104

Анонимен

преди 5 години

Борисов не е бил три мандата премиер. До момента е управлявал общо 6 години, докато вие от БСП бяхте на власт през последните 20 години заедно с ДПС и видяхме колко пъти фалирахте България.

103

Шлоко

преди 5 години

Който управлява трети мандат да каже къде са парите за здраве Аз си плащам всеки месец здравните Бойко ги разпределя да каже къде са ми вноските за здраве и защо доплащане по 6000лв за стави ,пирони,по 1500 плащаме за да ни се роди дете?И т.н.ГЕРБ да отговарят

102

Анонимен

преди 5 години

И добре, че не е била три мандата премиер, защото като знам как заграби Техноимпекс импорт, когато беше на 28 години досега щеше да приватизира и БНБ!

101

Българин

преди 5 години

Корнелия Нинова не е била премиер на България от три мандата гордия асфалтаджия Бойко и неговата прислуга разпределят баницата.Та него питаме нема друг разпоредител 9 години вече а и кмет беше?

100

учудено Очуден

преди 5 години

До До 100Не знаех,че Дянков е комунист!а 10 бона правят показни разстрели,а за 2 милиарда от нзок,взаимно разделени-гробна тишина.За ктб и чез да не говорим.За водата-още по-малко-просто е стока.Прави се от две молекули водород и една-кислород.

99

Българин

преди 5 години

Въпрос до ГЕРБ КАПАЦИТЕТИТЕ :Ей така както съм медик- в болницата ме осигуряват на 1100.лвПолучавам 590лв.след приспадане на осигуровките!Колко са здравните и пенсионните осигуровки се пита в задачата и къде отива разликата?

98

До 100

преди 5 години

"ГЕРЦАДЖЙИКАТА С ГОЛЯМАТА УСТА Десислава Атанасова да каже къде са парите за здраве от предишните два мандата на крадците на Бойко?" Питайте комунистите. Те източиха Здравната каса и изнесоха всичко в червените куфарчета. Питайте леля Корни къде отидоха парите от Здравната каса и Пенсионния фонд. Тя ще отговори подробно, защото знае много...

97

Анонимен

преди 5 години

Той не само си говори, прави. Ако не беше Борисов сега инфлацията щеше да е 5 000 процента като във Венецуела след управлението на Орешарски!

96

Т.Трайчев

преди 5 години

Хаосът,беднотията и корупцията са резултат от невежеството на управляващите.Няма как да се балансират зашеметяващия глад за власт и пари на бивши милиционери и партийни функционери с неща като доверие и отговорност.

95

Българин

преди 5 години

Ей така си пиша , *** той и Боцко така си говори , както аз си пиша!

94

До 96

преди 5 години

"Още ГЕРБ и още ще ходим да живеем на запад и още по-добре ще живеем". Защо така, бе, другари??? Какъв запад сънувате? Идете на изток. Там ще ви хареса повече. Защо всички са се юрнали на запад? Ами там е много лошо...

93

Българин

преди 5 години

ГЕРЦАДЖЙИКАТА С ГОЛЯМАТА УСТА Десислава Атанасова да каже къде са парите за здраве от предишните два мандата на крадците на Бойко?

92

Анонимен

преди 5 години

Имаш ли някакви доказателства, че Борисов бил откраднал парите за здравеопазване или така си пишеш?

91

Българин

преди 5 години

Борисов се прай пак на луд още първия мандат ГЕРБ открадна парите за здравеопазване .Сега бил дал 5 млд.Борисов стига лъга хората след дъжд качулка кво си дал пък точно ти бе мафиот!

90

Анонимен

преди 5 години

До тази "скапана" държаваКак върви почистването на санитарни възли по света?

89

Футуролог

преди 5 години

До До 67"Сега живеем 1000 пъти по-добре,отколкото при предишните правителства"Еврика анонимний ГАНИЙ на мисълтаКазваш истинатаЖивеем 1000 пъти по-добре защото вече не живеем във БългарияОще ГЕРБ и още ще ходим да живеем на запад и още по-добре ще живеемТуземците във България имат доход 500 лв а харчат 1 500 лвама туй е докато дъртите измрат а младите пораснат и емигрират

88

Дърта пияница

преди 5 години

Обезкървиха народеца ни,много хитро ни омаломощиха! Младите енергични и умни българи бяха купени ,,на кило" от съвременните робовладелци,като предварително им занулиха чипа относно род и родина с европейските ценности. Тука останаха болните,старите и наглите. Хорицата нямат вече енергия да се противопоставят на статуквото. Едните ще крадят с пълни шепи,а другите ще си броят стотинките. Така е. Само че тези крадливите не осъзнават какво ги чака! Идва младо поколение ci гани ,мързеливи и крадл....

87

До 67

преди 5 години

"Ще премине поредния фарс,със лъжите неизброими,ще го помня до сетния час,на поредната гладна година." Ха-ха - поет. Сега живеем 1000 пъти по-добре, отколкото при предишните правителства. Само слепите не го виждат...Браво, Бойко! Това, че има крадливи мошеници не може да се преписва на ГЕРБ, а на комунистите, които си ги отгледаха. Помните ли лозунга, който важеше през цялото време на соца: "Ние ги лъжем, че работим, те ни лъжат, че ни плащат!!!"

86

шматка

преди 5 години

Боко здравеопазването е разплетена кошница.Всеки краде ли краде.Колкото и да наливате не спрете ли източването на ЗК няма да им насмогнете.Как така населението намалява парите за здраве се увеличават и пак не стигатИмаше една комисия Кушлев ли Мушлев ли.Да разследват имуществото и стандарта на Големите в болниците.

85

Тази скапана държава

преди 5 години

Българчета глупави, кога ще разбете, че с този пич начело, никога няма да вържете, децата ви няма да вържат и децата на децата ви ...Овцете си заслужават пастирчето.