115

Анонимен

преди 5 години

Може и да е жалко да се плюе.Но да се правиш на светец за това, че папагалстваш написаното в тази "статия" на тази продажна, така наречена "медия" - това е просто дъното.Някой може ли да ми посочи последния път, когато този сайт е публикувал нещо истинско и стойностно наместо пропаганда за ***?

114

WTF?

преди 5 години

Радвам се че издирвателния екип са се сработили така. Но отричам всичкото това издигане в геройство на нечие безрасъдство. Изкачването на върхове не води до нищо добро и стойностно за никой. Само помпа его. Adrenalin junkey е точното описание на всички обичащи безумното рискуване на собствения им живот. Такива не може и не трябва да бъдат давани за положителен пример.

113

Анонимен

преди 5 години

Искам да ви попитам, които се вълнувате от темата, било то с отрицателни или положителни коментари-бяхте ли чували,че ще има изкачване на върха Шиша?Някой знаеше ли изобщо, че никому известния Боян Петров,щял да ходи на експедиция. Сигурен съм,че са знаели само жена му и няколкото му приятели алпинисти. Защо тогава не информираха пресата?Мълчаха.Едва, когато нещата загрубяха,безгранично смелите мъже ореваха орталъка и включиха медиите да ни облъчват по цял ден със случая. Това е един абсурд.

112

до циника

преди 5 години

Ти на нещо скатаващо от работа, пишещо по 200 коментара на ден, гордо , че е избягало от родината, мислещо че е велико ако заработи 30 хил евро на година МЪЖ ли го наричаш?!?! ***....

111

Анонимен

преди 5 години

СТИГА С ТОЗИ АВАНТЮРИСТ

110

Синигер

преди 5 години

Да много си прав само чалга пилеене на тонове храна по глупави предавания турски сериали и нищо стойностно!!! Държавата се е превърнала в едно малко *** гето!!! А тези стойностни хора са на изчезване!!! Жалко много жалко!!!

109

Анонимен

преди 5 години

Значи, ако не примиргам по Боян Петров, аз също се казвам Боян, или пък, ако не съм съгласен с преекспонирането на цялата тази история съм дребна душа, пълзяща, плъх, мръсен, глупав, недоразвит и пр., а вие, които сляпо преповтаряте сладникавите мантрички и шаблонни изказвания от типа "Бог да го прости", "Велик дух", "Мир на праха му", "Голям", "Герой", "Българин" и пр. сте светите великомъченици или някакъв по висш вид!?!?!?!?!?!?!?

108

Анонимен

преди 5 години

Хора алпинизма е спорт като всеки друг. Да той е може би най-опасният но се практикува от хиляди хора по света. Не разбирам защо е толкова жлъч по Боян Петров? Този човек е рискувал съзнателно неговият си живот и това децата му да останат без баща. Не си мислете, че той не е осъзнавал големият риск който поема при всяка една негова експедиция. Ако беше покорил всичките 14 върха и беше боднал българското знаме там щяхме да се гордеем с това постижение нали? Все пак той там развяваше нашият флаг!

107

Анонимен

преди 5 години

На българина му дай да криткува без да извърши нещо стойностно. Повечето сме на светлинни години от Боян Петров!

106

Анонимен

преди 5 години

Моят ум не побира обстоятелството, че това стана събитие на седмица ли беше, на месеца ли беше по някоя от телевизиите, на фона на събития, които са съдбовни за всички ни, а не само за 5 човека!!!

105

Анонимен

преди 5 години

И аз бих дал тези хиляди, ако физически мога само за един час да застана там на високото далеч, далеч,далеч от тази плъзнала простотия и умствена немощ в родината. Далеч от чалги, псевдо политици, псевдо випове,псевдо интелигенти, наши и ваши, въпиюща несправедливост, липсващи детски смях, бягащи стойностни хора.... И като доживеете 80 години какво, освен че ще сте превърнали в тор още 30 тона храна примерно?!?

104

Циник

преди 5 години

Марко Поло...Колумб ... са имали - доста материални цели. Търговски пътища ... злато ...те такива дреболии.Ако ги беше пратила на осемхилядник - сигурно щяха да помислят, че не си с всичкия.От тяхните одисеи .. е имало полза!

103

Анонимен

преди 5 години

Хората са различни, не се ядосвайте заради някой решил да пълзи ниско в обществото ни, вие бъдете най-високото, което можете да бъдете и бъдете горди, че опитавате. Подкрепяйте и останалите дръзнали да насочат взор нагоре, а не пълзящи в ниското. И не говоря за осемхилядници, говоря за устрема да бъдеш човек ..Не обръщайте внимание на низкото сред нас, то от това се храни. Вечен мир на Боян! Дано високият му дух е шастлив там!

102

mm

преди 5 години

Ума ми не го побира как може да имам толкова злобни и дребнави сънародници като чета част от коментарите.Ако в историята е нямало хора като Колумб ,Марко Поло ,Братя Райд и т.н все още щяхме да живеем в каменната ера.Поклон пред такива личности като Боян които са целеустремени в мечтите си въпреки риска от смъртта,това са хората които дърпат цялото човечество напред в еволюционното си развитие.

101

Синигер

преди 5 години

Как не ви е срам да бълвате само глупости.Типичната българска простотия. Да не би някой от вас да е направил нещо подобно в безсмисленият си и празен живот!? Знаете само да седите на дивана,да пиете ракия и да плюете по стойностните хора.ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!!

100

Музикант

преди 5 години

Хора, бъдете Хора! Боян е Българин и беше смел Българин!Поклон пред паметта му!

99

Брахмапутра

преди 5 години

Мир на праха му! Той бе голям алпинист и природоестестсвеник. Жалко само, че заради страстта си трябваше да остави сирачета и жена вдовица.

98

Анонимен

преди 5 години

Браво на спасителите рискували себе си да помогнат на Боян!Браво на всички хора които някога и някъде са рискували себе си за добруването на някой друг!Радвам се, че Кирил Петков толкова интелигентно и сърдечно е благодарил от името на България на всички участвали в мисията. Лек сън на Боян, там във вечния мир където хоризонта се изкривява, високо над човешката злободневност!

97

Анонимен

преди 5 години

Хайде да не забравяме и всичките онези легендарни герои, които умряха, пребивайки се докато се опитват да си правят селфита по високи скали, сгради или мостове.

96

до:98

преди 5 години

Няма да посочвам кои коментари от по-долу са мои, но мога да ти кажа, съдейки по обективните белези, че са разумни и наред с тях ще кажа - ГАНьОВЩИНАТА Е ЕДНО ОТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ И ВЕЧНИ ЯВЛЕНИЯ НА ТОЗИ СВЯТ!!! И докато 80% от българите по света и у нас не узреят това да го разберат, то те ще са вечно объркани в мислите и самосъзнанието си!!!