15

Альоша

преди 5 години

фъндъкова, ти също прибираш процент %..............Гнус ни е от теб. Заминавай си там от където си дошла. Махай се.

14

наблюдател

преди 5 години

Ами нали точно за да взимат подкупи се натискат да са във властта? Този явно не се е отчел нагоре по веригата и изгърямя.

13

Анонимен

преди 5 години

Шеф на отдел в Столичната община е било заловенО с подкуп.

12

Боби

преди 5 години

И що нямаше такава показна акция тоя път?

11

Andreshko

преди 5 години

Ако вземаш подкуп те арестуват,а ако не искаш да вземаш подкуп,ти подхвърлят такъв,викат телевизиите и пак те арестуват. Мафиотска държава,ще вземаш подкуп,но трябва да се отчиташ на главния мафиот,"капа де тути капи".

10

Анонимен

преди 5 години

Гарантирано от ДУХ.АЧИ ГЕРБ

9

Анонимен

преди 5 години

А защо този път нямаше телевизии, журналисти и разни шайкаджии да снимат и пълнят фейса със снимки от ареста? Защо само се публикува информация, че е арестуван, а не беше така показно направено, както бе миналия месец с Иванчева? Защо не се съобщават подробности на медиите по време на ареста, както беше миналия месец, а се чака брифинг в даден час? Защо всичко сега е толкова различно - нали борбата срещу корупцията е еднаква? ......

8

Анонимен

преди 5 години

Продължава да тече операция отстраняване на наудобните.Народа да взема пуканките и да гледа.

7

До 1

преди 5 години

За,, неЗгодите" казваш,а ти взе ли си матурата и колко имаш по ,,правопис"

6

boto

преди 5 години

Ама това статия ли му се вика?Пълна е с важна информация от рода "Една жена каза". Първо никакво инфо за този, който е хванат изобщо ама такъв. Второ къде Ви е разследването качествените новини не се състоят от 10 изречения, колкото да ги има.И после малко инфо за стара новина от преди един месец. Тва ми напомня вица за Иванчо дето научил единствено за крастевицата а учителката го питала за суецкия канал а той почнал...Суецкия канал прелича на крастевица. А крастевицата е ...

5

Майко мила

преди 5 години

Остави, че е неграмотно написана статията. Тя е и абсолютно логически несъстоятелна.Заглавие и едно изречение.Останалото съвесем на друга тема.

4

Софроний

преди 5 години

Добре де, и аз съм софиянец - кореняк, ама толкова неграмотно не пиша.Слаб 2 !

3

Fallschirmspringer

преди 5 години

До Го4о///"Могат да ги хвърлят даже и от терасите!""Е, това вече е национален спорт за пенсионери и не само за тях.Чувал съм, че някакви хвърлят салфетки в чалготеки ,но не знам защо го правят

2

:(

преди 5 години

Щеше ми се да са го хванали това лице от чувство за дълг и правота а не защото не е бил сгоден за друго лице което е 10 пъти по корумпирано.

1

Го4о

преди 5 години

Подкупите трябва да бъдат ОФИЦИАЛНО РАЗРЕШЕНИ и легални! Всяко нещо което е забранено е едно СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ! Балъците, които имат излишни пари - нека да имат право свободно да ги раздават на когото си пожелаят. Могат да ги хвърлят даже и от терасите!