12

Истината

преди 5 години

(продължение) По същият начин приятели, съседи или роднини на семейството с увреденото от ваксините дете, често също отказват да увреждат децата си с ваксиниране. Тук не става дума за прочетено в интернет, а за пряко наблюдение какви могат да са последиците от ваксинирането. Чак после родителите започчват да четат и в интернет и виждат, че много други родители имат същите проблеми след ваксиниране. Тук се подходжда статистически - ваксинирането помага на еди-колко си деца и уврежда по-малко, зн

11

Анонимен

преди 5 години

Напълно нормално е някои организми да понасят ваксините по негативен начин, но на фона на цялото са пренебрежим милипроцент. Точно затова на абсолютно всеки медикамент си пише странични реакции в няколко степени на вероятността (и тези степени са обяснени в цифри).Това е като да не излизаш навън, защото нещо лошо може да ти се случи.

10

Истината

преди 5 години

Не знам този що за лекар е щом не е срещал деца увредени от ваксини. Аз смаият познавам четири човека увредени от ваксините. Принципно е вярно, че ваксините носят повече ползи, отколкото вреди, но да се отрича, че ваксините увреждат някои деца не е особено умно. Най-често срещаният отказ на родители от ваксиниране на децата им е когато в тяхното семейство първото дете е увредено от ваксините, което лекарите не признават, но е така и после ако се решат на друго дете, не искат да го ваксинират.

9

Бау

преди 5 години

До 11 Лъжем малко а ? :D Имал бил приятели лекари и ПРОФЕСОРИ ве. Хахахахах

8

Анонимен

преди 5 години

Дали всички ваксини увреждат здравето не знам,ама за една знам със сигурност,че ваксината която се слага за заушка на момчетата ,която се бие на два пъти единия път в ранна възраст и втория път на 13-14 годишна възраст когато момчетата влизат в пубертета води категорично до стерилитет на много момчета..Погледнете нашите баби дядовции пра баби и пра дядовци,че хал хабер не са имали от ваксини и са били 100 пъти по здрави от днешните поколения и са доживявали до 90-100 годишна възраст

7

Анонимен

преди 5 години

майко мила...до къде стигнахме с тоя *** народ и "БГ мама"

6

Българин

преди 5 години

Аз съм пример за вредата от ваксите. След ваксиниране в ранна детска възраст получих като резултат диабет а по късно и кожен псориазис които масово докторите обясняват като автоимунно заболяване или следствие от стрес. Което е тъпо щото като незнаят откъде е винаги с това се измъкват. Добре че имам приятели лекари и професори които си признават пред мен че ваксините са реална предпоставка за развитието на тези болести и други като аутизъм и т.н.

5

възмутена майка

преди 5 години

Не мога да повярвам, че в 21 век може да има толкова глупави и некомпетентни хора.Ваксините са измислени, за да не се разболяваме, а тия откачалки искат да обрекат децата си, а и децата на останлите хора на стерилитет, болести и дори смърт.

4

ГГГГ

преди 5 години

За жалост тази куха лейка, която е гледала предаването на Гала, че урината лекува, както и тока от електропреносната мрежа.. Ще разбере късно грешката си, когато не дай си боже детето и заболее от детски паралич, морбили или някоя от другите болести за която медицината е измислила имунизацията, но тогава ще е твърде късно.

3

До 3

преди 5 години

Не, не сме чели в научни списания. И точно затова аз поне се доверявам на лекаря ми, който години наред е чел не само научни списания, а и книги с по хиляди страници. Не знам как може някой да пренебрегне 7-8 години четене и години практика, които имат лекарите и ще смята, че е по-компетентен от тях след 30 минути четене на лъжи в интернет. Не знам кой е "налъм ***", но хора, които вярват на абсолютните лъжи и безподобни глупости, които се пишат в интернет май по-скоро попадат в тази категория

2

Сигурен

преди 5 години

Сигурен съм че майката отказваш да ваксинира е прочела поне 20 'експертни' поста в Интернет. Все пак човек трябва да се замисли за информацията която чете, колко от нея е реална и колко сензационна. Също ако човек след четене на 20 - 30 статии може да замести да кажем едно ДжиПи или да оперира да кажем апандисит, то тогава това може да е достатъчно усилие да е експерт по ваксините.

1

Бау

преди 5 години

До 3При положение, че говоря свободно английски и всички лабораторни и научни тестове са публично достояние - да чел съм глупи ... Това, че ти си чел българския блог на Петко от Дупница, който пък преписал от жълт вестник не те прави много знаещ ...