7

Войн

преди 5 години

Ирак и мястото където може да се докаже, че шиити и сонити могат да живеят нормално и в мир в една държава.

6

Operation freedom

преди 5 години

Тоя *** муктада садр какви проблеми правеше на нас бг армията и на коалиционните сили.Постоянни 24часови нападения с минохвъргачки леко стрелково оръжие взривове на всеки метър.Няма бъдеще за Ирак.

5

Анонимен

преди 5 години

В статията пише, че САЩ се намесва в изборите в Ирак, подкрепяйки техния човек. Това нормално ли е и допуска ли го световното право?

4

Пародия

преди 5 години

Тука английския автор прави четки на един откровен алятолах.Същия срещу когото 2 месеца се бихме през 2004г в Кербала.13 бълграи загинаха и над 50 бяха раненени.Муктада е функция на Иран и радикалния шиитизъм.Но явно петролните контракти са по силни от всякъква памет и морал.Тогава същите британци дадоха над 300 жертви в Басра а американците хиляди.Сега е ред и на Бойчо да направи една четка на Муктадар за некой договор.А убитите ни рейнджъри кучета ги яли.Да живее българо-икракската дружба!

3

ognyanz

преди 5 години

Ирак вече също е шиитска държава - мост между Иран и Сирия. Засега американците все още са там. Да видим кога ще ги поканят да си ходят.

2

Анонимен

преди 5 години

Еми, когато сам неискаш да си помогнеш и господ неможе. Изкараха ги от батака, събориха им пряк конкурент в петрола (иран) , дадоха им модерна армия ...Ама *** си е тъпо. Мозък наливен, не се продава :))

1

мухахах

преди 5 години

Очаквайте скоро "гостуване" на израелските Ф-16, Ф-15 и Ф- 35.