26

софиянец

преди 6 години

президента радев е гордост за българия.Един честен човек, умен, военен пилот,т.е. има едно високо образование, практичен, не е набедяващ в престъпления, аказва самата истина за определен човек.Има най-висок рейтинг, не е бил в престъп-ни структури преди да стане президент, произхожда от народа, има образованбаща, който не е бил на работа в ДС, не е вършил радев престъпления.

25

Анонимен

преди 6 години

ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ СА 18 % ОТ ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ.ТАКА ЧЕ УПРАВЛЯВАТ С ПОДКРЕПАТА НА МНОГО МАЛКО БЪЛГАРИ И РОМЕИ.(Освен това 88% от народа са русофили, 11 % - евроатлантици)Социолозите казват и рейтингите:Президентът - 60 %Борисов - 30 %Защо не проверят рейтинга та цвъкалото, за да видим с каква подкрепа се ползва?

24

Я, МАРШ

преди 6 години

СЛАВА БОГУ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ НЕ ПРАВИ НИКАКВА ГРЕШНА СТЪПКА И НЕ ЗАЛИТА КАТО ПЛИТКОУМНИЯ ЦЕЦО ВЪВ ВСЯКАКВА ХАОТИЧНА ПОЛИТИЧЕСКА КОНЮНКТУРА. ИМЕННО, ЗАЩОТО Е УМЕН, ОБРАЗОВАН, ВЪЗПИТАН И ДОСТОЕН БЪЛГАРИН. ГЕНЕРАЛ РАДЕВ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ НА НАРОДА, А ЦЕЦО И БОКО МУ - ПОЛИТИЧЕСКИ ПОСЛУШНИЦИ НА САЩ И ЕС И МАФИЯТА. ЗАТОВА НАРОДЪТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ГИ МРАЗИ И ИСКА ДА ГИ ВИДИ НА ТОПЛО. ТЕ ДВАМЦАТА СА БОСОВЕ НА МАФИЯТА.

23

K.Коцев

преди 6 години

Че какво толкова е свършил Радев,че да се омаловажава дейността му ?! Чист фигурант и популист - е,да ама такива си имаме достатъчно у нас...

22

Анонимен

преди 6 години

Президентската институция е напълно излишна - рудиментарен остатък от времената на монархическите общества.

21

Анонимен

преди 6 години

Някои ,не разбират,че Консултативен съвет идва от консултации а не от Военен съвет!

20

Явно

преди 6 години

Радев е пешка на БКП. Той е разделител на нацията. Само проблеми създава. Неприятен тип, изглежда смешно.

19

Пиргова-посредствена

преди 6 години

Щом и посредствената Пиргова са я направили професор(вероятно по партийна линия), то тежко и горко за България...

18

Радев-фигурант

преди 6 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

17

РОСЕН

преди 6 години

УВАЖАЕМИ ПОДМАЗВАЧИ , ДО КОГА ЩЕ НИ ГОВОРИТЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И НЯМА ДА КАЗВАТЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ ? А , ТЯ Е : БОРИСОВ НЕ ПОСМЯ ДА СЕ ЯВИ ПРЯКО СРЕЩУ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ,ЗАЩОТО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ ЗА СМЯХ. СЕГА , ТОЙ / БОРИСОВ / ПО РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ СЕ ИЗЯВЯВА КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА НЕСЪЩЕСТВУВАЩА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И СЕ ГОТВИ ДА СТАВА ТАКЪВ. ПРОТЕЖЕТО МУ ,ЦВЕТАНОВ, ВЕРЕН КАТО КУЧЕ ,МУ ПОДГОТВЯ ПО НАЙ РАЗЛИЧНИ ДОЛНИ И МРЪСНИШКИ НАЧИНИ ПЪТЯ КЪМ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО. ТОВА Е

16

24/7

преди 6 години

Хахаха...то пък един президент...пълна пародия като останалите политици.

15

Анонимен

преди 6 години

Не мога да повярвам, че чета в този сайт мнение на критик н статуквото. Какво става днес. Бг, да не губим трафик? Браво, от понеделник спрете и невижданата-изберстелна цензура и най вероятно, посетителите ще се увеличат, успех

14

Вуте

преди 6 години

Президеденто му каза на цвинокио!Пишем ти бавно,оти,знам,че не мое четеш бръже!!!!Чудим се дали са 85 процента малоумняците или са повече?!Повече са...

13

Анонимен

преди 6 години

КСНС трябва да се уважава независимо дали Герб харесват Радев или не. Президентъ е избран с близо 80 процента от гласовете на българите, и има личен рейтинг от 66 процента. Герб има 23 процента, личният рейтинг на Бойко е 30 процента.

12

Анонимен

преди 6 години

Пише се "президентът" гербав неграмотнико, подлог е! Марш в пети клас!

11

Анонимен

преди 6 години

Президента да престане да работи за Русия, ако иска да му уважават институцията. Кой ще уважава институция пълна с агенти на Москва?

10

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме нормална държава Цвинокьо щеше да е разсилен в моргата...

9

Байфидан

преди 6 години

Разбира се, че ще го омаловажава. КСНС е безсмислен формат, с безлично значение и решения при този президент.

8

изнервен

преди 6 години

Пиргова е куха червена лейка.

7

2018

преди 6 години

Реално, ако бяхме нормална държава този т. нар. политик Цв.Цв. не би трябвало да се показва от никоя телевизия или каквато и да е медия!От една страна имаме президент(независимо кой е) избран пряко от нас народа, генерал(това вече зависи кой е) , доказал качествата си , не на последно място представляващ институцията , Главнокомандващ Българската Армия!А, от друга страна имаме, председател на управляващата парламентарна група, физкултурник от МВР(който е обида за служителите в това министер)