7

Габи

преди 5 години

Браво на 5 и 6. Това е истината. Безхаберната държава ни остави сами да се оправяме а наглеците с големите заплати са доволни че са излъгали българите да гласуват за тях. Само да ми каже някой -ДОКОГА...

6

Анонимен

преди 5 години

До ОтговарямПравилно. Въпросът е да улучи грешното мазе.Но моят въпрос беше отправен към властимащите. Те имат пресаташета, които докладват какво пишем ние тук. Проблемът е там, че онези си питат ушите и си гледат личния интерес. Включително и да се докарат на сегашните Големи братя. Затова ние чакаме наглеците-кокошкари в грешните си мазета. Но не бива да оставяме на мира и другите наглеци, които са влезли във властта само за да оправят собственото си положение.

5

Отговарям

преди 5 години

След 72 часа, ще си е у тях, с 46 регистрации... А докога така - ами докато влезе в грешното мазе. При играта на руска ролетка винаги губиш - въпроса е кога. Ничий късмет не е безкраен.

4

Шемет

преди 5 години

А бре ония в МС се фалят как ви изпързаляли с милиард за три месеца ...

3

Анонимен

преди 5 години

Известен на полицията вече значи приятел на полицията.Щом си обира спокойно.

2

Анонимен

преди 5 години

45 регистрации ???? МВР да не е националния статистически институт? само ги регистрират ли ?

1

Питам!

преди 5 години

1. Защо е на свобода, след като има 45 криминални регистрации?Доколкото си спомням, мръсникът, който уби студентката Вероника пак във В.Търново, имаше по-малко на брой криминални регистрации от този.Какво трябва да се случи, за да се въведат разумни правила? Да нахлуем в Парламента и да изкараме оттам с бой дремльовците, които не знаят защо сме ги избрали и пратили там?2. Кой държи толкова много пари в мазето? И как криминално проявеният улучи точно това мазе, точно когато там има доста пари?