35

Да се растрелят

преди 5 години

АМАН от масови убиiци купуващи с ограбени пари от народа камери с лазерни оръжияОблъчени от китайски радари американски пилоти още се лекуват заради лазери..

34

Анонимен

преди 5 години

48000 за камера??? Нов епизод на "Междузвездни войни" ли ще снимат с тях?

33

Гошо темерута

преди 5 години

Бойко, *** мутро, първо оправи пътищата и после набивай милионите ни в камери за по 100 000лв. ***!

32

АМАН от убиици

преди 5 години

Опасни за увреждат тежко автомобили водачи пътници ..Изпробвайте наличните срещу наглите престъпници на власт в МВР И КАТ.Качете ги на автомобили и ги облъчвайте с камери.После има направете вниматрлни диагностични тестове вкл с мулти спектрални инфрачервени камери..Иначе искайте арести за наглите терористи купуващи тежко терористични оръжия за масови увреждания..

31

Дани

преди 5 години

Някой знае ли дали има толеранс при скоростта или, например, в града при ограничение 50, ако си с 51 вече следва глоба? В много страни се допуска леко превишение в проценти.

30

Анонимен

преди 5 години

Идея- новите коли продавани в България трябва да могат да достигат максимална скорост 45 км/час и така никога няма да прегрешим като шофьори.

29

сравнение

преди 5 години

Щом като нещо е за МВР ГЕРБ вадят парите на секундата.Преди 2 дни протестираха сестрите и за тях нищо! НАЛИ НЕ СА ОТ МВР! АМА ДОБРЕ СА ХВЪРЛЯЛИ ДНЕС ЯЙЦА ВЪВ ВРАЦА ПО ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ВЪВ ВРАЦА.ДАНО ДА Е ИМАЛО ЗАМЪТЕНИ И ПО МИРИЗЛИВИ ТАКИВА!

28

11

преди 5 години

Това за опасните участъци е лъжа. Слагат ги на места, които са безопасни, често еднопосочни и където автомобилът сам развива превишена скорост, поради мaлоумен знак хранилка.

27

xaxa

преди 5 години

Ще се изплатят радарите само за един месец

26

Анонимен

преди 5 години

Няма вече корупция, шофьорите са доволни.

25

Анонимен

преди 5 години

tova e balgarskata ikonomika.

24

3M

преди 5 години

До Анонимен 21Аз зная. Спазвай ограниченията и правилата, това върши работа.

23

ъ

преди 5 години

И нека, печатането на пари да започне........сега!

22

Анонимен

преди 5 години

Щом включва и обучение на фуражки, значи ни ги дават съвсем без пари, щот докато се налее в чутурата им доста време ще мине

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Антирадарите са забранени със закон. Може да ползваш радарен детектор. Поне това знам аз. Ако бъдеш заловен с антирадар най-вероятно те очаква съд

20

Анонимен

преди 5 години

Някой да знае антирадар, който да върши работа?

19

Анонимен

преди 5 години

милиарди от здравеопазването и пътищата се крадат всяка година. Щели били да ловят джигитите.. по-скоро щели да напълнят личните бокови сметки!Къде другаде се е видяло такъв тъпан кат наща тиква да има толкоз пари и власт - никъде!Пак за него да гласувате, аз отдавна съм навън

18

Анонимен

преди 5 години

Само по-често ще чувам - "laser beam detected"Заначи нищо ново. Само някой ще намаже едни 2 млн. Ама няма да съм аз.

17

Неук

преди 5 години

Камерата си е стандартна. Детекторът за скорост е лазерен. Обаче се чудя как някой по-разтропан правист не е осъдил МВР за дезинформация. Новите си ловят в максимум две ленти. Нямат софтуер,който да екстраполира данните и да изчисли скоростта на трето или повече от три. А че има радари, които могат това има, че не са скъпи, не са. Просто трябва да са унгарските. Нищо, че по Европата нещо много не ги виждам, че и в самата Унгария също. Ама той министърът нагъл със стикери ще подправя документи

16

,

преди 5 години

Купуват се камери, а пътища като лунен пейзаж, и на снимката се вижда, може би е с цел да се оставят родните пътища в това състояние! Родна картинка!