46

Оня с кИлимявката

преди 5 години

до 20 Pora... Под твоята, кИлимявка май няма нищо!

45

Анонимен

преди 5 години

Селските тарикати и остроумни *** се надпреварват да бълват простащини! Стига бе,на работа! Ай сиктир от всезнайковци!

44

Ганчо

преди 5 години

Такова нещо не съм видял в Брюксел. Мисля, че тези които ще посрещаме днес там ходят по-често. Цялата работа се състои в това, че на българина ако му кажат че трябва да изяде едно парче баница, той изяжда две тави и след това всички около него страдат. Така е и сега. Блокада като че са дошли извънземни.

43

Д.

преди 5 години

Заради тези *** ми отне 2 часа да се върна от работа, а се прибирам за 30 минути. Срам и позор. Нали трябва за избирателите да се грижат. Освен със своето тъпо управление да ни пратят в чужбина или най-накрая да вземем да ги изхвърлим от Парламента.

42

БАБА КУНА

преди 5 години

БРЕ ЧЕ МНОГО МИЛИЦИОНЕРИ! СРЕТЕН ЙОСИЧ ДА НЕ Е ТРЪГНАЛ КЪМ СОФИЯ?!

41

Анонимен

преди 5 години

Цялата тая полиция за един Тук дето ще идва за гей парада и за онзи Дол дето трябваше да хвърлим в гьол ? Нека припомня, че точно този Гьол накара България да вдигне вноската за ЕС и Бойко каза да.Оттам го намразих.Сега пак за пари иде и Вождът го кани пак. Затова е фалшивата новина да излишния бюджет.Сигурно в Хотел Радисъън са ги навъртали, защото бяха заградили всичко. Да си мисли човек, че е английската кралица...

40

naco

преди 5 години

А,в СЕЛАТА,другарю Борисов,КЪДЕ са ПОЛИЦАЙТЕ????

39

111

преди 5 години

До СОЦИАЛНОЖИВОТНОСлаб социолог стеМаксимум живеещите във България са 6 000 000При преброяванията тези на върха прилагат един трик като над 1 000 000 българи първо се броят като емигранти и още веднъж като живеещи постоянно у настекучество голямонали разбираш

38

Анонимен

преди 5 години

раздадхоте ли им семки

37

Сульо

преди 5 години

И ако някой чичко полицай чете тоя коментар: Мундарино, изключи си телефона и работи

36

Галин

преди 5 години

Само като им погледна стойката и униформата в която са облечени, припадам от смях :D

35

няма такъв филм!

преди 5 години

Защо се спира движението на моста към летището и в двете посоки при положение, че тези(брюкселски) са пристигащи, ако е от съображения за сигурност, тогава защо под моста нямаше нито един полицай. Да пази долу, а камо ли поне да регулира движението на задръстването към летището. Мой роднини щяха да си изпуснат полета заради некадърието на цялата ситуация. НЯМА ДУМИ.

34

Сульо

преди 5 години

И кво? Голям праз! Тия д е б е л а ц и по цяло цариградско или стоят и си цъкат на телефоните, или ядат мазни закуски... единственото яко беше русото пиче дето я бяха сложили за регулировчик на орлов

33

Анонимен

преди 5 години

А тези мехранимайковци, куде са през останалото време ? По улиците само КАТ се виждат. Пешки няма никакви ? Странна работа.

32

Анонимен

преди 5 години

Цял ден основната им задача е да оглеждат сладките столични nuчeтa и да точят лиги след тях.

31

СОЦИАЛНОЖИВОТНО

преди 5 години

ДЪРЖАВА С 7 МИЛИОНА ЧОВЕКА 1 МИЛИОН ЧЕР>НИЛКИ 1 МИЛИОН ТЮРКОНЕОПРЕДЕЛЕНИ СУМАТИ ШАШАВИ САКАТИ 3МИЛИОНА РАБОТЕЩИ ПОЛОВИН МИЛИОН НЕ(КАДЪРНИЦИ) С ЧЕРТИЧКИ НА РАМО И ОЩЕ ТОЛКОВА АДМИНИСТАЦИЯ ОСНОВНАТА МИ ГРЕШКА В ЖИВОТА Е ЧЕ НЕ НАПУСНАХ БЪЛГАРИЯ КОГАТО ИМАХ ВЪЗМОЖНОСТ !

30

Анонимен

преди 5 години

ЗАРАДИ АДМИНИСТАЦИЯТА БЮРОКРАЦИЯТА И ТЕЯ СИНИ ЧОВЕЧЕТА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ...

29

Kъде е

преди 5 години

Какво прави Радев в тази обстановка. Той е отсвирен отвсякъде по европейските въпроси. Заедно с вицето си тренират съветцки плонжове за лекцията от Путин, която ще се проведе на чист македонски език , произлязъл от македонските земи.

28

Анонимен

преди 5 години

Кой ли *** го е измислил?

27

Portugal

преди 5 години

Милиционерска държава от най-гаден тип. А 90% от полицаите са безподобни гадни типчетa, които си позволяват всякакви волности и мерзости. В държава в която ББ, ЦЦ и подобни съкращения са НАЧАЛНИЦИ, няма как да бъде иначе.