13

OMG

преди 6 години

До Винету Бохосян нито е занимание нито е професия ... титла е , дето не всяка може да я има . не е много престижна , но в съзнанието на притежателките й е чудо невиждано и всеки трябва да ги качва на пиедестал за постижението :))) ... абе объркана работа малко :)))70

12

OMG

преди 6 години

моника има яка дюза...

11

Винету Бохосян

преди 6 години

Аааа извинете ама какво е плеймейтка????Какво е това занимание, каква е таз професия......Защо тия кикимори са важни та да си пълните статиите с тях. Едни кuрви ,които с нищо не са допринесли за развитието на света и са абсолютно безполезни.

10

Анонимен

преди 6 години

чалгаджийски новини!!!

9

Ох, майкоооооо....

преди 6 години

До 9Аве братле, статията е бъзик с нашенските "ВИП"-ове, не е за политика. Вие с тази политика лягате и ставате бе, съвсем сте се сдухали. Ако ти пусна порно, сигурно ще видиш как Бойко клеца Курнелката :))))

8

Анонимен

преди 6 години

Искате суджук на аванта и амфетамини на корем - четете Винету, станете трътлест мутро-пожарникар рекетьор и си хванете за метреса грозновата банкерка от СИ-Банкя.

7

Анонимен

преди 6 години

Ннеее,все едно да седнеш на капака на общестена тоалетна,толкова много са ползвани,може да съм 5-ият за деня....

6

Анонимен

преди 6 години

Еднократни носни кърпички. Поръчвам си ги за вечеря всеки ден!

5

Анонимен

преди 6 години

До ужасен ужасКриско да не се размножава.................спокойно, то само с език не става.

4

Дедо Вич

преди 6 години

Някой може ли да ми каже каква е разликата между плеймейтката и шaврантията? Според мене плеймейтката само си играе а шавранитията се и ***

3

Анонимен

преди 6 години

За тази "полезна" информация изгубих няколко минути от живота си, и няколко мозъчни клетки в стремеж да разбера колко клонинга на горните герои ще се пръкнат още,и колко бебета ще се родят след тези вдъхновяващи примери за ум,красота и плодовитост!

2

ужасен ужас

преди 6 години

Криско да не се размножава само, Ралица Паскалева - може!

1

Анонимен

преди 6 години

Не знам за историци, но понзвам лекари и адвокати, чиято мотивация да учат, беше надеждата, че един ден, ще правят такива суми, че ще могат да живеят, като Хю Хефнар. Лошото е, че няколко от тях, взеха д аправят подобни суми и мотивацията им не се е променила.