48

Троловиждач

преди 5 години

Не знаех, че ГРОБ имат такава армия от трлове. Явно сите *** са мобилизирани да пишат глупости и да си цъкат +. Трепертете мишки, комунистите от гроб скоро ще са в историята и ще останете без работа!

47

Анонимен

преди 5 години

Ако Европа е София ,какво са Българските села и малките градове ?!?Само питам ?Далече съм от мисълта ,че Европата се индетифицира със София ,ръиш ли ?!

46

м

преди 5 години

За малко да намаже от грипените, ама черна котка му мина път, ще си остане със зелените ***.

45

Анонимен

преди 5 години

Румен Радев, който събира 67% одобрение ...по коремно възлизане на лоста и 0% за мълчание пред наглостта на цигарения патриарх.

44

Анонимен

преди 5 години

Като тръгне газът от Турция ще е на тройна цена в сравнение с газа от Южен поток.Борисов да си бръкне в офшорката и да плаща.Нали той обеща на янките да спре Ю Поток и го подари на турците. Сега те трябва краката да му целуват за това.Ама вместо внуците на тиквата нашите внуци ще го плащат.

43

Троловете лаят

преди 5 години

Цецко е пратил всичките си кучета да тролят под тази статия. Мишките в ГЕРБ знаят, че не могат да бият Президента на избори, не могат да го стигнат като рейтинг, не могат да го окалят, защото е честен човек и направо умират от яд. Боко като се събуди сутрин първата му мисъл е, че е цар на Бантустана, а втората е, че Радев може да го свали и всичко да отиде по дяволите. Вдига кръвно и звъни на ходжата да му лее куршум.

42

Анонимен

преди 5 години

Ако Румен Радев е Министър - Председател а Бойко -министър на външните работи ,какво ли ше е стане ?

41

в

преди 5 години

Назначил сегашната си булка на два договора, да взима две заплати, твърде дребен мошенник да му се неначудиш на рейтинга.

40

Анонимен

преди 5 години

До тонкатаЗа огромно съжаление мазохизма е трудно лечим , но опитай все пак , медицината напредва бързо.

39

до 36

преди 5 години

Радев е "мъжкар" ама под три чифта женски чехли и един чифт руски ботуши.Летец с 'урварско минало и назначена втора съпруга.

38

Анонимен

преди 5 години

81% от анкетираните са категорични, че България е взела правилното решение, като не е изгонила руски дипломати след случая "Скрипал". Едва 5% са тези , които не одобряват решението на правителството.Ако се изваят платените от Козяк и 5% няма да имат русофобите в България , ама лаят като за милиони.

37

Анонимен

преди 5 години

...Партиите на Слави Трифонов и Румен Радев заплаха за ГЕРБ и БСП...___"Медиана",на Нероден Петко ....стъкмистика стъкмява.

36

Радев е мъжкар

преди 5 години

Ако Президента направи партия твърдо ще гласувам за него. Мъж на място, летец с чисто минало, а не мутра от СИК с "охранителна" фирма. Такива мъже и трябват на България, не селски тарикати, мутри и милицифайки като ГЕРБ и БСП.

35

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ ПЛАЩАТЕ СГРАДНА ИНСТАЛАЦ.ИЯ И ЩЕ ПЕЕТЕ ПЕСЕН.ЩОТО ТАКА ИСКА ВЕЛИКИЯТ ВОЖД.АКО ПОИСКА И РЪЧЕНИЦА ЩЕ ИГРАЕТЕ, ОСОБЕНА КОГАТО ТРЪГНЕ ГАЗЪТ ОТ ТУРЦИЯ.

34

Президент надали ?

преди 5 години

Президентша явно се вижда, че си имаме, ама президент надали ?

33

Анонимен

преди 5 години

Изледването явно идва от исток. Същите цифри, същите алабализми.Явно са го главили за слуга на оня дребния.

32

Боби

преди 5 години

Най-вероятно няма нищо общо с реалността, но ако е вярна тая стакмистика - положението е трагично.. 30% за чалгаджията? Ужас..

31

Радев смешен

преди 5 години

Омбудсманът Maя(костинбродска) изпреварва президента по рейтинг. Ами сега кво ще прави зеления чорап ? Очевидно я готвят Мая за бъдещ президент.

30

Анонимен

преди 5 години

Да се връщат БСП,че ни писна от сталинистко-фашистко управление!

29

Анонимен

преди 5 години

Стъкмистиката си я наврете на едно тъмно място!И си прочетете приказката за лъжливото овчарче!