112

Анонимен

преди 5 години

катерушката не се движи.! Един велосипедист разивав без проблем 40 километра в час, че и в повееч и трябва да се оглежда и да забавя ход!

111

Jj

преди 5 години

Какво прави едногодишно лапе без надзор от родителя по велоалея в парка? Ако изскочи някой изневиделица той сам си е виновен, в случая вина има родителя. Лично аз като редовен колоездач редовно забелязвам как хората си вървят по велоалеите и въобще не им дреме , че вървят по велоалея вместо на тротоара ;а като звънна със звънеца да се мръднат от велоалеята ме гледат злобно.. българска му работа , пр*сти индивиди. Закривай.

110

Анонимен

преди 5 години

До Истината - да бе, задължение на родителите е да пазят децата си на обществени места! ще пазиме децата ви, шот немаме друга работа!

109

Анонимен

преди 5 години

чл.20 от ЗАкОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ пО ПЪТИЩАТА- ВОДАЧИТЕ СА ДЛЪЖНИ НЕПРЕКЪСНАТО ДА КОНТРОЛИРАТ ПЪТНИТЕ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, КОИТО УПРАВЛЯВАТ!

108

Анонимен

преди 5 години

чл. 18 водачът на бавнодвижещо се превозна средство ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ДВИЖИ В ДЯСНАТА ЛЕНТА - а този се движи в ЛЯВАТА. БРАВО не спазваме законите!

107

Анонимен

преди 5 години

До всички съдници, моралисти и назидатели: Недай си боже някой от вас да започне да раздава правосъдие!!!Няма да ви кажа какво би станало....!!!

106

Тъпанар

преди 5 години

До Анонимен 103Да, разбрах! И преди да беше написал/а "80%", ми беше ясно, че се идентифицираш с тази група

105

Анонимен

преди 5 години

закон за движение на пътищата чл.15 - на пътя водачът на ПТП се движи НАЙ $ВДЯСНО (вижте колко вляво е велосипедиста), когато пътните ленти са очертани с маркировка се използва ДЯСНАТА свободна лента.

104

до: Истината

преди 5 години

Медала винаги има две страни! Това НЕ Е истината!!!

103

Анонимен

преди 5 години

Дойте имената на ТИЯ родители , не ги криете.

102

Истината

преди 5 години

Две са важните неща в случая. Първото е, че велосипедистите нямат място сред пешеходците, т.е. да си въртят пeдaлитe на улицата, а не по тротоарите, в пешеходните зони или по алеите в парковете, където играят деца.Второто е, че децата трябва да се пазят от всички - шофьори, мотористи, велосипедисти и пешеходци. Няма оправдание като не го видях, изкочи внезапно и т.н. Това са деца и всеки е длъжен да ги пази. Оправданието, майката защо не го бил държала за ръчичка, е напълно безмислено.

101

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 100Недай си боже някое такова *** като теб да ми блъсне детето,наистина ще има кастрация.Останалите бързо ще се научат да спазват правилата.

100

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 105Ако не си много дърта бая ще ти разкърти пантите. И да не си някоя грозофилка де...

99

Анонимен

преди 5 години

закон за движение по пъщитата чл 5 . ал.2 - водачът на пътно превозно средство е длъжен да бъде внимателен и предпазлив към уязвимите участници в движението, каквито са пешеходците...

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 95Неграмотнико-говори си на диалект с кварталните ти приятелчета.Тук се пише на правилен българки език.

97

Анонимен

преди 5 години

До ТъпанарАууу, прочете 3 коментара и разбра всичко за 'потенциала' и кой на какво бил дал.80%.

96

Анонимен

преди 5 години

Тук има някаква даскаличка по "български език и литература" която непрекъснато ни тормози за някакъв член. Пълен ли и бил непълен ли но все иска нещо от нас...

95

Трол

преди 5 години

Мен пък много ме е яд на безхаберните родители. Мойто го уча да се пази, да пази и уважава останалите, а на площадките е зверилник... седят по пейките и грам внимание на отрочето, което в този момент се опитва да събирори някое друго от пързалката, най-безцеремонно чупи чужди играчки или хвърля пясък в очите... и не си мислете, че отглеждам някое кротко момиченце... нищо подобно. И за това - където и той, там съм и аз.

94

Анонимен

преди 5 години

До 96С тоя речник и разхлабени нервички ви съветвам да се подложите на кастрация.Достатъчно прости хора има вече в София, нямаме нужда от повече или челядта им.

93

Тъпанар

преди 5 години

До Анонимен 89Ами, доколкото чета писанията ти и гледам как мислиш, явно само на това са те научили - да се оглеждаш като вървиш. То е ясно, че не могат да ти дадат повече от собствения си потенциал, ама все пак е можело да се постараят...