167

Анонимен

преди 5 години

До БобиБоби, Китай е основният играч срещу Русия. Китай има да си връща Външна Манджурия и Байкал около 2 милиона кв. км. така че няма да ги остави в никакъв случай в ръцете на залязваща Русия.

166

Ануар Садат

преди 5 години

Боби. Взе ми думите от клавиатурата :D. Човека си мисли, че САЩ, Англия, Франция и Германия са целия свят.

165

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

До Светът срещу Русияха ха ха То ако беше светът на троловете,до сега да беше свършил!Русия,САЩ Китай ,ЕС и всяка една държава е във война със всички други в света!Това е основното правило на съвремения живот!И за това съществуват държавите!!!! Да защитават икономическите интереси на хората в тези територии!!Конкуренцията не допуска приятелство! Сметката и приятелството с две противоположни неща!Тези двете може да ги обеденят само троловете! ха ха ха

164

Боби

преди 5 години

До Светът срещу РусияА Китай, Индия, Бразилия и другите страни от ШОС срещу Русия ли играят?Ехх...

163

Анонимен

преди 5 години

До БобиНяма работеша руска военна система. Това се видя съвсем ясно в Сирия.

162

Анонимен

преди 5 години

До ИЛИЯ ИЛИЕВС русофилщина никой нищо не е постигнал освен бедност и нищега.

161

Боби

преди 5 години

До Анонимен 170НЕ СЕ ПРАВИ НА *** ("Руските Мистрали" бяха в Кавички - Читат НАДО)Мистралите са построени във Франция - недостроени за РФ. След това ги Купи Египет и РФ ще им монтира разни системи и достави хеликоптери .

160

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

До АнонименЗа третата световна!То да я разбираме с ядрени средства, а иначе войната не е спирала!Само си сменя местата-Либия,Ирак, Сирия, Афганистан и т.н..И причините не може да ги разберем в пълния смисъл!По една причина-нямаме достъп да банковите сметки на играчите!Не е достатъчно да видим няколко явни сметки ,защото те са само част от другите!А общата картинка не може да се подреди с няколко пъзела!Особенно след като стомахът ти е празен , и гледаш на близко с изкривен поглед.не е ли

159

Светът срещу Русия

преди 5 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

158

Анонимен

преди 5 години

Военното джудже Русия няма как да направи голяма война, просто ще бъде насметено за часове.

157

Анонимен

преди 5 години

До БобиБоби ти не си добре, какви руски Мистрали бълнуваш? В коя руска корабостроителница са построени?

156

Русия потъва

преди 5 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

155

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

До Трак до илия продължение!То и Китай и Азия вече са новите супер играчи!А сметката им не е за теб и мен.Особенно за троловете от 'дневник' ,които пишат тук.Лесно се разпозават по почерка им!Русия била продавала на Китай газ за 45 долара!Може разбира се.За да изплатят цената на строежа!Едните и другите са капиталисти!А сега за България!Защо не правиш сметка на този ,който плаща на троловете!От къде идват парите!Ако направиш такава сметка-всички ще те признаят като честен българин!

154

Анонимен

преди 5 години

Не е дадено на третостепенни преписвачи от чужди медии да вземат отношение по въпроса, за който е написано от автори. Железен закон в журналистиката! А тук - още в заглавието - отношение! Не така!Моето неангажиращо мнение е точно обратното. Едно американско "възпиране" може да ни доведе до Трета световна война. Мога да развия тезата си, но няма да е сериозно. Има си хора за това!

153

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

До Трак до илияРусия САЩ , Китай и ЕС си имат техни иконмически интереси!България няма такива ,защото няма държавност да ги защити!За това съществуват *** като теб!Те са явно на не българска позиция!И за това пишат ,че едните или другите са светците!А те определено не са!Защото всички се кланят на парите!А сметката на парите включва човека , като купчина пари!За това я има Сирия иподобни!А планът е да има още много такива.Та ние къде сме според планът?!?!?!?!

152

Ануар Садат

преди 5 години

До 162. Гугълни: "Operation Nickel Grass". И не! Не беше убит от руски агенти, а от египетски националисти които го считат за предател. Тъй като признава Израел и сключва мир с тях. От тогава насетне Египет минава в орбитата на САЩ.

151

Боби

преди 5 години

До Анонимен 162Египет не купува руско оръжие?Ти в Кой век живееш? Египет купи "Руските Мистрали" както са си недостроени и ги предаде на РФ за да им монтира оръжие и специално за Египет е разработен Ка-52КЕ Ударен хеликоптер за базиране точно на Мистралите. Заедно с Ка-27ПМЕ ще е в основата на противоподводния флот на Египет. Купуват се и се модернизират ЗРК комплекси - Все още ПВО на Египет е основно със СССР комплексиЕхх Читат надо

150

Анонимен

преди 5 години

До Ануар СадатОще помним 50 хилядната армия на Ануар Садат пленена в Синай и оставена по долни *** на брега на суецкия канал, освен оръжието им бяха прибрали и коланите та ако не си стискаха гащите с ръце щяха да им лъснат задниците. След този случай Садат окончателно се отказа да купува руско оръжие поради което беше убит от руски агенти на военен парад. И до днес Египет не купува руско оръжие, защото има много лоши спомени от него. Иначе Садат беше летец завършил военно училище в СССР.

149

Ануар Садат

преди 5 години

"It was aimed as limited operation. The land was not my aim at all. I wanted only to prove to the whole world that the Israeli theory of security would collapse and we would cross the canal and we could capture the Bar-Lev Line. This were my aims" Войната в Yom Kippur. Цитирам това за да покажа на всички фенове на Израел, че не се нито безсмъртни, нито недосегаеми, нито богопомазани и че ако не е чичо Сам са свършени!

148

Анонимен

преди 5 години

Абе рашки, Джуджето успя ли да си изпере долното бельо след американските пиратки над Сирия?