61

Дръжте се достойно!

преди 5 години

Е, наистина, много е тъжно, когато врагът ти се справя прекрасно с всичко и е получил признание за това. Ама това е положението. Съветвам червените да не се тръшкат толкова, че е вредно за тях самите. Лошата енергия и злоба, която таите в себе си ще ви убие. И аз не се радвам, че ЦСКА би Левски, но все пак се държа достойно. Ще има и други мачове. Признавам, когато сме слаби. Признайте си го и вие и не пишете глупости!!!

60

OMG_Lucker

преди 5 години

"ИЗКЛЮЧИТЕЛНО", дори "ФЕНОМЕНАЛНО" евро- шефство! Никога в историята дори наподобяващо не е имало! Толкова много работа бе свършена, че следващите 3-4, а може би дори 5 години няма да има нужда някой да прави нещо в този Европейски съюз.Дайте малко по- сериозно, тва кой как е изчеткал Борисофф (докато се е подсмихвал под мустак) вече абсолютно никой не му се връзва.

59

И този

преди 5 години

Го погали по празната кратуна!

58

Анонимен

преди 5 години

НО няма да присъства заради косоварските терористи, само не разбрах защо са пуснали тези главорези в София

57

ГЕРБ И ГРАДУШКИТЕ

преди 5 години

ГЕРБ И ГРАДУШКИТЕ СЪСИПАХА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ

56

Анонимен

преди 5 години

Точно така . Подобно на Еврофутбола , който включва отбори от цял свят , а се нарича евро ... Нормални хора ли са нашите политици ?

55

отСидней Австралия

преди 5 години

Оправихте ли западните балкани? После какво следва? Аржентина?

54

Анонимен

преди 5 години

До КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ"И тази среща като другите ще се окаже ЯЛОВА."---Да, ама медиите ... пиарите... ? Ще видите какви "исторически" неща ще се случат под ръководството на Банкянския Европредседател. :)

53

Трак

преди 5 години

От лакомия и простотия до тази мутра стигнахте.А сега и недоволствате , когато Костов премахна мутрите и ви спаси от мизерията , вие се вързахте на царя , дето за 800 дни щеше да ви прави германци.Хаххахахахахааххах сърбайте сега попарата и на Пеевски се молете за златната му пирамида.Заслугата си е ваша

52

Стамат

преди 5 години

А Ротшилд каква оценка даде? ;-)

51

Анонимен

преди 5 години

Човека просто е любезен иначе трябваше да каже гола вода сте, ама хайде от мен да мине.

50

Анонимен

преди 5 години

Ами то и СССР все ни хвалеше и ето докъде ни докараха сега и тия само ни хвалят пък ние все сме си на дъното по добра да ни ругаят ама да сме в челните места според мен ама кой ти слуша народа

49

Шайкоф

преди 5 години

*** Мунчев,първи секретар на ЦК на герп

48

Анонимен

преди 5 години

До До 50 .....и като останат само ци га ните ..Всичко хубаво ,което се случва в България? Първи по смъртност и зад никът на Европа ...Мръсни комунисти ,саботират зад никът ..

47

До 50

преди 5 години

"10 години вървим уверено по пътя към Шенген и все я докарваме до кривата круша. Преди 8 години проблемът беше само да се измаже една стена на граничния пункт и влизаме. Да, ама не. Пълен провал на ГЕРБ - и за Шенген, и ЗА ВИЗИТЕ ЗА САЩ". Не разбрахте ли най-накрая, че визите ще паднат като изчезнат комунистите или се намали бройката им. Тотални саботьори на всичко хубаво, което се случва в България. Толкова сте вредни, но за жалост промитите мозъци не могат да осъзнаят това!

46

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да каже кое точно действие на българското европредседателство Рахой е оценил високо?Или го казва от любезност, защото са му се усладили агнешкото с трюфели и френското вино.

45

НА ВСИЧКИ СВ.

преди 5 години

ИМ ИДВА КОЛЕДАТАНещата винаги изглеждат измамно. Ето сега и ГЕРБ си повярваха, че ще управляват вечно, всичко е цветя и рози, целувки прегръдки и пр. и изведнъж нещо ще каже ЩРАК и - ЕЛАТЕ ДА ПЛАЧЕМ.И при Живков беше така, и при Борисов ще е същото.

44

Анонимен

преди 5 години

10 години вървим уверено по пътя към Шенген и все я докарваме до кривата круша. Преди 8 години проблемът беше само да се измаже една стена на граничния пункт и влизаме. Да, ама не. Пълен провал на ГЕРБ - и за Шенген, и ЗА ВИЗИТЕ ЗА САЩ

43

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

ФАКТЪТ, ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ НА ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ НЯМА ДА ВЗЕМЕ УЧАСТИЕ В СЛЕЩАТА ЗА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ САМ ПО СЕБЕ СИ ОЗНАЧАНА ПРОВАЛ НА ТАЗИ СРЕЩА. И ДРУГИ НЯМА ДА УЧАСТВАТ, ТАКА ЧЕ НИКАКВО РЕШЕНИЕ НЯМА ДА СЕ ВЗЕМЕ.И тази среща като другите ще се окаже ЯЛОВА.

42

пепи

преди 5 години

Подадох документи да ми сменят книжката в Испания и за две седмици беше готова.Явно наистина имат гореща линия двете министерства.