143

basles

преди 5 години

Боян е пример за това че трябва всеки да следва мечтите си и да преодолява страховете си и житеиските препятствия с позитивизъм . Вдеки удпял човек ще ви каже че успеха и щастието не идват лесно и искат саможертви.

142

Анонимен

преди 5 години

още не мога да повярвам,че загубихме такъв човек като Боян Петров.0

141

Анонимен

преди 5 години

До 2018Ехо, привет,2018! И аз не го познавах толкова детайлно преди , но не блея като теб. Кое ти се стори безмислено, приятелю? Нямаше време за бира ли, някой ти наруши съня ли? Какво се случи, обясни ? Какво искаше да четеш в новините ? Нещо за Плейбой, новите плеймейтки, новите хитове Шушанки, нещо за здравните неуредици, които държат болните ни вкъщи без адекватна помощ? И щеше да вървиш да протестираш ли, приятелю Бай *** ?

140

Анонимен

преди 5 години

Планината го е погълнала....буквално. Разплаках се на видеото на Кирил Петков....гледайки екипа и слушайки думите му. Кой виновен, кой прав, кой крив заминало...това видео и тези хора от спасителния екип трябва да ни накара всички да замълчим. Заради тях, защото животът е за живите.

139

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

Край на какво!?Толкова несъотвествия !Само застрохователите могат да кажат истината!Или ,дали парите не са и тук задкулисен играч!При толкова много нелогични факти , само парите могат да ги вържат в стройна логическа последователност!!!Надявам се да разбирате за какво става на въпрос!!!

138

Случаен

преди 5 години

Бог да го прости.Наистина е на покрива на Света.

137

Горан

преди 5 години

Истината е, че стана така, защото все си катери сам! И във филма 3X8000 пак катереше сам, като и си личеше, че на моменти хич не е в добра форма, и планината го е разбила!

136

Горан

преди 5 години

Абе, пропаднал е в някоя ледена пукнатина. Това му и беше най-големият страх. Ако е останал на върха, добре, но... надали!

135

Анонимен

преди 5 години

Не под. На. Такъв чове не може да бъде под. Той винаги е на. Боян остана НА Шиша Пангма.

134

2018

преди 5 години

Това , че не блея , като овца в стадото не ме прави хейтър.Просто голяма какафония!Не го познавам човека и не мога да кажа нищо.Цялата истерия около него и докато беше жив и сега, за мен е безсмислена!

133

Анонимен

преди 5 години

Светъл път!

132

Истината

преди 5 години

До капиталист!Ако беше комунизъм щеше да си в Белене да правиш тухли.

131

Анонимен

преди 5 години

Странно е как всички призовават Бога да го прости, да го не знам си какво и то кого? Човекът, който не вярва в Бог! Чудо!

130

сара

преди 5 години

Поклон и светла памет на Боян ! Почивай в мир !Да изкачи най-високия връх, да се гмурне в най-дълбокото, да се спусне в най-тясната пещера, да скочи от най-високото.........какво ли не е опитал човек , за да си докаже, че може да победи природата. Не е успял ! И защо му е това тщеславие ? Защо трябваше да си отиде една личност и един добър човек...уви, напразно.

129

до 141

преди 5 години

Как точно ще задължиш алпинист, след като те и от смъртта не се страхуват? А и на върха кой ще ги следи?

128

някоя си

преди 5 години

Почивай в мир шампионе!Вечна ти памет!

127

Може

преди 5 години

Да задължат всички алпинисти със закон да не оставят gps излъчвателя, когато тръгват да покоряват върха. Всичко се случва - поне да се знае къде са.

126

Анонимен

преди 5 години

Велик българин ! Жалко, че си отиде преди да изкачи всички осемхилядници. Можем само да се учим от него и да му се възхищаваме ! Поклон !

125

Греек

преди 5 години

Много тъжно.

124

Буковски

преди 5 години

О дай му Боже,вечен мир ипимогни му,да се издигне ивлезе в Твоето Небесно царство,Там където няма ни болка и тъга,а има живот Вечен.Амин!