13

hoho

преди 5 години

И да разкарат всички барутници и талиги от пътя...дори да въведете такъв режим какво гарантира че няма да има фиктивен технически преглед?

12

гого

преди 5 години

абе как всичко по западен образец само по беднотия сме си все диви балканци....що там не променят...

11

:):)

преди 5 години

ето от къде да цоцат още, пък той сервуза от нас ще си го вземе....

10

Анонимен

преди 5 години

А с министъра на транспорта мнистерството ще вземе ли мерки, че изтепа народа с тези моторни шейни?

9

Анонимен

преди 5 години

А регистрираните сервизи ще добавят ли и по едно синьо мънисто срещу уроки

8

Анонимен

преди 5 години

Е, и за това нещо не бяха въвели задължителния подкуп ...

7

Боко Б.

преди 5 години

Купете си от новите стикери на ГЕРБ - "Коректна Фирма!". Стикерите са валидни една година от дата на закупуването. За информация относно цени и условия, обърнете се към най-близкия клуб на ПП ГЕРБ. Със стикер "Коректна фирма" от ГЕРБ, гарантирано ще си спестите досадни проверки ще съкратите времето за издаване на разрешителни и други документи!

6

Анонимен

преди 5 години

Така... Сега да ви светна малко по въпроса с автосервизите. Много хора не знаят, че болшинството от сервизите не работят съвестно и качествено,а дори точно обратното...Много аварии и дефекти се отстраняват ,но и много годни части се заменят с такива които са свалени от коли в гаранция с почти изтекъл ресурс на експлоатация. Клиента вече е "готов" за друга авария и без да знае колата му и той стават донори и абонати на съответните "сервизи"...Автомафията е и в сервизите.

5

Щерю

преди 5 години

Как така: - Всички цени като в ЕС - а заплатите - български?!?

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1 Това регулиране, а не административна тежест! не може *** и пуло да продава некачествени стоки,без да носи отговорност за това!

3

Анонимен

преди 5 години

Правилно! Искаме по-високи пенсии,заплати,поевтиняване на стоки и услуги,а ако се удари чертата,половината от тези бараки-гълъбарници,наричащи се сервизи,не отчитат никакви печалби,а за гаранции за качество да не говорим!

2

сигурно

преди 5 години

Тези сервизи сега дерат кожи ,а идея си нямаме какво ще стане след това !!

1

Анонимен

преди 5 години

"като се въвежда регистрационен режим при продажбата на нови или втора употреба резервни части."Гербавите нали уж щяха да намаляват административната тежест върху бизнеса? Нови и нови регулации. Нови и нови хубавци идващи с въпроса "А сега какво правим?"