64

Анонимен

преди 5 години

Клозетни истории.

63

Lan

преди 5 години

Ами да си призная Пернишкото надиграване или детската постановка Пипи дългото чорапче са ми в пъти по-интересни! Със сигурност има и други интересни неща в нашата родина, за които дори и не знам, защото никой не пише за тях. Тези неща се правят от хора, но НЕ тези хора, не са звИздИ и за тях не се пише!

62

Паскова

преди 5 години

Аз по-отвратително и гнусно нещо не бях гледала скоро. Този "хит" бие първия клип по тъпотия и пошлост. Чудя си как може да има толкова морално и емоционално деградирало същество като това?????

61

С.

преди 5 години

Не , той не е ром, той е италианец, ще си оставя дъфчока афтършок на волана, да може да му залепнат крадливите рачички и да ме вози само, а през това време 'ша са наведа и ще ям кремче...

60

х

преди 5 години

До УчуденТоя комунист :) какво се прави, нали ако ти се наведе над твоя и тия ще гледаш джама с въздишка

59

бахахахха

преди 5 години

"...Орхан Мурад очевидно е запознат..." АХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА

58

aнонимен

преди 5 години

Аз пък прочетох Анелия си счупи ТОПЛОМЕРА и умрях от смях. То нали днеска отчитат от Топлофикация... Ама журналисти не знам да съществува дума ,,***". Сузанита дето се е кръстила на ЛООЛИТА просто не я показвайте. А такава драма като на Гани дето някакъв си Гларус отмъкнала ребърца от чинията на мъжа й, чак да онемее от ужас, НОВИНА ли е? Да си купи нови ребърца, да Ви имам драмите.

57

Анонимен

преди 5 години

Какъвто ни е шоубизнеса такива са ни и коментарите....такива са ни и статиите и журналистите. Неудовлетворени, завистливи и комплексирани хора определят дневния ред и създават нагласи. Всеки избива цялата си простотия и агресия при първия възможен случай...

56

Анонимен

преди 5 години

Медийте насила го натрапват този "шоубизнес",плеймейтки-това са легални прости'Тутки.Ако не бяха медийте да ги пробутват никой нямаше и да ги знае и щяха да са като припикано мушкато и девета Д'упка на к а в а л а-каквито сав действителност.Медийте разпространяват простащината.Понеже знаем на кого са медийте у нас-такова им е нивото,кло'зетно.

55

Учуден

преди 5 години

Това е съвременната българска МЕЖДУКРАЦИЯ.!!! Превръщаме децата в ***.!!! И ДОРИ не се срамуваме.!!!

54

Старото Време

преди 5 години

Имам чувството че сме се родили в грешното време. Ще ми липсва старото време. Сякаш старото време обществото е било по дружелюбно тогава хората са нямали достъп до интернет и смартфони. Интернета дойде в началото на 21 век 2000 тогава скоростта беше най слаба модемите се свързваха с домашен телефон и интернета се активираше с специална карта ваучер пишеш кода и модема шуми и вече имаш интернет и тогава бяхме на Уиндоус 98 и игрите бяха с квадратна графика кат драйвера и мортал комбат 4.

53

Шефа

преди 5 години

Браво на журналята!Поставили са *** точно където му е мястото -сред *** , наркомани и певачки!Това е да си намериш пиар майсторката!

52

Българин

преди 5 години

Когато държавата не се интересува младите да са грамотни, или по точно това иска, ще четем за сузанити, криско, килата, чалги и тъпотии. Това със закон не се спира. Чрез поощряване на културни мероприятия, изяви на млади таланти, театри и концерти дотирани от дъжавата ще покаже и другата страна на живота. За простотията не се изисква мислене, затова е предпочитана.

51

Мен

преди 5 години

А за тези, които биха питали "Е как ще се цензурира, нали виждам, че си написал думата" ще кажа, че думата "триенe" за техният софтуер не е точно това, което изглежда за нас -хората :)

50

Мен

преди 5 години

Но ги разбирам. Все пак години наред имат ограничение от 500 символа за текста в постовете... което ограничение се проверява само от код в браузъра... и то само когато се *пише* текст... :)

49

Анонимен

преди 5 години

Изброените в материалчето родни "звезди''(без Плевнелиев) участват в порнобизнеса.А медийте го рекламират,СЕМ си затваря очите.

48

Мен

преди 5 години

Явно днес.бг здраво са се захванали с триенeто и не забелязват, че когато натисна дясна или лява стрелка (дори когато се пише текст - когато стрелките се използват много), страницата им се презарежда за да покаже следващата (или предната) снимка. Явно няма разбиране кое е важно - цензурирането на думи като "триенe" или правилната функционалност на сайта. Този, който е взел решението със стрелките да се зареждат следващата/предната снимка (както и този, който го е изпълнил), следва да бъдат незабавно отстранени...

47

Анонимен

преди 5 години

Туърковете на Сузанита.. нещо което не може да се изтрие от паметта и ще докарва кошмари на мнозина до края на живота им.

46

Хумор

преди 5 години

До Анонимен 17С това малко мозъче на напушена амеба ли измисли това !?....Или и друг напушен ти помагаше,ахаха,LOL!!! А може да си развил психическо заболяване от пафкането и дрънкаш глупости!Мозъка ти е намален на половина и може да се намаже на филия!....Шантави наркоманчета:евтина дрога,чалгичка,смартфонче и т'ва им е върха на сладоледа...

45

Кифладжията

преди 5 години

Сузанити, содомити и напушляци на рояци. До къде се докарахме, народе????