226

АК-47

преди 5 години

Този тлъстак слуша ги изобщо някой? Някога да е отговорил конкретно на въпросите? Едно си знае, стабилност, увеличение на доходите. Е, няма срам, населението в голямата си част е оскотяло от мизерия, а тюфлеците около него заприличаха на угоени ***. Чичкооо, българите не са само на жълтите павета, съдрахте народа с вашата корупция, крадене от обществени поръчки. А сте на власт, защото зомбирахте хората с неизпълнени обещания и корумпиране на местните властници. Борели се с корупцията! Смешници

225

Вензи

преди 5 години

Аз мисля, че Радев трябва да направи партия! Корнелия Нинова ще бъде пак министър и пак ще може да бъде уволнена заради корупция! Партията ще се казва клепоухия остров.

224

Koi

преди 5 години

На някой хора все другите им виновни ама като ги накараш да го свършат по добре фъфлят добре че бе Б.Б чи да живне малко страната щото ако бяха ония шушляци от БКП оп БСП или пък Костов сега и това нямаше да имаме даже другарите дето много лаят съдят вече и медиите щото идат избори и трябва да купуват гласове

223

Президента Радеф

преди 5 години

Като разединител на нацията българска ми харесва да се заяждам с хората. Клепналите ми уши ме правят да се забелязва и повече островчето ми красота!

222

Анонимен

преди 5 години

Защо по магистралата за Варна преди Ботевград има бензиностанция и горивото е със 30 стотинки по евтино а чичо Бойко.

221

Тина

преди 5 години

Гордост,срам,корупция = на Б.Б.Майкооо,голям артист.Те за това го харесват европейските.От време на време да ги разсмива и да могат да си отдъхват .ШУТ! Боже, какво ни сполетя.Ба на нас ли ни се падна.

220

Относно заглавието

преди 5 години

Звучи ми като Цар БорисОВ Трети

219

Анонимен

преди 5 години

А и далаверата ЧЕЗ си мина както беше замислена, Чезенушка си даде оставката но си остана на трона. Добрев-2. Махате ги но до едно ниво - нивото на Антон Тодоров, а то е доста ниско ниво.

218

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Маршал Г.К.Жуков има СЪЩАТА СНИМКА..."---Вярно, издокарали са го като МАРШАЛ ЖУКОВ. Спомня си Тиквуня, размишлява ... :)

217

The gambler

преди 5 години

Нали има банани, стабилност и пластмасови Шкоди? Тва малко ли е за 3 десетилетия? Сичко е ток.

216

Анонимен

преди 5 години

10 години по-късно пак Станишев е виновен :)

215

до 199 някой знае ли

преди 5 години

Не забравяйте и ДРУГИТЕ популярни прякори на Бойко: 1)Вожда Наш Винету 2) еднокнижника Винету P.S Миналата година излезе и Книга за Бойко Борисов. Интересно ми е дали е продиктувал половината от нея, на този който я е написал, или е художествена измислица. Не ми се даваха пари да я купувам, НЕ ми се чете за човек с тъмно минало, който е начело на държавата ни и постоянно се ,,гордее",че народът му умира.

214

АНОНИМНА

преди 5 години

Ех Вожде най-накрая си призна,че си горделив, безсрамен и корумпиран. Сега да си признае и Цветанов...

213

Анонимен

преди 5 години

Преди три месеца, на втори февруари, министърът на транспорта в кабинета Борисов Ивайло Московски предизвика инцидент, в който загина невръстно дете.Министърът остана на поста си, все едно нищо не се е случило. Прокуратурата и следствието вече три месеца не дават никаква информация по случая. А и медиите изобщо не смеят да попитат. По всичко изглежда случаят ще бъде потулен, както сме свикнали в нашата не-държава.Омерта по законите на Мафията.Разбираемо е защо министър Горанов негодува срещу обвързването на еврофондовете с изискването за Върховенство на Закона.

212

Na 199... :( i :)

преди 5 години

Pojarnikar....malko i neznachitelno li vi se vijda?! ...pardon, a kakav ste vie?... dano pone bulgarski kabrio karutsi "Vetrino" da pravite...zer, ...na izchezvane sa tesi veliki bulgarski stoki...

211

Анонимен

преди 5 години

Нека още 3 мандата да остане ,че да се научи Бай Ганъо какво е демокрация,икономика,избори и политика.Като се научи ,че да вземе да цени нещата ,а не да го мотаят като калинка.

210

ГОСПОДИ

преди 5 години

Цяла българия разбра за какво идре реч в ИК само Борисов не е разбрал и ще се ПЪНЕ да я обяснява.ЛЕКАРИ, АДВОКАТИ,ДУХОВЕНСТТВО,ГРАЖДАНИ, ПОЛИТИЦИ, И ВСЕКИ БЪЛГАРИН КАЗВА НЕ.Наистина трябва да му е мъчно че НЕМОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ ИК!Незнанието и неразбирането обаче не те извиняват!Не е възможно всички да са прости и а само ти да пращиш от УМ.

209

ВИНАГИ ИСТИНАТА

преди 5 години

Бойко , срам те е за конвенцията ,която не БСП а обществото отрече , а не се ли срамуваш , че жена почина , зящото не можа да събере пари за операцията си , а друга избяга в чужбина , за да лекува детето си . Не се ли срамуваш , че сме най - бедната , най - болната , най - беззъбата , най - бързо изчезващата нация Хвалиш се с дълга , а други по - богати от нас изостават , мисля че те първо гледат за народа да е добре , а ние на гол *** чифте пищови .

208

Анонимен

преди 5 години

Маршал Г.К.Жуков има СЪЩАТА СНИМКА в автобиографичната книга "Спомени и размисли". Ама, не вярвам Банкянският "генерал" даже да е разлиствал книгата.Подсказали са му позата ...:)

207

Geran

преди 5 години

Bulgaria i bulgarski narod e imalo predi siv, eu, nato...bulgaria i bulgarski narod ima sled siv, .... ste ima i sled nato i eu...i ste e tiho, mirno i stastlivo...