15

Анонимен

преди 5 години

През година две се купуват нови камери.Всеки ден се говори за превишена скорост.А резултата = 0Стига сте харчили пари на вятъра.И с тези камери пак нищо няма да се получи.

14

Анонимен

преди 5 години

Първо щях да кажа че 50к е много , но като прочетох , че включва и обучението на състава и ми дожаля за учителите- след обучителните курсове много от тях ще са за 4-ти километър

13

Змея

преди 5 години

По този начин те не решават проблемите, а просто събират едни пари /евентуално после ще се откраднат/

12

Лазар Лазера

преди 5 години

Нека с лазерчетата си осветяват тъмната страна на телата откъм гърба.

11

Истината

преди 5 години

Цитат: Работят и денем и нощем, хващат всички нарушения на джигитите*Да бе, да. Още малко и ще повярвам. Хващат по 1 нарушение на 100 хиляди нарушения. Всеки ден в България се извършват средно по над 200 милиона нарушения, а КАТ санкционират за около 2000 от тях, т.е. нищо не правят. От тези 200 милиона нарушения, над 160 милиона са за превишена скорост. Камерите разбира се се слагат на най-безопасните участъци, а на най-опасните КАТ не стъпва.

10

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

9

Елемаг

преди 5 години

Като изготвя справка От До защо в КАТ вечно не са си изчистили актовете?За какво по 15 мин. ми държат книжката и талона при тях в колите и да ги чакам тия ***?Кога ще решите проблема с шумните мотори и коли?Нищо не решавате така!!Бягате от истинските проблеми!!Абеее, пускайте ФАРОВЕТЕ и това е!!!

8

Анонимен

преди 5 години

лазерни камери да не сме в филма междузвездни войни.

7

Анонимен

преди 5 години

Накрая, като останат само куки и роми в тая псевдодържава ще си снимат един на друг задниците! От щавене нямате време за нищо друго!

6

Анонимен

преди 5 години

След като, камерите са толкова модерни и вършат всичко, защо е нужно минко рушвета да е първа категория труд. Или стреса е причинен от сблъсъка с прогреса?

5

гого

преди 5 години

мдаа, модерни хранилки, дупки снимат ли... май не, сакън...

4

ined

преди 5 години

КАТ наема 56 нови служители, условието е да се казват Лазър или Лазаров

3

Хубава работа ама ..

преди 5 години

Адмирации за новоте покупки. Одобрявам с две ръце, но използването на тези камери на места хранилки си е циг**ска работа. Онзи ден клекнали на отклонението за терминал 1 веднага след знак 40 км/ч който сам по себе си е абсурден на това място !

2

Petko

преди 5 години

Много се радвам. Браво!

1

Реалист

преди 5 години

Уж било "Фонд за пътна безпасност", а накрая парите отивали в МВР. Те така се пълни касичката, а безопасността я виждаме по пътищата ежедневно!