42

Анонимен

преди 6 години

Мотивите са ясни - миролюбив ислям...

41

Dedo

преди 6 години

До Анонимен 39Ми те японците са били наясно с това много отдавна. Затова там мюсли не може да стъпи!

40

Илия - Варна

преди 6 години

Жалко е че жертвите са нищо не подозиращи граждани. Виновниците са зад дебели заграждения и ги охраняват изключително добре. Докато политиците продължават сегашната си политика това няма да спре, а ще зачестява. Извършителите са хора които няма какво да губят освен живота си, те са загубили вече всичко за това атаките, колкото и да е тъжно ще зачестяват, докато не се промени политиката на намеса в чуждите работи!

39

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно тази религия ще се забрани, дано не е късно!

38

анонимен

преди 6 години

110 ракети кьм сирия

37

Анонимен

преди 6 години

Грешка, не 15 а 28 годишен.

36

Анонимен

преди 6 години

Вчера в Шумен също убиха един минувач с нож. Мъжът, явно психично болен е бил с една раница с ножове и е викал: "Ще ви заколя всички". Един мъж от квартала се е обадил на 112 и е подал сигнал, но резултат никакъв. На следващия ден (вчера) идва на същото място и убива дете на 15г.Welcome to BG

35

Анонимен

преди 6 години

Разбира се , че сте под терорни заплахи, в края на краищата, спрете да атакувате вие, и американците Изтока....Защо не оставите хората , сами да си оправят политиката, ......?

34

Киро Х

преди 6 години

Мъж нападна с нож минувачи във Втори район на френската столица Париж.........Ахъм, ясно! Франция се наслаждава на плодовете на Ислямския Мултикултурализъм!

33

Дедо

преди 6 години

Коментар 30 е прав.Тия мамалиги си приписват всички постижения от ПЕРСИТЕ.Четете бре,то не боли....освен ако сте неграмотни по рождения,като арабите

32

ОХ НА

преди 6 години

БАТИ,МАКАРОНЧЕТО--И КВО СТАНА--АРАБЕЛИТЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ ВЪВ ФРАНЦИЯ--,ПИТАМ СЕ ИМА ЛИ ФРАНЦУЗИ В ТАЗИ ВЕЛИКА ДЪРЖАВА---ЗАВРЯХА СЕ КАТО МИШОЦИ В ДУПКИТЕ СИ--ЩО СИ НЕ ГЛЕДА МАКАРАНЧО БАБАТА И НЕ СЕ МАХНЕ ТОВА БАНКЕРСКО ***....ЕС--ЗАГНИВАЩА ПАРАЗИТНА ОРГАНИЗАЦИЯ....А НЕ Е ЛИ ПУТИН ВИНОВЕН--НЕЗАБАВНИ САНКЦИИ...КАТО КАЗАХ ПУТИН СИ ПОМИСЛИХ КАКВО ЛИ СТАВА С ТРОВЕНИЯ СКРИПЕЦ--ЕДНА СНИМЧИЦА НЯМА ЛИ НА ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ--ДА ГО ВИДИМ КАК ИЗГЛЕЖДА--ПРОСТАЩИНАТА НА ЗАПАДНА ЕВРОПА НЯМА КРАЙ----

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Викаш да си я караме само нашите прекрасни храни и коли, а?Иначе за продължаващото отричане на френското правителство за проблемите с интегрирането си прав. Гадна история.

30

Анонимен

преди 6 години

Мотивите вече са известни!!! ИДИЛ пое отговорността. Дори Макрон направи изявление от сорта че не го е страх от ИДИЛ и живота си продължава. :):)

29

Анонимен

преди 6 години

Голяма работта. Те нали самите паржани обявиха, че не им пука... Няма какво да ги мислим. А и нали Макарон иска да отреже нашите транспортни фирми в Европа, а да продължи да ни продава боклучавите си храни и коли. Тоест, иска да предпази техните пазари от нашите стоки и услуги, а да завладее нашия пазар с техните стоки и услуги. Морала не им е силна черта на европейците.

28

До 20

преди 6 години

Проблемът е че там и са останали....някъде около 13-14 век...Проблемът на голяма част от мюсюлманските страни е че не могат да отделят светското от религията...живеят в 21в но с битието им от 14в.И не си прав прогресът който са имали е загубен преди 10 века....сега ако не ползват технологиите на съвременния свят са яхнали камилите за отрицателно време

27

Картинката е ясна

преди 6 години

Хубава работа, ама...

26

Анонимен

преди 6 години

Айде мюмюни... огън по врага.. Къде сте?

25

шматка

преди 6 години

До ДодоЕеееее не така грубо.Все пак говорим за културни ценности.Това че ние не ги разбираме не означава че са лоши

24

Yudeo= fahist

преди 6 години

..Ibitiya se kazva Gilbert....francuzin

23

Yudeo= fahist

преди 6 години

...PROSTO E UBIL EDIN ....DOKATO FRANCUZITE UBIVAT HILYADI V SIRIYA....PITO/PLATENO