115

Алеко

преди 5 години

А така, дерзайте плювачи, не случайно имаме поговорка "Най обичам да мразим".

114

Изнервен

преди 5 години

Ама *** кога е харесвал някой управляващ? И Господ да ни управлява и неговата оценка ще е горе-долу същата.

113

Байфидан

преди 5 години

До 118 червен анонимник. Не, правена е от бесепарската агенция "Галошш", което означава, че реалната оценка е по-висока.

112

До 111

преди 5 години

"Божее ,щом тези двамцата некадърници ,лъжци и крадци са му ''отличниците ''питам се кои ли са му двойкаджиите!" Няма какво да се чудиш. Корнелия беше двойкаджийката. Дано повече да не бъде избирана, че БКП/БСП пак ще съсипят държавата, която вече изплува след управлението на ГЕРБ. Само трябва да спрат саботажите и лъжливите новини срещу тях. Кураж на ГЕРБ!!!

111

Анонимен

преди 5 години

Въх'......тази анкета в парламента ли са я правили?Ако бяха включили и цецка,оценката щеше да е около нулата.

110

Истината!!!

преди 5 години

до ТольоСпокойнооо възмездието ще дойде за такива като теб!!!Ти май си единствения вярващ в чистотата на тези безмозъчно нагли и крадливи същества в парламента!!

109

Анонимен

преди 5 години

Аз му давам отлична оценка.

108

Анонимен

преди 5 години

Тиква седни си слаб 2 !!!!

107

Тольо

преди 5 години

Някакви тролчета постоянно пишат, че се крадели милиони, милиарди. Някакви доказателства има ли за тези твърдения или си ръсите лъжливи новини по нареждане? Изглежда много жалко и смешно, какво лъжете вече и вие самите незнаете.

106

Крадат милиарди

преди 5 години

Дончев и Павлова ограбват милиарди от народа предимно за НЕНУЖНИ КОРУПЦИОННИ АНТИНАРодни проектчета.ПАвлова се прочу с нагло терористични холограмни оръжия маскирани като винетки с които уврежда милиони кубически километри защитен въздух чрез милиони автомобили с инсталирани холограмни скенери..Сега ограби от народа стотици милиони за ПИАР акции..

105

До ШМАТКА

преди 5 години

Много прав си, но сещаш ли се за други, които да посочи? Външната министърка може ли (не и помня името), или тази на туризма - тя беше Ангелкова или подобно, нея я помня.. от Оскарите, с шушляк под ръка...

104

ШМАТКА

преди 5 години

Божее ,щом тези двамцата некадърници ,лъжци и крадци са му ''отличниците ''питам се кои ли са му двойкаджиите!

103

Анонимен

преди 5 години

Тази на туризма е 1! Особено ако се яви на състезание на колодрума!

102

Анонимен

преди 5 години

Лилето е отличничка с тези устни и влажен поглед!

101

Анонимен

преди 5 години

Скромен, както винаги... За Дончев и Павлова е прав - добре върви (засега) председателството... А защо не поговорим за туризъм и за Оскари? :)

100

Анонимен

преди 5 години

реално 2,25

99

Анонимен

преди 5 години

Ами крайно време е тези, които не гласуват да започнат да го правят. Повече от половината не са гласували (48% активност). Това означава, че от глас имащите под 14% са гласували за ГЕРБ (имайки предвид, че от реално гласвалите около 33% са били за ГЕРБ). Аналогично е положението и за БСП. Повече от половината народ не гласува, ама се оплаква. Ми нищо няма да се промени така! Ще си управляват партии, които се харесват от 1/5 от населението.

98

Анонимен

преди 5 години

Човекът между животното и бога,уникален премиер,уникална държава.

97

1

преди 5 години

внучката павлова,получава оценката 4,12,заради хубавите си дамски чанти.

96

van zan

преди 5 години

Какви оценки какви 5 лева, на дъното сме по всичко ,а те ги оценяват. А пък за премиера направо срам и позор,нвма такова животно.