6

Анонимен

преди 5 години

Здравеопазването е услуга и струва пари, който няма пари ще се задоволява с малкото което му е отпуснало обществото по милост - останалото са инфантилни истории за свръхемоционални женички. Това което трябва да се случи в родното здравеопазване е максилано изтегляне на държавата от сектора, създаването на много здравни каси и/или застраховки, необходима е реална конкуренция, само тя може да роди качество.

5

Анонимен

преди 5 години

На дневен ред излиза и питането за допълнително здравно осигуряване и какво ще донесе то на пациентите? - В края на изречението трябва да се сложи точка. На косвения въпрос обаче отговорът е един -Бизнесът със здраве Е търговия с живот! Защото допълнителното здравно осигуряване е БИЗНЕС и ТЪРГОВИЯ с живот!Здравната система, такава, каквато е днес - ни убива!

4

Анонимен

преди 5 години

Народа, не може да плаща досегашните вноски, а те искат допълнително здравно осигуряване! За такова отвратително отношение от страна на лекарите и тези вноски са прекалено много. А и ако не си платиш допълнително никой няма да ти обърне внимание.

3

Анонимен

преди 5 години

Реформите в здравеопазването на ПП ГРОБ!

2

Анонимен

преди 5 години

Кой има най-голяма полза от болен и необразован народ?

1

zeus

преди 5 години

Системата е такава, понеже политиците ни са решили така, а очевидно не е в полза на народа, който им е дал властта.