127

Анонимен

преди 5 години

До БобиБез приходите на ГАЗПРОМ от външният за Рашка пазар, цената на газта вътре в Рашка ще скочи брутално. Следват гладни бунтове и сваляне от власт на джджето. Не си много умен, като гледам.

126

Боби

преди 5 години

До Анонимен 129Прави разлика между ПРИХОДИ В БЮДЖЕТА, ПЕЧАЛБА НА ФИРМАТА и ОБЕМ изнесената стокаПРИХОДИТЕ В БЮДЖЕТА СА 1/4 от ПЕТРОЛ/ГАЗ - ПРАВИТЕЛСТВОТО ОПЕРИРА С БЮДЖЕТНИ СРЕДСТВА

125

Анонимен

преди 5 години

До Бобиехх експерте :)))))) Сигурно затуй Рашка с нокти и зъби и ИДИЛ прави всичко възможно за да не пусне тръби през Сирия :))))

124

aha

преди 5 години

Просто не мога да се начудя на малоумното заглавие? Защо има въпросителна в средата на изречението? Ако авторката има елементарна грамотност (а тя очевадно няма) трябва да го напише така: "Изгледите за голяма война в Близкия изток са големи заради Русия."

123

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 130Не ИДИЛ а поредната Ал *** бър ** мър *** поредна джихадиска групировка която не разбра - Или сваля оръжие и живее по правилата или ще отиде да направи среща с бога си. И да тази групировка е срещу АСАД

122

Боби

преди 5 години

До Анонимен 120Газови тръби - ЕХХ ЕКСПЕРТЕЕсредната цена за трансфер на 1000кубометра Газ на 100км тръба е 3$ транзитна и 2$ Транспортна такса(ток, охрана, ремонти и прочие)Тръбата Катар - Сирия - ЕС ще е с дължина минимум 2500км - ще оскъпи ГАЗът с 125$+ Многомилиардните инвестиции в самото изграждане които трябва да се връщат от печалбата.ПП Булгаргаз дава цена за крайни клиенти без ДДС 369лв или 369 / 1,61=229$Купува ГАЗта в момента от РФ на цени малко над 200$

121

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 126Да бе, всяка година Путин излиза и гордо съобщава как (пак) са смазали ИДИЛ. 100% джуджето няма да позволи мир в Сирия в следващите поне 6 години.

120

Анонимен

преди 5 години

До Боби2/3 от парите от износ са от газ и нефт :))))

119

Анонимен

преди 5 години

До БобиЯ кажи къде освен глупавите опити на Рашка, Телеграм е блокиран ?Самият начин на работа на Телеграм не позволява да бъде подслушван въпреки желанието на който и да е. Единственият начин е Телеграм да промени начинът на комуникация и кодировка, което очевидно няма да се случи.

118

Боби

преди 5 години

До Анонимен 121Да 2/3 от износа на РФ е ГАЗ и НЕФТ, НО само 1/4 от приходите в БЮДЖЕТА са от ГАЗ и НЕФТ - След 2014 си преструкторираха изцяло данъчната политика и сега спонсорират всяко производство което е 100% Руско или има производствен или експортен капацитет. Сори научиха си урока - Екпортират не руда а метални заготовки примерно, не дървесина а хартиени рулони и прочие.

117

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 120 Да за разлика от САЩ дето 3-4 години подхранваха ИДИЛ да порасне и да си сформират държава ... Руснаците ги смазаха за по-малко от година ... много са "зле " . А за националността на хората от ИДИЛ ... има всякакви !

116

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 121Теб какво те бъркат приходите на Русия? Погледни си собствената к о чи на в която голяма част от приходите са от миещите чинии в други държави и пращат на половината рода някакви мижави пари за да има с какво да живеят.

115

Боби

преди 5 години

До през това време 117За всички които не знаят как се ползва СРС в днешно време. Телефоните не се подслушват като някой седи в автомобил на 50м от подслушвания обект и сканира и подслушва честотите - на централния сървър се дава команда и копия от всички разговори в реално време се пращат на Полиция и Прокуратура.Същото е и с Телеграм, Фейсбук и каквото още се сетите приложение - ако не даде достъп - се банва - и така е по света Всеки човек може в телефона си да ползва крипто модул ЛЕГАЛНО

114

Анонимен

преди 5 години

До през това времеА в същото време в България,член на ЕС има населени места които никога не са имали ток,в столицата и големите градове има улици които никога не са асфалтирани.Нещо да кажеш?

113

outlander

преди 5 години

Русия е *** и няма две мнения по въпроса.

112

Анонимен

преди 5 години

2/3 от приходите на Рашка са от газ и нефт. При алтернативи на ГАЗПРОМ за ЕС, Русия буквално ще фалира за месеци. Те това е истината за войната в Сирия - мизерната икономика на Рашка и невъзможността на Рашка да съществува по друг начин освен като газоколонка

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 119Русия няма да позволи мир в Сирия за много дълго време. Публична тайна е, че 2/3 от войниците на ИДИЛ са руски граждани и по точно чеченци. Рашка започна ескалацията на конфликта и дестабилизация на района СЛЕД като Катар и Сирия подписаха договор за тръба Катар-Сирия-ЕС. Освен другото, Иран открито се домогва до същото споразумение. Да не говорим за наскоро откритите сирийски газови находища чиято крайна цел е европейския пазар. Което е смърт за ГАЗПРОМ и Рашка :)))

110

през това време

преди 5 години

Според Ростат безработицата в Рашка е 5%. Според проведени независими проучвания обаче, безработицата е 9.9%. Ако се задълбае малко и се вземе в предвид хората работещи почасово на непълна ставка, безработицата нараства до над 25%.Това е между 17 и 25 млн работоспособни руснаци.Честито!

109

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че Русия е виновна за дето не позволи Сирия да се управлява от главорезите, поддържани от САЩ! Нещо повече, тя е виновна за дето голяма част от страната се върна към по-нормален живот, и хората се върнаха по домовете си! Тя е виновна за дето ежедневните бомбардировки, особено по християнските квартали на Дамаск, са вече в миналото! Русия е виновна за това, че голяма част от регулацията в Сирия се решава не с оръжие, а с дипломация... Да, за всичко това е виновна Русия....

108

през това време

преди 5 години

руското депутатче Толстой препоръча на руснаците да се лекуват с отвари от дъбова *** и да не купуват западни лекарства. Освен другото, *** опити на руските служби да блокират Телеграм доведоха до загуби за руският бизнес за над 2 млрд долара. Дори руските учени пострадаха та се наложи да излязат с декларация по темата.Друг руски депутат пък предложи да се блокира достъпът до социалните мрежи с цел 'защитить граждан от угрозы неадекватного восприятия действительности 'Руснаци, сър