18

И.Б.

преди 5 години

Не виждам никаква вина на рейнджъра. Съвсем нормално е да плаща наем на родителите си след като ползва жилище, закупено от тях. Старият начин на мислене, че може да се използват родителите, докато умрат, т.е. да живеят безплатно при тях и да не участват в разходите, е отживелица. И в това отношение България трябва да се европеизира.

17

Deborah

преди 5 години

Познавам много хора, които плащат наем на родителите си. Старите имат 3 деца и могат да дадат жилище втори етаж от семейната къща само на едно от тях. Получават 300 лева от сина си, които делат по 100 лева с другите двама братя, които не ползват жилището на родителите си. Не виждам нищо лошо в това. Малка помощ за родителите му и добри коректни отношения с другите двама братя които също са под наем на квартира.

16

Harri

преди 5 години

До БравоАбе ***, няма нищо незаконно да сключиш договор с роднините си.Общо взето си е тъпотия.Или са го нарочили, или е трън в очите на някого. Във военна полиция избират с конкурс само най-тъпите ***.Ся искат да си защитят грешната заплатка.А иначе ГЕРБ окрадоха и разпродадоха държавата. Тези престъпници кога ще ги съдим или направо да си ги пуцаме?

15

:):)

преди 5 години

къв рейнджър бе, някое бомбе със 6/700 лв заплатка. Т.ъпо парче. Въобще като цяло инфирмацията е тотално невярна но за журналисти бива....

14

Браво

преди 5 години

Поредната крупна корупционна практика, разбита от властта. Браво, само така, догодина злоупотреби за по 2500 очакваме да разкриете.

13

Анонимен

преди 5 години

Военните си падат малко секта и поне на думи все още следват неща като чест,принципи и дадена дума.Разследването,делото и наказанието са заради мушкарското мошеничество,не заради парите

12

Анонимен

преди 5 години

Двама съученици, които бяха съседи от един вход и си размениха адресната регистрация, и така сгъваха по 50-100 кинта на месец. Това преди 15 години и тогава си бяха пари при 20-30ст/км с такси и бутилка "Спирт" 7лв в дискотеката.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Прав си. За 1000 лева е смешно, особено, ако са от били на малки ксъчета, за дълъг период от време. Ама има и друго - да не си крал ...

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Винаги трябва да възстановиш откраднатото, а глобата е отделно.

9

Анонимен

преди 5 години

Вахти смешните закони имаме. Значи некви киpливи хиляда лева се равняват на лишаване от свобода, което даже и 1 месец да е, може да затрие бъдещето на човек.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Ако си в таква ситуация, не си наемаш скъши адвокати ...

7

Анонимен

преди 5 години

Всъщност, не е изключено,. да живееш при родителите си и да плащаш наем. Все пак, ако си голям човек, с работа, е важно и ти да допринасяш за нещо.

6

Така е

преди 5 години

До Анонимен 3 Ако е Марковски със сигурност.

5

Неа

преди 5 години

Оохх 1600 лева се оказаха голям проблем .

4

Тръпков от кат

преди 5 години

Хиляда и шестстотин лева общо, или сто и двадесет лева на месец. Това пара ли е. Аз по два бона на ден отделям само за началника. Военна му работа, не е тарикатска като ченгесарската.

3

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ при това е върнал 1600-те лева.Както пита коментатор 2 - по тази логика колко ще глобят тези, които окрадоха КТБ?

2

Корнелия

преди 5 години

първо върнал парите...+разходи за делото. Интересно с онези 4 милиарда от КТБ и незнаещите от бнб и силови структури какво стана

1

Анонимен

преди 5 години

Прибрал 1600 лева, глобили го 1000 лева?