12

Анонимен

преди 6 години

Номер 1 написа"Браво eu.всякакви *** купили книжки и цъфнали вав европа.това са неграмотни убийци допуснати сред цивилизованите хора."Това "вав" е адски готино, нали?

11

Анонимен

преди 6 години

Това е мнохо елегантен начин за ограничаване на трудовия пазар за българи и румънци. Браво на ЕС, за пореден път се опитвате да погазите основните си принципи

10

Анонимен

преди 6 години

Шефовете на транспортни фирми не искат да плащат за хотели. Нощувките влизат в командировъчните. Тях защитава Московски, а не обикновените транспортери.Имало кражби! Има и платени паркинги, нека чорбаджията да плаща за платен паркинг!Еснафи!

9

отдавна трябваше

преди 6 години

ТОЙ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА НАПУСНЕ - МАЙ НЯМА ТРАНСПОРТЕН МИНИСТЪР, КОЙТО ДА Е ПРИЧИНИЛ СМЪРТТА НА ДЕТЕТО ПРИ ТРАНСПОРТНО ПРОИЗШЕСТВИЕ , МАЙ ПОРАДИ НЕСПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛА, И ДА НЕ Е ПОДАЛ ОСТАВКА? А ИНАЧЕ, НА НАШИТЕ "СЕЛСКИ ХИТРЕЦИ" ПРЕВОЗВАЧИ Е ВРЕМЕ ДА ИМ СЕ СЛОЖАТ ПРАВИЛА! АМА НАЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА МАЙ СА "НАШИ" ХОРА.....

8

Анонимен

преди 6 години

Браво на ЕС това е решението.Българските камиони трябва да работят бг-европа-бг.Същото ще важи и за останалите от източна Европа.

7

Анонимен

преди 6 години

Наистина понякога не мога да се начудя на наглостта и алчността човешка. Помислете малко. Тази регулация е изцяло за шофорите. С идея да се почуствстват поне в почивните дни като човешки същества (да спят в нормално легло с баня, тоалетна, топла храна). Щом българските превозвачи не могат да си покрият разходите да си преструктурират бизнеса (ако може дс се нарече бизнес експлоатацията на която подлагат персонала си).

6

Щирлиц

преди 6 години

Поредното доказателство,че има нещо сбъркано в ЕС.

5

Анонимен

преди 6 години

Ей! Ако не сме ние да си оставим семействата, кой ще ви зарежда магазините, бензиностанциите, аптеките и т. н.? Ще ходите вечно голи, гладни и бездомни! Научете се да уважавате труда на другите!

4

Wc

преди 6 години

Цьро и мьро превозвачи станали.марш посока изток .

3

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам нов закон. Тираджиите да бутат тира, а не да го карат.Хем екологично чисто, хем тираджиите обилно ще наторят почвата докато тръгнат. А и за здравето полезно, ще спестим пари в здравната каса. :)

2

До 1ви. ВЦто

преди 6 години

Извинявай , но първо се научи на Български преди да пишеш кой е неграмотен ;)

1

Wc

преди 6 години

Браво eu.всякакви *** купили книжки и цъфнали вав европа.това са неграмотни убийци допуснати сред цивилизованите хора.