123

плешивия от Бразерс

преди 5 години

До Сисатакива им ги пращат, тия в това читалище ползват контрол + в за писане, основно.

122

Сиса

преди 5 години

Боряно, моме, няма ли редактор за твоите статии пълни с грешки. Нищо, че всеки ден публикувате статии за този човек, пак не му научи името - БОЯН ПЕТРОВ, а не ПЕТКОВ както си написала. Вземи се скрий някъде, че вече ставаш смешна.

121

65

преди 5 години

Жалко,много жалко.Ние имаме толкова много герои на които трябва да се кланяме.А толкова малко знаем.Един повече е Боян.Защо е тази злоба.А само за мутри ли да четем?Цели предавания,за тях от прехода има.Срам.За к ур ви ,чалгаджиики четем ,с

120

Джиджи

преди 5 години

До АнонименПрипомни си приказката "Царят е гол". Не ни приканвай да хвалим нещо, което не е за харесване, за да не ни наречеш ***. Това е елементарна манипулация.

119

Анонимен

преди 5 години

Било е въпрос на време да стане инцидент и той много добре го е знаел,беше го казвал в интервю - цитирам:Дори и на първият 8 хилядник може да се пречукам"Това интервю беше в началото на 2017 ако не се лъжа.Много ми е мъчно за Боян,едва ли ще има друг български алпинист с подобни постижения в алпинизма.Ули Щек бих казал също един алпинист с уникални постижения ненадминати досега ,също остана завинаги високо горе.Не всичко е до опитност,хора.Поклон пред светлата му памет!

118

Петров а не Петков

преди 5 години

Българина отново доказа защо сме на дъното. Толкова омраза към човек който е постигнал толкова много. Боян е много повече от алпинист, но това Бай *** не го знае. Не е трудно да отворите уикипедия и да прочетете с какво точно се е занимавал. Нека да почива в мир и всики българи бъдем поне малко като Боян.

117

бг

преди 5 години

Хора спрете да хейтите! Боян е такъв,какъвто е и някои грозни коментари са просто излишни.Негов избор е дали да бъде алпинист,планинар и т.н.Наистина в живота и пред изпитанията,които четох,че е преминал вярвам Бог му е помагал.На много от нас им липсва смелост,но Боян Петров за мен е смел човек със силна воля за борба.Искрено се надявах за чудо и се молих да бъде намерен-съжалявам...

116

Анонимен

преди 5 години

SUPER GEROI NQMA GOVEDO PRED BOG VSICHKI SME RAVNI BOG DA GO PROSTI

115

АНТИ

преди 5 години

Господ му е дал нЕколко жълти картона.Дано сега не е червеният !Да сте видели евреи алпинисти ?!

114

Анонимен

преди 5 години

Да оставим кумирите на славното минало и да живеем с по нормални представи! Един Буко е предостатъчен!

113

до 107

преди 5 години

...и Христо Христов!...и Марияна Масларова!...

112

Бог

преди 5 години

Добре е ,но другите българи продължават да се мъчат !

111

Анонимен

преди 5 години

Надал Алгафари е *** !

110

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИли е отишъл да се самоубие с фанфари, което си е чисто его, или е побеснял от злоба и обида, че не са го избрали в групата за Еверест и е тръгнал нещо да доказва не незнам си кой си. Но Някой решил друго да се случи.

109

Реалист

преди 5 години

До КапиталистПо-добре да съм комунист в твоите очи, отколкото да съм безумен и да си играя с живота, който Бог ми е дал!

108

Людмил Иванов

преди 5 години

За огромно съжаление медиите за пореден път изкараха рискуващ живота си човек -ВЕЛИКАН, БОЖЕСТВО, НЕДОСТИЖИМ, БЕЗСМЪРТЕН. Винаги си задавайте въпроса ЗАЩО И КАКВО. Ако не може да си отговорите на тези въпроси когато се питате с КАКВО този човек е допринесъл за България и ЗАЩО изоставя децата и близките си, значи тези титли не му принадлежат. Не виждам нищо геройско и мъжко в това да ходиш сам като муха без глава без Mountain Climbing Live GPS Tracker, устройство с което можеш да подадеш SOS.

107

Анонимен

преди 5 години

Хора, всеки си поема рисковете и мечтите в този живот. И не го налага на другите.Единствено комунистите искаха да сте еднакво бедни и мизерни.

106

Циник

преди 5 години

Начесохте ли си езиците?Лицемерите с " възвишените " чувства?"Боян" - фамилиарничене за един български плейбой.Прави са скептиците - за пореден път "лъсна" сбърканото лице на държавата.В която САМОЗВАНИЯ ЕЛИТ струва повече от редовото българско дете!А той - дано намери опрощение на греховете си!Краен егоизъм...огромно тщеславие... и преследване на слава и известност!

105

айди и Христос стана

преди 5 години

Поне е загинал правейки това, което обича. Едва ли е предполагал, че отива към собствената си Голгота---Самонадеяният Боян спасител се изкачи на Голгота чешейки егогото си за да спаси българския народ и човечеството! А близките му и медиите ореваха цяла България.

104

Абсурд

преди 5 години

Да тръгнеш да изкачваш 8 хиляден връх е такова геройство, колкото и да караш автомобил с 250 км. в час по българска магистрала. Пълен абсурд и самоубийство. Ако такива са герои, то жалко за народа!