246

Анонимен

преди 5 години

Институции, които крепят властта на мафията и смачкват неудбните.И билетчета, които се явяват алтернатива на надеждата. Последното е най-жасното престъпление, извършвано от управниците ни. Дори животните не разчитат за своето оцеляване на късмета, а разчитат на своите способнисти и умения, които усъвършенстват през целият си живот. Така човек се превръща в зомби, без духовни стремежи, а е воден само от жалка алчност и измамата за лесно забогатяване. Буда, слугите му и господарите му знаят добре силата на това оръжие. Защото именно изпоплзвайки алчността и духовната нищета на мутрите в нача

245

до Анонимен 249

преди 5 години

Ножицата между политическата клиентела и остатъчното българоско население се отваря все повече. Все едно живеем в 2 Българии. Оная България от медийната пропаганда, в която живеят турените на дръжавна ясла, и оная България от реалността, в която тънат 6 млн души... Много хора не са виждали на куп дребните стотинки, които чиновниците си раздават като премия на всеки празник само. А това, което крадат, не са го и сънували.

244

Анонимен

преди 5 години

Как онези които хванаха Иванчева,получават такива големи заплати около 5-7000лв.,а за увеличаване на пенсиите на пенсионери и болни няма?По триста лева по-малко да бяхте им давали и да ги пренасочите за увеличаване на най-ниските пенсии,щеше да много по-справедливо.

243

преЦедателство2

преди 5 години

Като стана въпроса за това, че по БВП сме в клуба на бедните държави по света, нека добавим, че по отношение на цените хич не сме в същия клуб.Дори по ТВ ви показаха, как цените у нас са значително по-високи от тези, в един лондонски супермаркет, например. Само съвкупност от *** билха позволили подобно третиране. Но що се отнася до верующите в казионната пропаганда - те би следвало да са направо ***.

242

преЦедателство

преди 5 години

Присъствието ни като членове на ЕС е напълно формално. БВП-то ни е 40% под средното за Света. А по свобода на словото сме под държави, в които се помащава ИД и се водят военни действия. Интересното е, че остатъчната ни интелигенция не иска да анализира голямата картинка за страната, а работи като отдел за евтина пропаганда и отклоняване на вниманието от важните теми. 111-о място ли? Надценили са ни.

241

Имаме проблеми

преди 5 години

ПО генотип Марлон Брандо и Бойко Борисов имат едни и същи родови връзки ..Очавахме проблеми с тн NIBIRU sled 2005 godina когато открихме следи от проучвaния с ГЕОПАТОГЕННИ СТЪЛБОВЕ NIBIRU..Борисов има връзки с NIBIRU ...

240

МАфията е зад

преди 5 години

Дон КОрлеоне репички да папа с неговия внос на качествени лечебни напитки от Куба в САЩ по време на наглия сух режим..Борисов ги отвя СИЧКИТЕ МАФИОТИ Още през далечната 2010 година по причинени щети на отделна държава членка на ООН>

239

Крадат милиарди

преди 5 години

Нагли престъпнiци на власт след 1980 година го ползват з а ударно ограбване на десетки милиарди годишно.Перат милиардите през нагло корупционни обекти по оперативни програми и еврофондове.*** на власт до 1989 година ограбваха милиарди и ги насочваха към огромни НЕНУЖНИ обекти.Сега е същото ..НА практика Борисов преизпълнява ограбваща програма разработена по време на Сергейчо Станишевия..

238

Има проблеми

преди 5 години

Не може да се управлява държава с над 160 000 нагли престъпници и техни съучастници назначени в държавната общинската администрации. /издържани с ограбвани от народа милиарди годишно/За всяко нагло престъпление вина поема предимно Бойко БОрисов..БОрисов ако бе шеф на частна компания щеше да я фалира за два месеца заради огромен брой издържани с ограбвани от милиарди народа/ компанията /служители..

237

Ne zabravqm

преди 5 години

strahlivec! Do koga shte se krie ot narodnata lubov!?

236

стабилна корупция

преди 5 години

Как точно борят корупцията, като всичките им обществени поръчки са противозаконни с нарушение на чл. 33, ал. 1 от ППЗОП. Отгоре на всичко нарочно бавят електронното възлагане на обществени поръчки с оправданието, че имало нужда от много промени в ЗОП, докато реално има да се пренапише само документооборота, без никакви промени в самите процедури. Без електронното възлагане те си подменят документите като стой та гледай.

235

до някой знае ли 199

преди 5 години

Аз пък смятам, че на Бойко най-му подхожда прякора ,,Бойко Суджука" и така ще бъде запомнен от народа. А най-първият му прякор от мутренските времена е агент Буда останал е от фирмата му Будо. Ако аз пишех историята, бих го написал като ,,Бойко ***",защото намери пари да даде на Сирия за помощи,даже даде повече от други държави като Кипър, а нека българският народ да мре като мухи. За българина все няма...

234

Aimalimotiv

преди 5 години

Гордост-кабинетът "Борисов IV" през погледа на Борисов, 2022 г.

233

Някои мислят

преди 5 години

Някои мислят: Нищо не става в тази държава.Борисов: Защо мислиш така човече? Ето виж ме мен - *** пожарникар, а сега: оправям Западните Балкани, собственик съм Булгартабак, Гинка ми е обещала позиция в ЧЕЗ, носят ми суджук, опрасквам каки всекакви и си пийвам бира. Всеки може.

232

Очевидно

преди 5 години

До Анонимен 236: Русия е спасител не само за България, но и за Украйна, Молдова, Беларус, Грузия, Азиатските републики. Остахаме за спасяване ние и Блатийските републики :)

231

Анонимен

преди 5 години

НАТО - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ РУСИЯ Е НАШИЯТ СПАСИТЕЛ

230

Единствено

преди 5 години

Само срам!

229

Анонимен

преди 5 години

В Унгария за трето дете се дават 32 000 евро. Справка в нета.

228

дядо Пенс

преди 5 години

Въобще не ме интересува ! Аз съм стар и болен,а децата ми отдавна избягаха от тази територия ! А ТОЯ откраднатото в гроба ли ще го носи??? Няма място там,два на един метра е за бедни и богати...

227

Българин

преди 5 години

Когато и да се махнете, все ще е късно. Срамно и позорно управление. Ако бяхте бездействали, по-добре щеше да е. Самовлюбени ли сте или нагли. Може би и двете. Един от критериите за добро управление щеше да бъде не да се върнат българите а поне да не търсят спасение навън. СРАМ, СРАМ, СРАМ!