ ЕС ще се сгромолясат по начин невиждан досега. Това падането на Рим ще е детска игра. Койнидиот си мисли че събери чарк може да устои на времето. За справка СССР! Хем имаха обща идеология, армия, език и прочее. Ае моля ви се.

14

Анонимен

преди 5 години

ЕС никога не изглеждал толкова безпомощен и жалък както сега . Прекаленото поклоничество пред САЩ за сметка на собственните ни интереси го доведоха до това , в момента да е безгласна буква в световната геополитика.Основната вина е на Юнкер и шайката послушковциоколо него.

13

Анонимен

преди 5 години

Ще разбера че ЕС се променя , когато свали санкциите от РУСИЯ

12

Анонимен

преди 5 години

Аз съм "ЗА" ЕС,но не в този му вид.А за една Европа,като самостоятелен,силен играч,а не Меркел унизително да се кланя на Ердоган,а той да изнудва Европа и турските шпиони да се разкарват из цяла Европа като у дома си!И да не ни казват с кой да търгуваме или да не търгуваме,с кой да имаме отношения и с кой да нямаме!Нали тези печалби и приходи не само ще подпомогнат населението,но и ще влязат в ЕС.Защо Европа работи против себе си,за да угоди на някой друг?

11

Анонимен

преди 5 години

Сега ли се сетихте,бе умници?Източно и централноевропейските държави са сто пъти по-умни от вас,но какво направихте?Унищожихте стабилността там,унищожихте промишлеността,добре обучените кадри на световно ниво,икономиката,човешкия ресурс.........и т.н.,ограбихте ги,вместо да ги използвате и развиете в своя полза.Банковата криза през 2008 година допълнително срина южна Европа,а и не само,неконтролирано приемахте бежанци без паспорти,а европейските бюрократи загубиха връзка с реалността

10

Футуролог-пояснение

преди 5 години

Ердоган наистина е като светец за християните на БалканитеЕрдоган още вярва в добрия стар американски глобализъм и като такъв много яко го нашамариха в Западна Европа казвайки му че това минава само на БалканитеЕ саЧовека немож се въздаржи да не си направи паралелен Османско-балкански съюз но затуй е виновна т"ъпотията на Бойко Борисов,Заев и прочие от проклятието на България наречено ВМРОИстина Ви казвамАлбанците са бивши гърцихристияните на Балканите са пионки

9

Анонимен

преди 5 години

Офицер или пешка . Играч или пионка . Лидери без пешки и пионки . Без господствуваща идеология нищо не става . Ако имаше такава не бихте си мълчали като риби и пионки .

8

Футуролог-100% факт

преди 5 години

До преди 70 г. почти цяло Косово е било със Сръбско население а албанското малцинство е било колкото българскотоМюсюлманите винаги ще раждат повече от християните така че от Косово може да дойде унищожението на цяла ЕвропаАлбанците всъщност са гърците на Епирския Деспод Теодор Комнин искащи да възстановят Византия и победени от Цар Иван Асен 2 които умишлено дава това право на съюзника си НикеяЗаев поголовно уволнява македонци и назначава на техни места турци и албанциЕрдоган е светец

7

Анонимен

преди 5 години

Европа никога повече няма да е значим играч. Меркелите, Юнкерите, тусковете, Макроните... видяха окончателно сметката на Европа. Тази *** отхвърли хилядолетните европейски ценности и ги замени с америкавска чалга.

6

К

преди 5 години

Пионка разбирасе

5

Убеден Еврогей

преди 5 години

Европа без САЩ не може. Кой ще я пази от мечока Вова? Затова ние трябва да сме по смирени относно политиката на американците. Янките и евреитв са богоизбрани и всички народи трябва да се съобразяват с тях!

4

Анонимен

преди 5 години

Европа ако тръгне цялата на някъде ...жална им майка на всички.

3

Анонимен

преди 5 години

Сети ли се бе *** .

2

Анонимен

преди 5 години

Европа е прогнила от корупция джендърска ***. Как може да е играч, когато немската фондация Ханс Зайдел ни наложи Герп, т.е. има страни-членки и бананови страни?

1

Анонимен

преди 5 години

ЕС е застаряващ играч плейбой.