53

Анонимен

преди 5 години

Ако поста военен министър бе толкова важен, Греб никога нямаше да го дадат на друг! За тях МВР е много повече! Там компромиси няма! А за Задните Балкани Той се похвали, че баба Мерка ще ги стопанисва!

52

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевТака,или иначе,мюсюлмански държави има в Европа и то още отпреди няколко века.Защо ,да не живеем по демократичните правила заедно?Дали не намекваш,да *** всички мюсюлмани в Европа?Това направиха сърбите ,командвани от Москва и виж,на какво дередже са.Българите са пример за етнически мир в Европа.

51

Анонимен

преди 5 години

бойко кога ще косиш тревата ве

50

Анонимен

преди 5 години

Не е мир, а НАТО ще провокира Сърбия. НАТО търси само поводи за войни и конфликти.

49

до 43

преди 5 години

Така ли, а защо не отиваш във Сирия и Украйна тогава също можеш да посетиш Индия и Африка Либия и Ирак чудесни и богати колониални провинции на богатия запад защо не отиваш в Индия. Аз пък забелязвам, че където е имало кравари и говедари цари пълна мизерия и войни.

48

Морски

преди 5 години

НАТО цели да окупира и Сърбия и Македония,както е окупирало България.

47

До Василев 46

преди 5 години

Нека да си е велик Султанът - ами ИМПЕРАТОРЪТ? Посмотри на север-изток,братан!

46

Боря

преди 5 години

Ще страдаш, прокажено българско племе. Ще страдаш, защото си купчина фашистка ***.

45

До филия с мас

преди 5 години

Не знам дали е справедливо или не всички да са бедни. Знам, че умните и способните не го искат. И затова правят революции. А само те са способни да правят успешни революции.

44

Су 34

преди 5 години

До ВасилевЗатова ли 5 месеца турската армия не може да превземе едно кюрдско село в Африн. за сравнение през 1912 г. Българската армия стига Цариград за две седмици!

43

Ермалък

преди 5 години

До ВасилевБравосВасилоглу ефенди!

42

филия с мас/палмово

преди 5 години

До До 41Може да е било и по-бедно,но по- справедливо.А сега-богатство за шайките и мизерия-за останалите.

41

Анонимен

преди 5 години

43 Революцията я правят запада за да отслабят Русия и въведат "демокрация".Бандитите ще станат адвокати , прокурори, политици и министри ,държавите след революциите стават зависими от бордове и международният валутен фонд - съкращават образование здраве , енергийни източници .. това да ти напомня нещо?

40

Анонимен

преди 5 години

30 000 000 000 евро (милиарда) за мир на балканите ? И аз ще мирясам за парче от такава пита. Нищо обаче не казва баце колко ше вземе от този заем ? Трудно ще се дели между четирима балкански изедници-Дънчила(Румъния),Ципрас (Гърция),Бърнабич(Сърбия),Борисов (България) усещам балканците как ще платят сметката на тези горните душманиНека по крадливия да победи!(с ирония)

39

До 41

преди 5 години

Гледам кайво става в Украйна и Сирия. И в много други държави преди това. И това, което забелязвам е, че където е имало руснаци, там има бедност, а после стават войни и революции.

38

Анонимен

преди 5 години

Когато си некадърен да оправиш собствения си двор , започваш да се занимяваш с двора на съседите.

37

Анонимен

преди 5 години

Хибридните игри на НАТО на Балканите ще донесат война гледайте какво стана във Украйна и Сирия където има кравари избухват войни и революции.

36

кпп

преди 5 години

Положението на 30 км.от нас става напечено.Сащ и туркия искат да правят армия в Косово,а Вучич моли Москва за помощ и днес има първото озъбване....

35

Анонимен

преди 5 години

Желаем здраве и нови успехи на г-н Борисов и нека още три мандата да управлява България!

34

ДО 31

преди 5 години

Брато , ти изби рибата - Путин и Борисов ?Кога е било ?