66

ХАХАХАХ

преди 5 години

ЗЮЛЕР ЗЕЛЕР ДОЙЧЕ МОРКОВ -ПРОПАГАНДА В СТИЛ РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО.ПРАВИЛНО НЕ МУ ИЗДАВАТ ВИЗА НА ЕДИН ЛЪЖЕЦ ПИСАЛ ДОНОСИ ПО ДОКЛАД "ЕДНА ЖЕНА МИ КАЗА В ТРАМВАЯ,ЧЕ...ВСИЧКО С ТОЗИ ДОПИНГ ЦИРК БЕШЕ ОПРОВЕРГАНО ОТ МЕЖЗ.СЪД В ЛОЗАНА И СЕ ОТСЪДИ : РУСТИТЕ СПОРСИТИ-НЕВИННИ И СПЕЧЕЛИХА ВСИЧКИ ДЕЛА.ФАКТ.

65

Гогето

преди 5 години

Бен Джонсън,Карл Луис,Джойнър-Кейси и съпругът и,Ларс Армстронг.Странното е че ги разкостват след време просто за да им вземат паричките,но защо не забраниха участието на американските зомбита на олимпиадите?В САЩ отговорността била лична,но цялата руска общественост е виновна.ТОВА Е РАСИЗЪМ.

64

А

преди 5 години

ТОЗИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА НАРУШЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА,АМА КОЙ ЩЕ ГО НАПРАВИ,ТЕ САМО ГЛЕДАТ РУСНАЦИТЕ ДА НАГЛАСЯТ,ЩОТО ТЕ СА ГОЛЕМИТЕ ДЕМОКРАТИ,НАС КАК НИ ТАКОВАХА МАЙКАТА С ЩАНГИТЕ.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КЪДЕТО Е ОЛИМПИЯДАТА,СЕ ПРОВЕРЯВАТ ЕДНИ И СЪЩИ,ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ.

63

а другите как са

преди 5 години

ИНТЕРЕСНО КОЛКО НЕРУСНАЦИ Е "РАЗКРИЛ" ВЪПРОСНИЯ, КАТО И НА ДЕЦАТА Е ЯСНО КАК ВСИЧКИ АМЕРИКАНЦИ И ЗАПАДНОЕВРОПЕЙЦИ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ СА С РАЗРЕШИТЕЛНИ ДА ВЗИМАТ ЕДНИ ОСОБЕНИ ЛЕКАРСТВА , ЩОТО БИЛИ МАСОВО МНОГО БОЛНИ!? ЕГАТИ СПОРТИСТИТЕ, АМА ЗА ТЯХ СИ ТРАЯТ?

62

Анонимен

преди 5 години

Ей го и Анонимен 62 - бърза да оплюе някой, разкрил корупция, да не би някой да си помисли, че корупцията е нещо лошо и ненормално. Колко жалък човек трябва да си, да оплюваш някого, че е разкрил измама и да се кефиш, че безпричинно този човек не бива допуснат до събитие?! Всъщност, с това решение само доказват, че са виновни и не са очаквали да ги хванат.

61

Мамашок

преди 5 години

Защо никой не коментира гълтаха ли казаците допинг с лопатата и имаха ли подкрепата на ГАСУДАРСТВЕНИ институти,които се опитаха да заблудят света - официална държавна подкревпа- е ,няма такова нещо по света!!!Виновен бил тоя,който разкрил истината?!Типично по руски ,а бай *** няма как да не се разцвили от кеф...!

60

Анонимен

преди 5 години

На "изтъкнатия" германски спортен журналист Хайо Зепелт, му го натъкнаха.Има много български поговорки за случая:"Каквото повикало, такова отговорило";"На каквото си постелиш, на такова ще легнеш";"Каквото посееш, такова ще жънеш".И още: "Да би мирно седяло, не би чудо видяло".А, иначе, Щефат Майер нека си призовава ...

59

Анонимен

преди 5 години

Как разследващ журналист, разкрил корупция, е "виновник"?!

58

123

преди 5 години

Злорадството на родните мужици е потресаващо. Излиза, че според вас виновен е не този, който върши престъплението, а този който се осмели да го изобличи? Жалка картинка. Нищо чудно, че сте се окопали в блатото, без никакво намерение да излезете от него!

57

ЗАЩО ЛИ?

преди 5 години

ЗНАЕТЕ ЛИ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО НА КОЛКО МНОГО ВЛЮБЕНИ В АМЕРИКА БЪЛГАРИ ОТКАЗВА ВИЗИ.ТОВА Е НОРМАЛНА ПРАКТИКА. НЕ ТЕ ХАРЕСВАТ НА КОЗЯК, НЕ ТИ ДАВАТ ВИЗА.

56

ЕЕЕ

преди 5 години

кЪсметлия..този път оживя..

55

Анонимен

преди 5 години

заглавието е 1:1 взето от путински вестник и е пълна идиотия.

54

Анонимен

преди 5 години

Защо на журналистите им е позволено да нанасят масови щети на много хора едновременно докато получават дребни рушвети, а не бива да бъдат административно или наказателно отговорни за делата си? На мястото на Русия щях да забраня на агенцията за която работи да стъпва в държатата.

53

Анонимен

преди 5 години

Този не е критикувал. Изказал е позорящи твърдения, които нито едно следствие не можа да докаже. Защо са го блокирали да не влиза в страната? Трябвало е да го пуснат и като влезе да го арестуват и съдят за уронване престижа на държавата. А както е вътре в затвора пострадалите руски спортисти да започнат всеки поотделно индивидуални искове за нанесени материални и морални щети. И така докато не изплати всичко на всички. И да не се пуска под гаранция, понеже може да се укрие или избяга.

52

Др. Уотсън

преди 5 години

Така , нека сега да направим малко физическо сравнение между Мария Шарапова и Серена Уилямс. Като ги гледате така,една до друга, коя според вас се зоби яко? Сега втори въпрос - кога хванаха с допинг?** въпросите са риторичниМафията във спорта се управлява от хамериканците. Точка по въпроса.

51

НЕ Е

преди 5 години

До АнонименЗЛОПАПЕТЕН ПУТИН-А ТОЧЕН И ПРАВДИВ--ДОНОСНИЦИ НА СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ НЕ МУ ТРЯБВАТ--А И ТОЗИ ГОСПОДИН Е ДОКАЗАНО НА ЧУЖДА ЯСЛА--АГЕНТ-ПРОВОКАТОР..ТОЧКА!!!!

50

bkz

преди 5 години

Не се карайте, а вижте прогнозите за СерияБ на bookiez.info/bg/ и изкарайте някой лев! ? поредни седмици са на печалба!

49

Анонимен

преди 5 години

Жоже явно очень злопаметное...

48

ЗАЩО

преди 5 години

Телевизията да прати друг екип . Този не е желан в Русия , добронамерените хора са добре дошли . Това е идеята и на Шенген .

47

Анонимен

преди 5 години

Матушка забавя, но не забравя... А тоя просто не ми е симпатичен, ARD да пратят някой друг... Така де, незаменими хора няма....