75

пенсионер

преди 5 години

Тоя наистина е нагъл!!Абе, ***, какви отличници сте,бе ***,пенсията ми я вдигаш с по 6 лв., в Гърция, с по 300 евро!Бял ден да не видиш, национален предател си ти, на всичките оценки 2+, а на теб-1!!!Съд за вас,престъпници, съд и затвор!!

74

Анонимен

преди 5 години

впечатляващо е как след толкова години из т.нар "власт" - мвр, кмет, премиер, ББ си остава един провинциялен селт ак, невдяващ, неможещ. явно наистина е само един гавазин на олигархията..

73

сам си ги пише

преди 5 години

и КОЙ дава оценките на боко????????????

72

666

преди 5 години

Днес се разхождам по така наречени завършени обекти в моя град. Пълна скръб, все едно ги е правил накой *** по трудово в 6-ти клас от моето време. Трагедията ни е обаче, че при БСП и това не става! Трябва инелигенциата в тая държава да застане начело, но надали, а и си мисля, че вече е късно...

71

БАБА КУНА

преди 5 години

ЛИЧНО ЗА БОКО ОЦЕНКА 0, А ДАЖЕ ДВЕ 0-ЛИ, КАТО НА СЕЛСКИ КЛОЗЕТ !!!

70

Поро Жан OF

преди 5 години

Тоя дето си е купил с вашите пари Тесла преди няколко дни, му пожелавам от сърце и ръце "На теслата дръжката". Ще дойде време, когато и Шиши няма дя го спаси, какво да кажем за Спасителя на западните покрайнити. Нъл тъй?

69

111

преди 5 години

И 2 ви е много

68

пъхле

преди 5 години

лилито отличничка? не мое да бъде,още не се е ошлайфала в евросвирките,и гъзът и мирише лощо,не се мие редовно,пенсионерите в българия предпочитат подарък винетка пред евросвирките на крадливото и грухтящото лили ,мойта оценка е много добър 2.02

67

Анонимен

преди 5 години

Такава оценка най-много да е писана от майка му. И то по милост.

66

Анонимен

преди 5 години

Оценките ги пише народът, а не временни пионки!

65

Анонимен

преди 5 години

Бащата на Павлова ли е писал оценките?

64

Василев

преди 5 години

Добре , че е Леля Меркел класната, защото всички са скъсани и ще им пишем двойки, но от хорска срам само заради най-добрата учителка , ще им пишем по милост едно 3,70!!!Леля Меркел е велика, селяни прости, тя ви шари милиарди евра, а вие си мислете, че струвате нещо или сте някакви балкански гении!!!Ами не, вие сте едни най-обикновени селяни прости, които усвояват чужди пари, стоки,технологии,продукти, с една дума посредствени селяни управлявани от посредствено правителство!Агент Колимор!ЦРУ!

63

Анонимен

преди 5 години

Да заповядат на изпити, ще им поставя оценките!

62

наблюдател

преди 5 години

Оценката е добра. Ако Нинова беше премиер оценката к щеше да е слаб 1.73.

61

За Томислав Дончев

преди 5 години

На Томислав Дончев давам отличен 6. Най-умният и сериозен политик! Доста са занижили оценката за него. Има нещо фалшиво.

60

(-_-)

преди 5 години

Никой народ не заслужава такива ......да го управляват..

59

Handel

преди 5 години

До Ловджия: Така си е, рожденните дни са изключително вредни за здравето. Научно е доказано, че един рожден ден съкращава живота най-малко с една година.

58

Даскал

преди 5 години

На всички двойки, а на борисов единица - това е истината, а не някакви телефонни сондажи.

57

Handel

преди 5 години

Теменужка Петкова... това не беше ли "кумата"? Хич не е за вярване, че някол българин и е дал оценка по голяма от нула. Или просто малко хора са се сетили коя е тя?

56

царя е гол

преди 5 години

До Браво на Борисов!!!...........кои са тези всички?