68

Анонимен

преди 5 години

Единствения нормален, не-крадлив министър за новата история на България няма да влезе вече на 2 последователни избори в парламента. Ако това не е доказателство за тъпотията на Българския народ, не знам кое е.

67

Анонимен

преди 5 години

Кой бе, Десислав Радев ли е с висок рейтинг ...?!

66

Анонимен

преди 5 години

Тъпия народ се радва на *** военен.

65

Анонимен

преди 5 години

Радев е толкова жалък ***, че се налага медиите да му вдигат изкуствено рейтинга с лъжливи статии.

64

Анонимен

преди 5 години

Радев ще бие по рейтинг де що има плювньовци и банскалии. Бих спомнал и други, но са твърде много. Причината за това е че е БЪЛГАРИН и мисли ЗА БЪЛГАРИЯ, а не я продава. Не спира проекти като Южен Поток и Белене, не обещава борба с корупцията, а после да се окаже, че е главата на змея, прави това, което трябва и то точно така, както трябва.

63

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен65Висшия офицерски кадър от Симеоново пък, блести със свежа и остра мисъл, ясен изказ, държи по 15 минути реч, на правилен български език в България и на английски, навън, без да прочете и дума...И не допуска никакви гафове при това, и не се налага на приближените му блюдолизци на другия ден да обясняват какво точно е изкал да каже, казвайки друго.

62

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен43"Ако Румен Радев е Министър - Председател а Бойко -министър на външните работи ,какво ли ше е стане ?".....Замслих се...При такава хипотетична ситуация, бих препоръчал, всяка сутрин в 8,00 Баце при Радев, с английско -български речник първо, и Радев да го препитва какво е научил нощес, след работа.Ако не е научил-бой по канчето. След 9.00до 9,30 поставяне на преки задачи на Баце.16.00 до 17.00 рапорт какво е свършил, и ако не е свършил-бой по канчето и утре пак в 8.00 отначало.

61

Анонимен

преди 5 години

Когато Радев говори имам чувстовото, че назидателния изказ на даскал в трудово възпитателно училище.Тъжното е, че висшия офицерски кадър от където е Радев е ужасно посредствен.

60

Ами да

преди 5 години

Какво означава да си отличник -- ами това значи, че преобладаващата част населрението в България го харесва.Направете си изводът за умствения потенциал на преобладаващото българско население.Посредствено население --начело със супер посредствен Президент. Е, това постигна чалгата в Бългурия -- народът напълно затъпя.

59

Анонимен

преди 5 години

Радев е с много голям рейтинг сред населението - факт.И завистниците ще се пръснат от злоба,изливайки помия в коментариите си!

58

Анонимен

преди 5 години

Партията му ще се казва "Единна ***". И без това е руски агентин, марионетка. На 22 май ще се срещне с масовия убиец, врагът на човешкия род император *** 1-ви Късий. Тоя *** СРАМ НЯМА ЛИ!?Тежко петно върху имиджа на България.

57

Най-подготвеният

преди 5 години

Физкултурник в БГ . Може да прави коремното без да се замисли.

56

Консомол

преди 5 години

Партията ще се казва чехал. Или по точно под два чехала каска

55

Очевидно

преди 5 години

До АнонименВ условията на стабилно правителство и парламент,президентът няма почти никаква тежест и това е по конституция.По-интересно е когато се разклатят нещата.Тогава президентът става значима фигура(пак по конституция).Само че до около 2 години няма да има такава галимация.Виж,когато наближат следващите избори,пластовете сериозно ще се раздрусат.

54

Анонимен

преди 5 години

Браво на Зелените Чорапи.Отличник по Бойната и политическа подготовка.

53

ЗАКОН НА БКП:

преди 5 години

ТИЯ ГДЕТО НЕ БАЧКАТ У БЪЛГАРИЯ ----ВИНАГИ СА С НАЙ-ВИСОК РЕЙТИНГ!!!!/....ЩОТО --НЕМАТ ГРЕШКИ..ХА,ХА,ХАААААААА../ЗАКОН ИЗМИСЛЕН ОТ---- БКП/БСП!!

52

Факт

преди 5 години

Народът не харесва нито ГЕРБ,нито БСП и на драго сърце би гласувал за една приемлива алтернатива,която обаче никога няма да се появи.Причината е проста-икономическото и политическо пространство отдавна е парцелирано.Ако все пак се пръкне нещо ново и по-значимо,то ще е дело на същите хора,които моделират сегашната политика-просто нов техен продукт,който да обере гласовете на недоволните,за да не идат при нещо наистина различно от досегашното.Така че....

51

Анонимен

преди 5 години

Каква е работата на президента освен да се чекне по лостовете ? Реално малко неща зависят от него,той не взима политически решения,няма тежки отговорности,не прави реформи,ето за това има висок рейстинг

50

Анонимен

преди 5 години

Ние от политически клуб "селски патриоти с руски знамена" ... поделение на "пенсионерски клуб червен памперс" ... настояваме за: незабавно присъединяване на България към Русия и възстановяване на комунизма.Другаря "Президент Радев" сега отива на консултации в Москва, очаква се тайно да договори поредното ни освобождение от червената армия. Който не е съгласен - в Белене на прасетата !Ураааа, венсеремос, рот фронт !!!

49

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ..ЛЕЛЕ...

преди 5 години

... И КВО Е НАПРАВИЛ РАДЕВ , ТОЛКОВА , БЕ ...??!!ДА НЕ БИ ДА Е ИЗМИСЛИЛ НЕКОЙ , НОВ "ГРИПЕН" , ....А??!