47

Анонимен

преди 5 години

Гледали ли сте рекламата на DUREX - Всеки ден 70 български жени правят аборт ...Това са 25550 деца годишно.Тъпите *** и Ганьовици си убиват децата а друг им е виновен.Няма толкова *** нация като българската!

46

Анонимен

преди 5 години

В този материален свят само с даване на пари ще се вдигне раждаемостта ,но ако са искали господата да се плодим нямаше да ни изтребват бе драги зрители

45

Анонимен

преди 5 години

Има жени, които минали през ада на българските родили отделения не искат и да чуят за раждане. Проблемът е комплексен. Не и нормално условията да не са такива, както в Европа. Дори в големи градове има болници, където не се поставя спирална или епидурална упойка, а секциото е с пълна. Спомяме си за случая в Тетевен, Горна Оряховица... отвратително и после искат деца. Ами детски кой получава?

44

пх

преди 5 години

До АнонименТоя пък, заради парите ли да раждат хората? С парите ще ги гледат ама за пари едва ли ще ги правят.

43

nm

преди 5 години

Андрей Арнаудов ли ще ми се притеснява за изчезването на българската нация? А като правеше предавания каква трябва да бъде жената до него и по този начин създаваше ценности в поколението към което принадлежи притесняваше ли се? Първо направиха нормалните жени ненормални щото не са леснодостъпни и развратни, пък после що няма деца. Като мислите с патките си, а не с главите си няма да има.

42

Илия

преди 5 години

Децата саизлишен разход за парите.А парите сега са основата на организацията на общестното ни.Парите не мислят повече от 10 години напред.Следователно и обществото ни ще загине.С пари деца не се правят,защото сметката винаги е отрицателна.Религиите са там

41

Ани

преди 5 години

Българките не раждат защото има БСП.До 1996 г жените чакаха да дойде Годо и като не дойде, си взеха торбичката и напуснаха.Това е проблем и за мъжете у нас, защото останаха недъгавите, грозните и въобще като яде череши човек, първо изяжда най-зрелите и най-здравите, после малко по-смачканите и накрая остават такива дето никой не иска.Закрийте БСП за да има жени в България!

40

До До 38

преди 5 години

За съжаление обаче в София демографска криза няма...

39

Дрън дрън

преди 5 години

Българчетата се раждат , но в ЕвропаВ червената *** няма кой да слугува на.... цензурирано

38

До 39

преди 5 години

То затова всичките семейства с три или повече деца, които познавам са с доходи над средните.Ромите и н.егрите имат повече деца заради ниска сексуална култура.

37

До 38

преди 5 години

За мен демографската криза е идеална.По-малко автомобили по улиците, децата ми ще се конкурират с по-малко хора при постъпване в гимназия и университет, или за работа.Ще се вдигнат заплатите, защото ще има по-малко работници.Перфектно ме устройва.Който няма деца да му мисли.Аз имам три.

36

До 1

преди 5 години

Да бе, гейовете са ви виновни дето мислите само за себе си. Бедността не е оправдание. Индия е на път да стане найнаселената държава, а средната заплата там е 300 лв, мизерията е неописуема. Като пример могат да бъдат дадени още страните от Африка, Южна Америка, близкият изток, Филипините, Виетнам. Всъщност връзката доходираждаемост е обратнопропорционалнабедните раждат наймного.

35

Поредният провал

преди 5 години

опит за псевдо смешна кампания с нулеви резултати и поднулев имидж. А трагедията с демографската катастрофа е много страшна и ще става МНОГО ама МНОГО по-зле. Който избягал жив и здрав да е...Които сте останали плюйте си на палците и се наведете със събути *** - МНОГО лоши неща ви чакат...И по-лошо ще става!

34

Чалгарин суджуков

преди 5 години

Въвв бг има безотговорни алчни дяволи които вземат решения против народа.само путин ще ви оправи измислени българи

33

предатели

преди 5 години

родените извън България не са българчета, а предатели!

32

Анонимен

преди 5 години

Това е бизнес!!!

31

Анонимен

преди 5 години

С тази демографска криза плашат гаргите: вижте първо как НСИ я изчислява и после почнете да свиквате с термина Сива Икономическа Класа!!!

30

Анонимен

преди 5 години

Ами една работеща майка първата година получава някъде към 500 лв. майчински. Втората година 370 лева. Само за разходи за бебето са нужни по 300 лева на месец май малко. Как да стане? Ами третата година. Ако няма баба майката е в неплатен отпуск. Бащата ако получава 700 лева как ще плаща ток, вода, телефон, разходи по автомобила, храна, дрехи, лекарства и т.нт.

29

Анонимен

преди 5 години

почасово заплащане започващо най-малко от 16.50 , индивидуални пенсионни и здравнозастрахователни сметки , частни пенсионни и здравни каси . толкова ли е сложно да се направи ?

28

Анонимен

преди 5 години

До ЙовоТурция е с плюс 1 милион още от 80-те години на миналия век. Раждаемостта в западната част на Турция е подобна като на Европа. Но в останалата част е много висока. Има голяма миграция към Истанбул и града вече е 16 милиона. У нас само в София има увеличаване на населението и в още два града заради миграцията. Но и тя ще секне защото в периферията е пустош.