95

Анонимен

преди 5 години

бай муй сам си задава въпроси сам си отговаря, е има разминаване, ама от такъв интелект толкова. и както винаги някой друг му е ср... в гащите.

94

Анонимен

преди 5 години

Хем му дават ниска оценка, хем си го обичат пак гласуват за него. Българите станаха психично болни хора.

93

Анонимен

преди 5 години

Дончев и Павлова не са отличници! С четворки са! Отличниците получават шестици. И още нещо. Нима тези хора са ученици, че получават оценки? Нима народа е учител че да дава оценки? Това не знам кой го измисли...

92

Червен глист

преди 5 години

Радев е президент на комунистическата партия в България! Който не го харесва да му дърпа клепоухата физиономия.

91

Анонимен

преди 5 години

Преди последните парламентарни избори Дончев ходеше доста често на едно кафе в НДК с разни подозрителни тиупчета и си шушукаха на ушенце както едно време Маргина и Маджо.Влюбени та влюбени ...........в ДАЛАВЕРАТА.

90

Елегия

преди 5 години

.... гърмят окови,не чуй се от тях глас за свобода: намръщен само с глава той сочи на *** избрана рояк скотове,в сюртуци, в реси и слепци с очи.Сочи народът и пот от чело кървав се лее над камък гробен;кръстът е забит във живо тело,ръжда разяда глозгани кости,смок е засмукал живот народен,смучат го наши и чужди гости!А бедният роб търпи и ние без срам,без укор,броиме време,откак е в хомот нашата шия,откак окови влачи народа,броим и с вяра в туй скотско племе чакаме и ний ред за свобода!

89

Койчо

преди 5 години

Най добрата оценка за правителството е ОО така се обозначава ***

88

Елегия

преди 5 години

Кажи ми,кажи,бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?Тоз ли,що спасителят прободе на кръстът нявга зверски в ребратаили тоз, що толкоз годин ти пее: Търпи, и ще си спасиш душата?!Той ли, ил някой негов наместник,син на Лойола и брат на Юда,предател верен и жив предвестник на нови тегла за сиромаси,нов кърджалия в нова полуда,кой продал брата, убил баща си?!Той ли?Кажи ми!Мълчи народа!Глухо и страшно гърмят окови,не чуй се от тях глас за свобода: намръщен само с глава той сочи на с

87

Щирлиц

преди 5 години

Стъкмистиката пак лъже.И двойка им е много на тези другари.

86

успешен член

преди 5 години

Динчев излъга през 2016 г., че наложените от ЕК финансови корекции по европроектите били заради "грешки на растежа", а всъщност са санкции заради уредените обществени поръчки. Правителството тогава извади от джоба на обикновения данъкоплатец 300 милиона лева, за да плати тези санкции.Това ли прави успешен един член на екипа на Бойко Борисов?

85

Анонимен

преди 5 години

Заплатата на БГ - инженер или БГ-лекар е 10 пъти по-ниска от заплатата на един инженер в Германия или Франция...............гарантирано от ГЕРБ.

84

Анонимен

преди 5 години

Забранили са,да се изучава в училище Ботев и Вазов,тези минаха всякакви граници с унищожението на културата.Само Винету ли да учат децата?И после да си казват "аз съм *** и вие сте прости",мдааааааа.Забранили са да се изучава и "Елегия",явно са се припознали в това стихотворение,че им пречи.

83

Анонимен

преди 5 години

Теменужка Петкова - счетоводител-енергиен министър-тя не знасе енергията в какви единици се измерва....................гарантирано от ГЕРБ!!

82

Анонимен

преди 5 години

Томислав Дончев беще шеф на Отворено общество - Габрово, той е човек на Сорос!!!Толкова глупави ли сме българите????

81

Глас народен...

преди 5 години

Ще използувам форума да си дам и Аз оценката за управляващите понеже тези който са правили сондажа са ме пропуснали "случайно".Та мойта оценка е,че управляващите трябва да бъдат подредени в линия на стадион"В.Левски"например да бъдат бичувани,кастрирани,живи одрани и оbeсени на Витошка.Националните предатели навсякъде по света ги осъждат на смърт!!!

80

Анонимен

преди 5 години

България е най-бързо намаляващата по население държава в ЕС, гарантирано от ГЕРБ.

79

Анонимен

преди 5 години

България е най-бедната държава в ЕС, гарантирано от ГЕРБ.

78

Анонимен

преди 5 години

Томислав Дончев краде от НДК заедно с Мирослав Боршош.Фирмата на брата на Т.Дончев продава цветя на общината в Габрово.Това не е ли конфликт на интереси??

77

Анонимен

преди 5 години

Отличници с Добър-4?????Вие да не живеете в Кения?Там има четири Алба система.Ето за това медиите в Бг са на 111място е света от 120-130 държави.Лъжи, лъжи и пак лъжи денонощно.

76

да, бе

преди 5 години

До За Томислав ДончевНа тоя клоун, бивш отговорник на радиоредлата в Габрово, 3+, на всички останали, 2+, а на банкяският *** милиционер-1!!!