6

Извод

преди 5 години

Значи онзи, кръглоглавият олилигогофрен е "наше момче" за някой от местните големци.Като знам какво представляват някои от преподавателите в тамошния университет и до какви постове успяват да стигнат някои от точно тези, не се учудвам на това, че такъв олилигогофрен може да се окаже практикуващ юрист и да се държи по този начин.Познавам и много достойни и компетентни хора, които преподават във Великотърновския у-тет, но има и такива, които би трябвало да си стоят на село и да пасат добитъка.

5

Анонимен

преди 5 години

До 4Булгарът естествено, че ще защитава ненормалникът извадил пистолет. Ако булгарът не защитаваше постоянно такива антисоциални ***, нямаше държавата ни да е клоаката на Европа, все пак.

4

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересува тоя люсии какъв е ! Ако някой е стрелял с оръжие ...службите да си свършат работа и да го вкарат в затвора. Утре този може да стреля и по вас или децата ви. Реват за заплати, а като трябва да действат се крият.

3

Анонимен

преди 5 години

Този Люси млюси е голям ***. Заяжда се с хората, защото забележете - човекът пред него карал бавно!!! Това, което трябва да прави всеки!!! После кара на средата на пътя и предизвиква човека да го нападне и после вика полиция и се обяснява ... забележете на клипа как ги изпреварват отдясно!!! Този трябва да бъде арестуван, а не момчето от Търново!!! Баси наглостта!!! Този Люси е голям ***!!!

2

Иван

преди 5 години

Нека да знаят настоящите му и бъдещи колеги, клиенти и съдружници за какво *** става въпрос.

1

Оруел

преди 5 години

Видими резултати. Мутренска държава! Не на страха!