21

яверт

преди 5 години

Този астероид е малък и би причинил само локални катаклизми.Астероидът,който би могъл да причини по-големи катаклизми,но отново недостатъчни да предизвикат край на цивилизацията е Апофис,който е около 300 метра.Той ще мине много близо до Земята през 2029 година и има голяма опасност да се сблъска с нея.

20

явер

преди 5 години

Една лунна сонда на НАСА се повреди и падна неконтролируемо на Луната,но продължи да изпраща звуков сигнал до Земята.Няколко часа се е чувало кънтене,което учените не могат да си обяснят,даваха го по Nat Geo.Също така Луната е идеално кръгла,няма друго такова твърдо космическо тяло,било то спътник или планета.

19

Анонимен

преди 5 години

До 2010 WC9Глупости ! Луната е холограма !!! Щеше да мине през нея.Ох, ячакай да си пия хапчетата. Моите свършиха и сега взимам от Фармацевта. Викат му Пешо Фармацевта, защото изнасяше работи от аптектие, дете не са за изнасяне. Ама па на мене си ми харесват.

18

Hanzo

преди 5 години

Малко излишна новина. Трябваше да я напишете преди случката. Ако беше паднал, щяхме да разберем, щом не е не ни интересува.

17

Анонимен

преди 5 години

До *** до zeusАстероид с подобен размер не е опасен за човечеството. Всъщност при подобни сблъсаци има много условности, формата на астрероида, от какво е изграден, ъгъла под който навлиза в атмосферата, а ако се "приземи" в океена което е най-вероятно, просто ще предизвика цунами.

16

2010 WC9

преди 5 години

Ей тоя ако се беше шибнал в Луната, щеше да стане гранде рикошет, щото Луната е куха! После Баце щеше да му бие на тоя Астро-камък една глава и...да вкара знаменит гол във вратата на Господ у дълбокио Космос и...щехме да сме спасени! Така че нема страшно, те тва е играта!

15

Анонимен

преди 5 години

И как Библията доказва Виртуалния живот на хуманоидите?!?! Библията единствено доказва , че на никой не му се умира и човек предпочита да вярва във всичко останало но не и в червея...от кванти и суб-измерения до рая....

14

КвантоваТелепортация

преди 5 години

100 физични опита на атомно ниво доказват виртуализацията на този Свят и 1 опит напълно отрича тази теория. Доказателството - квантите!!!Над сто книги в една (Библията) доказва Виртуалния живот на хуманоидите. "...идва времето за жътва и от Земята ще изчезнат милиони хора. Тогава всички, които останат ще се запитат какво се случва?"Скоро ще разберете, какво е общото между Иисус, виртуализацията и телепорта. Тогава ще има плач и скърцане на зъби!!! Няма да има НИКАКВО значение, че НЕ ВЯРВАШ.

13

Анонимен

преди 5 години

Дали Земята,дали Луната ....катаклизмите ще са пагубни за човечеството.Във вселената всичко е свързано и подредено.Ако се забие примерно в Луната,на земята ще се случат такива изменения,че човечеството едва ли би оцеляло.

12

Mersi

преди 5 години

Ам чи той за малко не се е сблъскал с Луната бря.Ей пияни шоьори значи. Ей тъй - ей тъй са блъскат по улицити, чи и в космуса.Да му земат клижката да му вземат дано.

11

Коментатор

преди 5 години

И този път Господ опази Земята!Ако се беше насочил към нея тоз астероид няма сила щоято да го спре.

10

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

9

astronom

преди 5 години

важно е да не е над 1 км в диаметър, както е станало с динозаврите...до 500м пак ще предизвика разрушения, но няма да е световен катаклизъм

8

Ддд

преди 5 години

Динозаврите са умрели при колосална битка между планетоидни бойни кораби. От сблъсъка планетата тиамат се разцепва на две и сега живеем на едната й половина. Тихия океан затова е толкова голям

7

Анонимен

преди 5 години

Трябваше да падне в Мека

6

Анонимен

преди 5 години

ЖАЛКО, ЧЕ НЕ УДАРИ КРЕМЪЛ ИЛИ ПОНЕ БЕЛИЯ ДОМ ДЕТО ПОДКРЕПЯ ЗВЕРСТВАТА НА ИЗРАЕЛ!

5

zeus

преди 5 години

До *** до zeusГлупости, 36 метра е много вероятно да се взриви в атмосферата, този преди 65 милиона години е бил 15 километра.

4

Циник до zeus

преди 5 години

Астероид с тези размери .... щеше да ни прати - всички при динозаврите

3

Анонимен

преди 5 години

Язък!

2

apolon

преди 5 години

Брюкселската пасмина ти е виновна,че си неосъщественяк.