65

до майка

преди 5 години

имаме сестри и майки, но те не се хиляд и гласят чак така.И послушай мъжете - те имат нюх коя е бръмчалка и коя не :)

64

майка

преди 5 години

Много ми е чудно, вие, които пишете гнусни коментари, дъщери, сестри, майки нямате ли??? Възпитание, уважение, милост към другия, нямате ли?Дори и доброволно да са избягали момичетата, това не означава, че са искали да проституират... Та това са все още деца... Дано ги намерят живи и здрави!!!

63

Анонимен

преди 5 години

Само за информация:В САЩ чернокожите са 13%, Точно колкото са ромите и турците в България 14%. Латинотата са 17% ,НО латиноамериканците са представители на европеидната раса, така че те не се броят за "цветнокожи". Цветнокожи може да са представители на *** или монголоидни представители, за това и арабите и Турците се водят "бели"

62

Анонимен

преди 5 години

Ама нали са американки станали занимавайте американците!!!Толкова ли останахме без новини?И в България изчезват хора ,но не ги отразявате!

61

Анонимен

преди 5 години

Кой нормален човек ще си зареже бъдещето и хубавият живот за да стане член на улична банда? И кво? После престъпления затвори няколко нежелани деца от различни бащи...След тва на социалка и така.

60

ГАДОРЯН

преди 5 години

След макс 100 години Кравария ще е в пъти по зле от Мехико и Бразилия! Гарантирам ви го. И ще са десета дупка на каваалаа. Хахаха. А лидери ще са Поднебесната и Индия наверно.

59

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Хубави са момичетата дано е с happy end!

58

Анонимен

преди 5 години

какво правиш в държава пълна с цветнокожи щом не ги харесваш и те е страх от тях? (45%)-//Първо, не съм каза, че ме е страх, второ, не са 45% и трето, това е моята страна и моите цветнокожи.

57

Oh Kotiooo

преди 5 години

Tiq dvete hubavelki sega gi cepqt lilavi chepove s golemi naprashteli glavni u nekoe cyrno geto. Muchat gi s dushmanska eban po cql den, pylnqt gi kat koledni puiki! Skyrcat kushetkiti ta chak tuka po bulgarsko se chuva.

56

Анонимен

преди 5 години

До 52 И какво правиш в държава пълна с цветнокожи щом не ги харесваш и те е страх от тях? (45%)

55

Garibaldi

преди 5 години

Нов сериал за стадото.Той казал, тя казала...ала бала тралала...Дали ще открият Боянчо, сега дали ще открият Българските момичета в Сащ (както винаги снимки с усмивки в първи план)."Народът спи, а някой краде банки...друг, купува души...съвсем тихо".БееееееБеееееееееееБеееееееееееееее

54

Анонимен

преди 5 години

До 53 Хах за родителите се збъдна американска мечта а? :D

53

Deutschland

преди 5 години

САЩ са едно голямо гето, а Клоунът с рижавата перука, тръгнал да коментира Германия.

52

Езоп

преди 5 години

Ако бе ж България си стояло,не би черен ятаган видяло.

51

Анонимен

преди 5 години

Не са първите нито последните изчезнали. До навършване на пълнолетие, родителите им носят отговорността за тях, би трябвало да имат определен контрол за местата, които посещават, с кого се запознават друга информация свързана с безопасността им, още повече щом са в друга страна. Някои родители са безотговорни, то само с телефонни разговори не се възпитават деца в тийнейджърска възраст, когато са най-емоционални и импулсивни!

50

Анонимен

преди 5 години

32 Може би защото не съм чул за българско гето ... в сащ има и е имало всякакви, италиански, ирландски, полски, сега вече останаха само еврейски, чернокожи и латиноси. Но все още не съм чул за български ... но въпреки това сме най-мразените от белите. Ето виж Англичаните, нас и румънците най-много ни мразят. Франция, Германия, Дания същата работа. В САЩ само по филмите ни има ... и сме най-зле, най-доло в йерархията .. ама пак аз за българско не интегрирано гето не съм чувал.

49

Анонимен

преди 5 години

Американската мечта!

48

Анонимен

преди 5 години

Първото нещо, на което научих дъщерите си, е да не се занимават с *** и цветнокожи.

47

Гад Заеби

преди 5 години

Скоро из нета ще се появи ново *** white babe f... gangband group se... , след някой месец ще ги арестува полицията за проституция или търговия с наркотици, ще идат зад решетките за няколко месеца, там ще попаднат на хора и ще станат професионалистки, защото ще са завършили "висше". Не, че бъдещето им в България би било по-различно, но поне можеше да им се размине затвора, а другото щяха да си правят пак ...

46

Анонимен

преди 5 години

Къде са шерпите да ги търсят под дърво и камък за да не станат и тия Легенда.Защото тия са по симпатични пък и поколение ще трябва да имат от оня еколог