124

Койчо

преди 5 години

Много ме кефи баце когато се прави на хванат от гората.Продължавай в същия дух тикво.

123

Макс

преди 5 години

Тиквата леко проумява, че има проблем в организацията ! На третия мандат леко започна да му загрява реотана. Не може да проумее, че даването на пари за нереформирани системи е като наливането в каца без дъно и продължава да се чуди, как така парите се увеличават , а има недостиг.

122

Никола

преди 5 години

Борисов бесен: Редовни заплати за медиците от закъсали болници! Баце ТОЯ ФИЛМ сме го гледали, другите виновни, а ти САМАТА СПРАВЕДЛИВОСТ, сега и да се правиш на шут е КЪСНО, но ти го знаеш - септември - оставка , имаш опит в тези работи.

121

Б2Б

преди 5 години

***,!(както казват по селата в СИ България)Нали недоучилата мутренска олигархия която го поддържа изгони всичко младо и способно в чужбина с мизерни заплати,разруха и безперспективно бъдеще в БГ.

120

герберска амнезия

преди 5 години

ББ не беше бесен, когато Дянков взе 1,4 млрд. лева от здравната каса, за да плати пенсиите.

119

www

преди 5 години

Я ПРЕБРОЙТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОБРАТА ДЕМОКРАЦИЯ КОЛКО БОЛНИЦИ СЕ ЗАКРИХА И ПРОДЪЛЖАВА ...

118

marto

преди 5 години

A DRUGITE HORA, 6tom ne sta4kuvame MREM

117

Тинев

преди 5 години

А помните ли " ИЗХОЖДАНЕТО " на Борисов при посещение то в Бургаската болница: Где са КАСАПИТЕ?Да-да: Где са КАСАПИТЕ?А сега се прави на мнооооого загрижен. И на него ако му били спрели заплатата ........ махмам му мошейник, ........За мизерията в която принуди да живеят трудовите хора, обикновения българин / а не софиянци и разните му мутри / платата за Борисов е само една: Като на Чаушеску.

116

anonimen

преди 5 години

artist pravi sa 4e ne 4ete *** i ne gleda televiziq karal se bil xa xa xa xa xa

115

eva

преди 5 години

До Анонимен Бойко управлчва от 11 години България

114

Анонимен

преди 5 години

Тъй, тъй- давайте само на медици, полицаи, учители... , та да се покачи СРЕДНАТА РЗ, за да се покачи и вързаната към нея депутатска заплата. Политиците загубиха 200лв и сега трябва да бъдат обезщетени с още по- висока заплата.МРЗ кога?

113

Анонимен

преди 5 години

Да, спрете му заплатата на този *** Ананиев. Той изобщо не е трябва да е министър, ако става въпрос. Нагло, манипулативно, арогантно, безсърдечно животно - това е този Ананиев.

112

Българин

преди 5 години

Не е бил три мандата Бойко- не той даже не е премиер той просто шофира на премиера .Абе ни лук ял ни лук мирисал! Ах ха ха ха ха ГЕРБ нищо не знаят те само управляват българина балък!

111

Анонимен

преди 5 години

Не е бил три мандата, защото първият беше 3 г и половина, вторият 2 години и сега от Третият мина 1г. и половина. Т.е. един цял мандат.Разбра ли?

110

Българин

преди 5 години

Борисов не бил три мандата-Ах ха ха ха ха ха ха ха А колко е ?Ах ха ха ха ха нема измъкване сега след три мандата доста чопна пожарникаря нема мърдане и той и Доган и Пеевски,Цветелина Бориславова,Цеко Минев.бе доста покраде даже повече от Костов демократинаАма гледам демократите комунисти плюят все съпартийците комунисти които са заедно в парламента де!

109

Футуролог

преди 5 години

До До 96Ха-хаПрощавам Ви неразбираемо незнание ГосподинеАз съм от репресираните преди 10.11.1989 и никой никога не ме е питал искам ли да съм такъв а просто ми се случиКъде ме пращате на изток където никога през живота си не съм и стъпвалВъзхищавам се от туркофила Стефан Стамболов и съфамилника му Стамболийски защото съм в часЧервения османски г"ей от БКП Бойко Борисов и симеонхасанчетата му обаче лично ще им дръпна гилотината като отмъщение за 500 г. османско иго

108

Анонимен

преди 5 години

А кога ще видим в затвора тези които са източили болниците - министрите на герб които управляват здравеопазването вече 10 години и директорите на държавните болници които те са назначили?! Това е въпроса,ако не се реши кражбите ще продължат за сметка на бедния българин които ще плаща сметките.Но за отговорност и затвор Бойчето въобще не говори!

107

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАргументи-дял в техноимпекс,срещу еднолична собственост на цялата държава.Да ви имам аргументите и критериите.Корнелия е никоя и от нея нищо не зависи и най добре да се разкара и си ходи при синето.Но други ще висят,сигурно.

106

Анонимен

преди 5 години

Десислава Атанасова знае всичко за изчезването на парите за здраве от първия мандат на демократа Бойко.

105

kukla

преди 5 години

За информация на ББ и на някои от поддръжниците му. В повечето, ако ли не всички страни от западна ЕВропа, като например Германия около 60-70% от болниците са с много милионни дългове и на яки дотации. В зап Европа усилено се говори за затваряне на болници и даже има и затваряни. В същото време се пускат нови лекарства, дублиращи старите, но на десеторни цени. Болниците се оборудват и ремонтират, В същия момент вътре нямат перосонал или имат такъв, но внесен от източна ЕВропа, Турция и Арабистан