55

Браво на Борисов!!!

преди 5 години

Слава Богу, Борисов издигна нивото на България и започна да я изважда от блатото! Всичко се вижда и оценява от умните хора. Колкото плюене и лъжи да се пишат, вървим нагоре. Когато БКП/БСП са на власт, започва падение и изолация. Трябва да продължаваме по този начин, за да успеем да постигнем това, което искаме всички.

54

Анонимен

преди 5 години

(3) =

53

смях

преди 5 години

Като виждам кои са му отличниците, вече знам колко е обективно допитването. Но тези двама отличника показват и какво е нивото на властта, щом отличниците са на толкова ниско ниво, какво остава за другите.

52

Анонимен

преди 5 години

Павлова отличник? Божее..... Божеее.....

51

Ловджия

преди 5 години

Хванах един заек за ушите и го питам: Какъв е тоя шум? Какво си мислиш?А заекът с човешки глас ми отговори: Празнувам първия си рожден ден и си мисля дали ще доживея втория?

50

чернодрешец

преди 5 години

големите пак са получили тройка по милост...

49

Радев президент

преди 5 години

Поради Факта, че съм заядливо дребно микробче кака Курнелиа ми заповядва и аз изпълнявам. С клепналите си ушаци съм голям убавец и разединител на нацията.

48

бай Тъпчо

преди 5 години

А бе Бойко били го направили в калъп от восък бе, ама дано са се сетили вътре фитил да турят и от главата да му стърчи, та да си го палят кога спре тока, та да свети бе

47

Анонимен

преди 5 години

Мамино сладко Сикаджийче, пишеш СО добър??? У главЪта му бръмбари и калинки, от филиите с мас съвсем се е задръстил. Като го слушах днес, момченце пуберче, неизживяно детство, обожествило се от тъпота и еднолична власт. И кой отличник, онази Свинкя, дето окраде парите от пътищата, наречена логично Свинетка. А за Квазимодото от Ловеч какво да говорим, далаверата си му върви открай време. Това правителство на Бочко 3 есбироток от случайно подбрани послушници, сложени за да "усвояват" средства.

46

Владислав

преди 5 години

Че какъв отличник е Павлова, нали всеки ден минавам покрай НДК и виждам мизерията на европредседателството ни. А санирането, и магистралите, с които ни измами и тн и тн

45

Анонимен

преди 5 години

искам да питам тоя който се срамува от автобиографията си може би за това че е почнал като е пазил колите на мутрите с какво е по добър от един обикновен човек с 40 години трудов стаж

44

дядо ехъл

преди 5 години

Проблема от 1989г. е че псевдо-партиите само се бият и нищо не работят.Народа обеднява ,а биещите забогатяват .Образованието отдавна е девалвирало.Интелекта е паднал до ниво мутри и тарикати.Това е истината.

43

дядо Пенс

преди 5 години

Все ми е тая ! Аз съм стар и болен ,децата ми избягаха от тоя ужас отдавна ...Когато изляза за малко навън гледам предимно старци като мен,почти няма млади хора...И шестици да им пише до 50 г шалтера ще падне...

42

до Днec.бг

преди 5 години

Аре стига сте даали лъжливи информации по заповед вее, cлyгинaж!

41

Анонимен

преди 5 години

До до матряла: Не съм червен, но не съм и платен като теб. Така че ЯМХ и ДГД!

40

Анонимен

преди 5 години

Терминал 2 му е майката и към немско ,тука с тия крадливи политици няма оправия

39

Анонимен

преди 5 години

Слаб 2 с много минуси

38

Анонимен

преди 5 години

Фъфлещият плешив габровски гном не просто не трябва да има оценка отличен. Излишен е изобщо в управлението. А за крадливата едрогабаритна маторица - изобщо без коментар.

37

Анонимен

преди 5 години

Томислав Дончев колко открадна от НДК заедно с Мирослав Боршош???

36

Боро

преди 5 години

Как пък веднъж не ми се обади да ме пита и мен някой от платените социолози.Оценката ми е СЛАБ 2!