206

Иван Тодоров

преди 5 години

Борисов е просто като Каракала - съжалява, че българския народ няма само една глава, та с един замах на сабята да я отсече

205

Анонимен

преди 5 години

До някой знае лиВсичките прякори вървят.За по-сигурно, да слагаме отпред "банкянският", да се различава от "правешкият".

204

повече разяснения

преди 5 години

НЕ ЩЕМ! ПРИЕМАЙКИ ИК ЩЕ се отпуснат пари за организиране на "центрове" против насилието.Ще се отчитат "дейности" домашното насилие ще бъде нула.ЩЕ ИДВАТ ИНСПЕКТОРИ ОТ ЕС,ще размахват папки и закони как да обучаваме децата си в "джендърство" ще се налагат глоби.Как само искат да ни харзулнат по нанадолнището на извратенОстта!ББ да намери пари и да въведе закони БЕЗ ИК!

203

Анонимен

преди 5 години

Такива анализи обикновено се правят за някакъв отчетен период. Например, в края на годината, или приключване на мисия, събитие, мандат.Сега сме по никое време за отчет, дали Боко не предусеща нещо извънредно?При Тато имаше лозунг: "Шестата петилетка в съкратени срокове!"При Боко да не би да стане: "Третият мандат в съкратени срокове!"?

202

герб

преди 5 години

как само СЕ ПЪНАТ САМО!Продължават да ни промиват мозъците за ИК че всичко това се прави за наше добро.Ноооо Народа казва"царят е ГОЛ"А ГОЛИЯ ЦАР СРАМА НЯМА.ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ТЪПЕГЪОЗ ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА УПОРСТВАШ КОГАТО народа казва НЕ!

201

ББ НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛ

преди 5 години

от ИК!СЕГА жално се пробва.ТЕЗИ ИСКАНИЯ СА НАЙ ГОЛЯМОТО НАСИЛИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.БЪЛГАРИЯ КАЗВА НЕ!На какъв език да го кажем за да го разберат? СПРЕТЕ НАСИЛИЕТО.НОМЕРА НЯМА ДА МИНЕ!

200

ПРИЕМЕМ ЛИ ИК

преди 5 години

ЩЕ нахлуят у нас всички извратеняци няма да има отвличания.Изнасилванията ще стават по улици и площади както във Мюнхен.Същите тези извратеняци ще имат ПРАВА ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ КАТО ОНЕПРАВДАНИ!ЩЕ КАЗВАТ ЧЕ И ТЕ СА ХОРА И ИМАТ ПОТРЕБНОСТИ! ТОВА НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕМ!

199

Анонимен

преди 5 години

До някой знае ли: Ако се оценява външната политика на Бойко залагам на "Бойко ветропоказателя". Мъча се да се сетя кога е показал собствено мнение (без да му го наложи някой). Май няма такъв случай.

198

ОЩЕ ЛИ ЩЕ СЕ ОПИТВАТ

преди 5 години

ДА НИ ПРОБУТАТ ик?Цяла България е против конвенцията на ДЯВОЛА.Няма да допуснем за пореден път да се гаврят със децата бъдещето на нацията.

197

За СРАМ Е

преди 5 години

""Срам ме е, че не успяхме да представим убедително Конвенцията за защита на жените и децата от домашно насилие" То си е за срам че се опитаха да ни подхлъзнат в отврата на "джендърите"Българите ще отстояваме вярата,ценостите ни!Здравомислищи сме и стоим стоим здраво на краката си!Няма да позволим да ни правят на *** че не разбираме за какво иде реч!Църквата правилно талкува точките по конвенцията съхранила е духовността ни през вековете ще го направи и сега!

196

Анонимен

преди 5 години

До някой знае лиАз залагам на Асфалт паша

195

някой знае ли

преди 5 години

Как ли ще бъде наречен от историята г-на Борисов? Как ще бъде споменаван от историци и народ?Тодор Живков май остана с "Тато".Симеон Сакскуборготски с "Крадлив Дедо".Иван Костов с "Мавъра".Жельо Жeлев с "Жабата".а Него? Може би:1. Премиера Слънце2. Асфалт Паша3. Стирупор Ефенди4. Бойко българоликвидатора5. Бойко ветропоказателя6. Прани гащи7. Боци8. Гуци9. Боцероний Велики10. Балканский Умиротворител11. Великиот МеждународникМдааа... интересно би било.

194

SILANCE

преди 5 години

До Анонимен 114. и аз харесвам коментара Ви. Рубриката даже не трябва да се изучава в това,което се крепи като журналистически факултет - главно такива интервюта рискува да гледа и слуша всеки,дръзнал да пусне телевизор или радио. А дж.урналята са спрели брояча,защото "да" е единственото,което сте получили. Неодобрението е 0. "Защо" ли?

193

Анонимен

преди 5 години

Така се прави купуваш пожарна за 100 000 лв, пренабиваш номерата, пишеш в фактурата 2 милиона и 1 900 000 лв в джоба на партия Герб, а не да замазвате очите с Иванчева 70 хиляди Евро, така се прави само то една пожарна 1 900 000 лв е това обир без народа да разбере а такива обществени поръчки са хиляди.

192

Анонимен

преди 5 години

Нека оставим съдиите да я ОСЪДЯТ по съвест. Казва се нека оставим съдиите да я СЪДЯТ по съвест, друго се приеме като рекет над съда.

191

Анонимен

преди 5 години

Мен не ме е срам, ами ме е гнус...

190

Анонимен

преди 5 години

Богомил е на лапачка при герб.

189

ognyanz

преди 5 години

До Я па ти...: А и там всеки месец земетресение? Хайде л'ъжи по-на дребно.Ще се строи или АЕЦ "Белене" или ще правим музей на открито? Това трябва да го решава правителството на Бойко. По тоя (а и не само по тоя) въпрос Бойко си е сменял позицията много пъти. Предвиждам, че когато дойде на посещение Путин, ще каже "Търсим инвеститор" а като си замине и след поредната молитвена закуска на Цецо в САЩ ще каже "Няма да се строи". Просто некадърник без собствено мнение.

188

богомил

преди 5 години

Браво , Борисов , точни и ясни отговори , само "слепец" и двуличник не вижда усилията на премиера да имаме нормален и спокоен живот в това буре с барут , каквито са Балканите.

187

ШМАТКА

преди 5 години

Днес повече от всякога трябва да се приложи Цанковия Закон за защита на държавата от 1924г за изчистване на пространството в България от всякакви гербове ,воли,атаки , фалшиви бсп ,движения ,профсъюзи,течения ,движенийца и тн |списъка е безкрайно дълъг|, които нищо не вършат за народа, а само го ци.цат! Тридесет години бе, хора ,ни тормозят разни кърлежи ,които ни завлякоха с милиарди и ако се застоят още България ще се свърши в скоро време!